ΜΟΝΟΣΕΛΙΔΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ!

Τρίτη 04 Ιουλίου 2024





ΜΟΝΟΣΕΛΙΔΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ!

          

               «…την Αριστερά την έχω στην καρδιά 

                μου και όχι στο πορτοφόλι μου…»! Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων  στην πολιτική ομιλία του στη Θεσσαλονίκη! 

     Εδώ ο κ. πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ένα μονοσέλιδο με την περιουσιακή του κατάσταση. Και φυσικά δεν έπεισε κανέναν! Αντίθετα το ακροατήριο του που ήταν φτωχός κοσμάκης από τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές που πιστεύει στην ιδέα της Αριστεράς τα έχασε και η αμηχανία του φάνηκε σε όλο της το μεγαλείο! 

     Όχι αυτό δεν ήταν το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ενός πολιτικού αρχηγού που υποτίθεται πρέπει ο ιδιος να δίνει το «καλό παράδειγμα»! Επειδή όλοι μας κάνουμε υποβάλουμε κάθε χρόνο γνωρίζουμε λοιπόν πως το κανονικό το σωστό ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ αποτελείται από 11 σελίδες με πολλές ερωτήσεις που χρειάζεται να απαντήσεις με ειλικρίνεια γιατί ο εισαγγελέας καραδοκεί! Ακόμη και ένα…παγωτό να αγόρασες επιπλέον τον χρόνο που πέρασε πρέπει να το παραθέσεις και να το δικαιολογήσεις! 

     Αυτό το χαρτί, κάποιοι το είπαν «κουρελόχαρτο», δεν έχει καμία αξία! Έγιναν βέβαια κάποιες γλαφυρές περιγραφές. Όπως για την «φτωχή γιαγιά στην Κρήτη». Ή για το ότι «είμαι αυτοδημιούργητος»! Ο Στέφανος Κασσελάκης,   που από την ώρα που ανέλαβε αγόρασε με δυο ευρώ το ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται ως πλούσιος, ένας σωστός μπρούκλης,  είχε  όπως όλοι πιστεύουν συγκεκριμένες πολιτικές στοχεύσεις. Και ασφαλώς το γεγονός αυτό δεν οφείλεται ούτε στο ναρκισσισμό και ούτε στην απειρία του που οι δικοί του προσπαθούν να παρουσιάσουν  και να δικαιολογήσουν!

     Πρέπει να υπογραμμίσουμε πως η… «παράσταση» που δόθηκε στη Θεσσαλονίκη είναι κακή και ασφαλώς δεν έχει καμία σχέση με το πόθεν έσχες. Και όπως τονίζουν πολλοί «απείχε έτη φωτός» από το κανονικό πόθεν έσχες. Αυτό που όλοι υποβάλουμε κατ’ετος! Η σελίδα αυτή στην οποία στριμώχτηκαν αριθμοί και γράμματα, τα περιουσιακά στοιχεία ενός πολιτικού αρχηγού ήταν ωραία για μια οικογενειακή συγκέντρωση, ή για μια εκδήλωση με φίλους και συνεργάτες! Πολλοί το ονόμασαν «το πινακάκι του Κασσελάκη»! 

     Μια είναι η αλήθεια πως ο κ. πρόεδρος όπως το έχει συνήθειο άλλωστε κατάφερε να κάνει τα πράγματα χειρότερα για τον εαυτόν του! 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου