ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ!

Πέμπτη 04 Απριλίου 2024





ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 

     Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης σημερινό Προστασίας 
     του Πολίτη έδωσε στη δημοσιότητα την μαγνητοταινία 
     της συνομιλίας της άτυχης κοπέλας η οποία πήρε την 
     Άμεση Δράση για να ζητήσει βοήθεια και δυστυχώς 
     αντιμετώπισε την ψυχρή και απάνθρωπη συμπεριφορά
     ενός αστυνομικού που ήθελε να την…ξεπετάξει! Και της 
     είπε το ανεκδιήγητο «το περιπολικό δεν είναι ταξί»!!
     Και τη συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι. 
     Ας δούμε τώρα το ρεπορτάζ. 
«Το περιπολικό δεν είναι ταξί»

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε και ο διάλογος που είχε η άτυχη γυναίκα με τον αστυνομικό του τηλεφωνικού κέντρου από τον οποίο ζήτησε ένα περιπολικό να τη συνοδέψει στο σπίτι της, και εκείνον να της απαντά πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί». Η γυναίκα βρισκόταν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα και τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση για να ζητήσει περιπολικό. Μάλιστα ενώ βρισκόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία δέχτηκε την επίθεση από τον δράστη με τον φίλο της να φωνάζει «γρήγορα τη σκότωσε, ασθενοφόρο, γρήγορα τη σκότωσε». Η άγρια δολοφονία πήρε και πολιτικές διαστάσεις, με την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για κλίμα ανασφάλειας και τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να απαντά πως θα γίνει έρευνα σε βάθος. «Η οποιαδήποτε ευθύνη να αποδοθεί ή οποιοδήποτε αμέλεια, αδράνεια, παράλειψη να θεραπευτεί και να τιμωρηθεί και από την άλλη, να διαβεβαιώσουμε τους πολίτες ότι γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη»! 

    Ας δούμε τώρα τα λάθη των Αστυνομικών 

    «Οι παραλήψεις και τα λάθη των αστυνομικών απο τους οποίους η άτυχη γυναίκα ζήτησε βοήθεια, έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» στο πλαίσιο ένορκης διοικητικής έρευνας. Ήδη απομακρύνθηκαν ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων, ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που κάλεσε για βοήθεια, ο σκοπός του Α.Τ. λίγα μέτρα από το οποίο δολοφονήθηκε η 28χρονη και τρεις ακόμη αστυνομικοί. Πρόκειται για την αξιωματικό υπηρεσίας, την επόπτρια και την οδηγό της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας»

     Μακάρι αυτή η άγρια δολοφονία να είναι η τελευταία. Και μακάρι να μην θρηνήσουμε άλλη γυναίκα. Και φυσικά ο λαός περιμένει την αυστηρή τιμωρία των αστυνομικων που ευθύνονται για την δολοφονία της γυναίκας μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων όπου είχε πάει να ζητήσει βοήθεια… 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου