Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ!

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024





ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 1-0 ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Τα καμικάζι του αρχιτέκτονα του μεγάλου νέου Ολυμπιακού του Ισπανού Χοσέ Λουις Μεντιλίμπαρ φορώντας φανέλες “καμικάζι-παραλλαγής” από την αρχή του αγώνα επέβαλαν το δικό τους ρυθμό, θέλοντας να δείξουν ποιος είναι το…αφεντικό!
      Ο διάσημος Ισπανός κοουτς έστησε με πανέξυπνο τρόπο την ομάδα του και στην Βουδαπέστη, στην Ουγγαρία, ο Ολυμπιακός έκλεισε την αντίπαλο του και την σφυροκοπούσε από όλες τις πλευρές! 
      Το 0-1 είναι φτωχό! Και ασφαλώς δεν παρουσιάζει την πραγματικότητα! Μα λίγη τύχη θα μπορούσε βα ήταν 0-3 ή ακόμη και 0-5, αφού οι ερυθρόλευκοι έχασαν και στα δυο ημίχρονα πάνω από επτά ευκαιρίες!  Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κέρδισε εννέα κόρνερ! Και φυσικά είχε κατοχή μπάλας! 
    Ας δούμε κάποια στιγμιότυπα. 
    Με πρέσινγκ και συνεχόμενες επιθέσεις ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τη ρεβάνς με την Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη! 
ΠΩ,ΠΩΩ ΤΙ ΕΧΑΣΑΝ
    Στο 38’ και 39 λεπτό ο Φορτούνης στην πρώτη φάση και ο Ποντένσε στη δεύτερη από την μικρή περιοχή έστειλαν την μπάλα αουτ!
ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΓΚΟΟΟΛΛΛ 0-1!
    Ακριβώς με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ελ Κααμπι έπιασε κεφαλιά η μπάλα κτύπησε στο υψωμένο χέρι του αμυντικού της Ουγγρικής ομάδας. Καθαρό πέναλτυ. Ο Γάλλος διαιτητής πήγε ο ιδιος στο VAR “τσέκαρε” την φάση και έδειξε την άσπρη βούλα! Το πέναλτυ κτύπησε ο Ελ Κααμπί και έκανε το 0-1! 
    Το σκορ θα μπορούσε να ήταν όχι 0-1 αλλά 0-3 στο πρώτο ημίχρονο, έτσι δηλαδή όπως εξελίχθηκε ο αγώνας! 
    Ίδια κατάσταση και στο δεύτερο ημίχρονο.
    Ο διάσημος Ισπανός προπονητής Χοσέ Λουις Μεντιλίμπαρ των ερυθρολεύκων παρέταξε την ομάδα του με ΟΛΑ τα κορυφαία στελέχη της. Με ότι καλύτερο από τα καλύτερα και ετοιμοπόλεμα αστέρια του Ολυμπιακού.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου