ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ ο…Εκατομμυριούχος!!!

Ούτε γυναίκα…

Ούτε άνδρας , βουλευτής είναι εκείνος που πριν από μερικούς μήνες , ‘’έβγαλε ‘’ στο Λονδίνο κι όχι στην Ελβετία  ένα εκατομμύριο ευρώ !Το θέμα αυτό τις τελευταίες ημέρες έγινε ..’’πρώτο’’ και  ‘’βασικό’’    όχι μόνο στον Ελληνικό , αλλά και στο διεθνή Τύπο! Ήταν το θέμα που …’’ακούμπησε’’ αν  ΟΧΙ όλους τους περισσότερους Βουλευτές!! Μάλιστα ειπώθηκαν πολλές και σκληρές κουβέντες! Και η …λάσπη ‘’έπεσε’’ σαν τη …βροχή προς όλες τις κατευθύνσεις!!


-Είναι η κυρία ‘’χ’’

-Όχι ρεεε ο κύριος  ‘’ψ’’ είναι ! Δεν  θυμάσαι… το έχει …ξανακάνει!!!

Ούτε γυναίκα ..ούτε άνδρας  μέλος του Κοινοβουλίου έχει καμιά σχέση με την υπόθεση αυτή! Και αυτό γιατί , όπως αργά χθες το απόγευμα έγινε γνωστό , ο σύζυγος της κ.Ντόρας Μπακογιάννη , ο επιχειρηματίας  Ισίδωρος Κούβελος την ημέρα αυτή ‘’έβγαλε’’ ένα εκατομμύριο δολάρια (Όχι ευρώ..)και όπως οργισμένη η κ. Μπακογιάννη  είπε τα χρήματα ‘’βγήκαν’’ για την αγορά ενός καραβιού! Η πρόεδρος της Δημοκρατίας Συμμαχίας μίλησε για μια …φαρσοκωμωδία που είδε το φώς  της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό!...

Άνθρακες …ο θησαυρός! Εμείς περιμένουμε τα ονόματα  όλων των άλλων! Εκείνων των βουλευτών που έχουν …’’βγάλει’’ μέχρι και 100.000 ευρώ στο εξωτερικό. Και αυτοί είναι 60…Ζωή να χουν!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου