Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ «ΠΕΤΑΞΕ ΕΠΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ» ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΧΕΡΗ ΑΕΚ!

Δευτέρα 01 Απριλίου 2024





ΠΟΙΟ ΤΥΧΕΡΗ Η ΑΕΚ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!

  «Το ΡΗΤΟ δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος…», επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά στην ΟΠΑΠ αρένα, όπου ο Ολυμπιακός που έχασε πολλές και σπάνιες ευκαιρίες, ηττήθηκε με 1-0!  
     Δεν θα σταθώ για πολύ στη διαιτησία. Θα πω μόνο πως επαιξε περισσότερο έδρα! Και ακόμα επέτρεψε στους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας να παίξουν σκληρά και ευτυχώς που δεν τραυματίστηκε κάποιος παίκτης της ερυθρόλευκης ομάδας! 
     Σκληρά λοιπόν και πολλές φορές υπέρ του δεόντως, οι αμυντικοί της ΑΕΚ σταμάτησαν τους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Ο Βιντα και Μουκουντί ήταν οι…πρωταγωνιστές! Μάλιστα υπήρξε και μικροτραυματισμός του Μασούρα, ο οποίος στο 9’ μα ωραία κεφαλιά προσπάθησε να παραβιάσει την εστία της ΑΕΚ αλλά ο Αθανασιάδης του είπε όχι!
     Στο 26 λεπτό η ΑΕΚ είχε εναν καλό συνδιασμό αλλά χωρίς να ανησυχήσει τον Τζολάκη. 
ΠΩ,ΠΩΩ ΤΙ ΕΧΑΣΕ
     Στα δυο λεπτά των καθυστερήσεων η ΑΕΚ σώθηκε ως εκ θαύματος! Και στις δυο περιπτώσεις στην πρώτη ο Εσε και ιδιαίτερα στη δεύτερη ο Ελ Κααμπί δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Αθανασιάδη. Η φάση με πρωταγωνιστή τον Μαροκινό στράικερ στο 45+2 ήταν η καλύτερη! 
     Και στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα παρέμεινε ιδια! Ο Ολυμπιακός περισσότερο ποιοτικός με την ΑΕΚ ποιο δυνατή και σκληρή. Το παιχνίδι…άνοιξε οι αντίπαλοι έφθασαν και πάτησαν περιοχή χωρίς όμως κάτι περισσότερο! 
     Στο 90+1 σε αντεπίθεση της ΑΕΚ ο Ελιασον κατάφερε να σημειώσει γκολ, ότι δεν είχαν καταφέρει να σημειώσουν πριν και σε πολλές περιπτώσεις ο Ολυμπιακός που υπήρξε άτυχος σε αυτή την φάση! 
     Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρέταξε την ομάδα του με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, αλλά χωρίς τον εντυπωσιακό στα χάφ Ορτα που τραυματίσθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου