ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ…

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024



ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ! 


     Χαμός έχει γίνει στο ΣΥΡΙΖΑ με την επιστολή των 87 που κατηγορούν ευθέως τον πρόεδρο τους Κασσελάκη, ο οποίος δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα! 

     Έτσι «στα σφοδρά πυρά των «87» απάντησε η πλευρά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα στην απάντηση του ο πρόεδρος αναφέρει. «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Πρόεδρος του, Στέφανος Κασσελάκης δεν φοβήθηκαν ποτέ τον διάλογο. Όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες και βεβαίως σεβαστές, ωστόσο είναι απορίας άξιον γιατί επιλέχθηκε να εισαχθούν στον δημόσιο διάλογο πρόωρα, από τη στιγμή που έχουν ήδη συγκληθεί τα όργανα. Ως γνωστόν στις 4/7 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία και στις 7/7 η Κεντρική Επιτροπή» επισημαίνει η Κουμουνδούρου. 

«Τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος πρέπει να πάρουν τις τελικές αποφάσεις», δηλαδή με εσωκομματικό δημοψήφισμα, διαμηνύουν στο μεταξύ προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι 87 βουλευτές και στελέχη του κόμματος, σε επιστολή  που συνυπογράφουν στη σκιά των ραγδαίων αλλαγών που δρομολογεί ο πρόεδρος.
«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μάς υποχρεώνει να δούμε κατάματα τη νέα πραγματικότητα» τονίζουν, χαρακτηρίζοντας «πλειοψηφικό κοινωνικό αίτημα» τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων. Επιπλέον, «απαιτείται μια συντεταγμένη συζήτηση στο κόμμα μας τόσο για το εκλογικό αποτέλεσμα όσο και για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν», όπως αναφέρουν οι υπογράφοντες, ενώ ασκούν κριτική για τις απολύσεις στελεχών, αλλά και το λουκέτο στην “Αυγή”, υποστηρίζοντας πως «δεν γίνεται να παίρνονται τόσο κρίσιμες αποφάσεις για τον εξορθολογισμό στα μέσα ενημέρωσης του κόμματος, που αφορούν εργαζόμενους, αποφάσεις με ιστορικό χαρακτήρα για την Αριστερά»…

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου