«ΚΡΑΤΑ ΕΣΤΩ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ…» ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ!

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024



«ΚΡΑΤΑ ΕΣΤΩ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ…» ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ! 
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 

«Ο Θεος ξέρει» 
«Ο Θεος βλεπει» 
«Ο Θεος κρίνει».

     Αυτά είναι μερικά από τα μηνύματα που έστειλαν στον ιδιοκτήτη του Άρη και πολέμιο του Ολυμπιακού Θεόδωρο Καρυπιδη! 
     Τα μηνύματα αυτά αποδεικνύουν εκείνο που όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει. Δηλαδή τις σχέσεις που έχει με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ! 
   «Έτσι η οργή των φίλων, φιλάθλων, οπαδών του Αρη με τα καμώματα του Καρυπίδη είναι μεγάλη…»! Σχολιάζουν και γράφουν οι συνάδελφοι στη Θεσσαλονίκη!  Κάποιοι μέτοχοι της ΠΑΕ Άρης φώναζαν στον Καρυπίδη. «Κράτα έστω τα προσχήματα…»! Μα ούτε αυτό κάνει! 
     Κάποιος συνάδελφος έγραψε στην εφημερίδα του. «Ο κόσμος του Άρη είναι έξαλλος με τον Θόδωρο Καρυπίδη, κάτι που καταλαβαίνει εύκολα κανείς και από τις άδειες κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης»!! Και ναι ο κόσμος του Άρη τιμώρησε τον Καρυπίδη. Δεν πήγε στο γήπεδο και η ομάδα του Αρη έπαιξε σε άδειες κερκίδες! 
     Όλοι κατακρίνουν τη συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, ο οποίος «προφανώς για δικούς του λόγους, πανηγύρισε τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Ολυμπιακό λες και η ομάδα του…πήρε το Champions League»!! Και βέβαια η δήλωση του Καρυπίδη έκαναν ακόμη ποιο έξαλλο τον τιμημένο λαό του Αρη. «Μπράβο στον Άρη που έδωσε τον καλύτερο εαυτό του. Που το πάλεψε δίχως να έχει κανέναν αγωνιστικό στόχο και τελικά κατάφερε να κάνει τον Ολυμπιακό να σκοντάψει στη μάχη του τίτλου…»!! Είπε ο Καρυπίδης! 
     Για όλα αυτά οι συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης υπογραμμίζουν. «Θα ήταν «διπλά» τα μπράβο όμως αν οι Κιτρινόμαυροι έκαναν το ίδιο συνολικά στα playoffs. Αν έδειχναν τον ίδιο χαρακτήρα και με τους άλλους αντιπάλους. Γιατί αυτό σημαίνει να είσαι μεγάλη ομάδα. Και αν όσοι σήμερα παριστάνουν τους παράγοντες του συλλόγου δεν το καταλαβαίνουν, το κοινό έχει άποψη διαφορετική…»! Και αναφερόμενοι στα αλλά παιχνίδια του Αρη σημειώνουν. «Δεν έχουν περάσει άλλωστε παρά λίγα 24ωρα από τα διαδοχικά ματς με την ΑΕΚ που οι Κιτρινόμαυροι αφενός μεν εμφανίστηκαν με τα «δεύτερα», αφετέρου έχασαν διαδοχικά με δύο πολύ χαρακτηριστικά σενάρια: Σε δέκα λεπτά στην Αθήνα. Με «ανατροπή» ημίχρονο/τελικό, στην Θεσσαλονίκη. Δεν έχουν περάσει παρά λίγα 24ωρα από τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ προτείνει από εδώ και στο εξής playoffs μόνο για ομάδες που παίζουν για τον… εαυτό τους σε μια εισήγηση που άσχετα αν γίνει ή όχι αποδεκτή, χαρακτηρίζει κάποιους με διευθύνσεις και ονόματα. Όλα αυτά δεν τα ανέχεται ο κόσμος του Άρη. Με αποδείξεις»! 
     Να πούμε μάλιστα πως ο Καρυπίδης πανηγύρισε έξαλλα την ισοπαλία του Άρη με τον Ολυμπιακό! Και στα social media, έγραψαν  χαρακτηριστικά: «Ο Θεος ξέρει. Ο Θεος βλεπει. Ο Θεος κρίνει». Ο κόσμος της ομάδας όμως «βράζει» και εξαπέλυσε επίθεση κατά προέδρου στα social media, αλλά και κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε.
Ο κόσμος της ομάδας της Θεσσαλονίκης ζητούσε από τον Καρυπίδη να «κρατήσει τα προσχήματα έστω…», ενώ αρκετοι ήταν εκείνοι που τον έβριζαν για την… πολιτική που ακολουθεί ο Άρης. Χαρακτηριστικά είναι κάποια σχόλια των οπαδών του Άρη που τόνιζαν ότι η ομάδα σε λίγα χρόνια με εκείνον στο τιμόνι θα είναι στα τοπικά της Θεσσαλονίκης, αλλά και πως δεν γίνεται μετά από τόσες ήττες και… χαλαρές εμφανίσεις να πανηγυρίζει την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό…»!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου