ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

WEBTV KONTONIS

Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

…Θα ήταν μεγάλη πρόκληση!...

 ’Ρεεε…, καλώς τα παιδιά ‘’!...

‘’Πως πάει ;’’

’Πως είναι τα κέφια;’’

‘’Όλα καλά;’’

‘’Μπράβο ρεε.., μάγκες’’!!!


Με τις φράσεις αυτές , υποδέχθηκαν την Πέμπτη τους 300 της Βουλής , οι συνάδελφοι του ’’Κοινοβουλευτικού ‘’ρεπορτάζ !Οι 300, έδωσαν τον όρκο τους …,έκατσαν για μερικές ώρες στα έδρανα και χθες (Παρασκευή )το …’’διέλυσαν το μαγαζί …’’!!!Οι 300 , ήρθαν …,είδαν … και απήλθαν , προκειμένου να ξεκινήσουν τον αγώνα τους , για τις εκλογές που θα …’’ματαξαναγίνουν’’ στις (κατά πάσα δυνατότητα …)17 Ιουνίου !...Και μακάρι να λογικευτούν οι Έλληνες και να ψηφίσουν χωρίς θυμό (είδαμε τα αποτελέσματα που είχαμε στις 6 Μαΐου !...)έτσι ώστε η Ελλάδα , να επανέλθει στο ‘’σωστό δρόμο ‘’!...Ας μην ξεχνάμε πως ,η Ελλάδα κινδυνεύει! Και μάλιστα  κινδυνεύει με αφανισμό!!!Έχουμε-δυστυχώς-φθάσει σε αυτό το σημείο!!!Αλλά , πιστεύω , τούτη την φορά (στις εκλογές , της 17ης Ιουλίου 2012)ο Ελληνικός λαός να δείξει , σε όλους αυτούς …’’Όψιμους Σωτήρες μας’’(Τσίπρας …,Καμμένος και τα άλλα παιδιά …) ’’την πόρτα της εξόδου ‘’,  από την  πολιτική σκηνή !!Αρκετά μας ταλαιπώρησαν  και δυστυχώς , συνεχίζουν να μας ταλαιπωρούν και να σπρώχνουν την χώρα στο χάος!!! 

Τώρα.

’Μπορεί να μην τα βρήκαν , οι πολιτικοί αρχηγοί και να οδηγούν την χώρα σε νέες εκλογές , όμως (οι πολιτικοί αρχηγοί …)συμφώνησαν και σε κάτι …’’,μου έλεγε χθες , γεμάτος …υπερηφάνεια , ένας καλός μου φίλος και πρώην Υπουργός στις Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας ! Και …’’που συμφώνησαν …’’;Τόλμησα να τον ρωτήσω …,για να πάρω την απάντηση.’’ Στο μη πάρουν μισθό οι νέοι 300!..’’,μου είπε με λόγια σταράτα ο φίλος μου , ο οποίος στις εκλογές (6 Μαΐου )απέτυχε! Ηττήθηκε! Κοινώς , δεν βγήκε !Δεν εξελέγη!...Ναι! Έχει δίκιο ο φίλος μου! Στο θέμα αυτό και οι ‘’επτά , ήταν υπέροχοι’’!!!Και οι ‘’επτά’’ είπαν  ΟΧΙ στην αποζημίωση !...Να μην πάρουν δηλαδή , ούτε ένα ευρώ !...(ως βουλευτική αποζημίωση )Πάλι καλά!!!Να λοιπόν που , κάπου συμφώνησαν!!!Επιτέλους !!!

Εάν (λέμε εάν …)δεν συμφωνούσαν(οι επτά αρχηγοί..)τότε ΟΛΟΙ (και οι 300!)θα έπαιρναν μισθό !!Ναι , διαβάσατε , σωστά !...Ο μισθός τους(των 300)’’τρέχει’’ από την Κυριακή των εκλογών μέχρι και την .. ’’διάλυση’’ της (νέας)Βουλής , σε αυτόν ‘’το σύντομο βίο της …’’δηλαδή !...  Θα έβαζαν στη τσέπη τους , οι 300 , ένα ‘’ολόκληρο’’ δεκαπενθήμερο!!!Και μάλιστα χωρίς να …ιδρώσουν , αλλά και χωρίς κρατήσεις!!!Ευτυχώς που είπαν ΟΧΙ!.. Διαφορετικά , θα ήταν μεγάλη πρόκληση!...Την χώρα πάντως κυβερνούν , ο Καμμένος …,ο Πικραμμένος και ο Βαρεμμένος …, όπως (δίκαια ή ΟΧΙ δεν έχει σημασία…)’’φωνάζει ‘’ο λαός μας!!!


Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ONLINE

ΩΡΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΣΧΟΛΙΟ Γ .ΚΟΝΤΟΝΗ

ΣΧΟΛΙΟ Γ .ΚΟΝΤΟΝΗ

Από κάθε μέρος του κόσμου...

Προβολές Σελίδας

RADIO KONTONIS

Επικοινωνία 94 FM

ONE TV

ΣΚΑΪ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tillas

ASTHENOFORA 365

VALLEDI VILLAGE

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΑΛΑΚΟΣ

VODAFONE SHOP

VODAFONE SHOP

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Chryssi Akti