ΝΙΚΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024



ΝΙΚΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 

     Πολλες φορές το τελικό σκορ δεν δίνει την εικόνα ενός αγώνα!  Σκιαγραφεί όμως τι ακριβώς έγινε! Να (ξανά)θυμίσω πως στο παιχνίδι μετράει το γκολ! Δηλαδή η νίκη. Και εδώ δίκαια νικητής είναι ο Παναθηναϊκός και μάλιστα με 3-1! 
    Θα σταθώ σε κάποια φαλτσοσφυριγματα του Έλληνα διαιτητή Παπαπέτρου! Έδωσε αρκετά φάουλ αντίθετα, ενώ…φιλοδώρησε κίτρινες κάρτες τους παίκτες της Λαμίας! Ένα λάθος ήταν και το φάουλ που δόθηκε στον Παναθηναϊκό το οποίο ο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπερνάρντ δίνοντας το προβάδισμα στους πράσινους! 
     Εκεί που θέλω να σταθώ ήταν σε… «σύρραξη» που πήγε να δημιουργηθεί λίγα λεπτά μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα μεταξύ του υπό μεταγραφή στην ΑΕΚ  Τσιλογ´ληδ και του Ιωαννίδη! Στη μέση μπήκαν και αντάλλαξαν όχι βέβαια ευχές, αλλά άλλα λόγια και στο τέλος έφυγαν αγαπημένοι. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!
      Κατά τα άλλα ο Παναθηναϊκός νίκησε την Λαμία που προηγήθηκε στο σκορ με 3-1! Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 14’ με τον Β. Σλίβκα. Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1 στο 18’ με τον Άντ. Γκ. Τσέριν. Και πήρε τη νίκη με γκολ του Μπερνάρντ στο 60' με φάουλ και στο 87'με ωραίο τρόπο.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου