ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑ»!

Πέμπτη 06 Ιουνίου 2024



ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑ»!


     Όπως πάντα η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου που είναι υποψηφια ευρωβουλευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε και στο γεγονός της στοχοποίησης της συζύγου του πρωθυπουργού για το πόθεν έσχες από τον ΣΥΡΙΖΑ! «Ενδεχομένως ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε τη σύζυγο του πρωθυπουργού για το πόθεν έσχες, δεν είμαι υπέρ αυτού»! 

      Να πούμε ακόμη πως «ειδικότερα η κ. Μπεκατώρου, παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του One Channel στην οποία είπε πως «από τα αστεία ξεκινάμε και οι ταμπέλες μπαίνουνε» με τον δημοσιογράφο να επισημαίνει τις δηλώσεις τόσο του Παύλου Πολάκη, όσο και του ίδιου του Στέφανου Κασσελάκη στο παρελθόν.  Η υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος είπε τότε «Υπάρχει συνεχώς μία ρητορική γύρω από το πρόσωπο του κ. Κασσελάκη, αποπροσανατολίζει τον κόσμο. Εστιάζουμε πολύ και στο προσωπικό», ενώ όπως είπε στη συνέχεια «και οι αναφορές στο Πόθεν Έσχες τη συγκεκριμένη στιγμή που γίνονται έχουν στόχο τον αποπροσανατολισμό». 

Ο δημοσιογράφος τότε την ρώτησε αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στο παρελθόν στοχοποιήσει την σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόβσκι Μητσοτάκη και η ίδια απάντησε «ενδεχομένως να το έχει κάνει, αλλά εγώ δεν είμαι υπέρ αυτού»!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου