…Θα ήταν μεγάλη πρόκληση!...

 ’Ρεεε…, καλώς τα παιδιά ‘’!...

‘’Πως πάει ;’’

’Πως είναι τα κέφια;’’

‘’Όλα καλά;’’

‘’Μπράβο ρεε.., μάγκες’’!!!


Με τις φράσεις αυτές , υποδέχθηκαν την Πέμπτη τους 300 της Βουλής , οι συνάδελφοι του ’’Κοινοβουλευτικού ‘’ρεπορτάζ !Οι 300, έδωσαν τον όρκο τους …,έκατσαν για μερικές ώρες στα έδρανα και χθες (Παρασκευή )το …’’διέλυσαν το μαγαζί …’’!!!Οι 300 , ήρθαν …,είδαν … και απήλθαν , προκειμένου να ξεκινήσουν τον αγώνα τους , για τις εκλογές που θα …’’ματαξαναγίνουν’’ στις (κατά πάσα δυνατότητα …)17 Ιουνίου !...Και μακάρι να λογικευτούν οι Έλληνες και να ψηφίσουν χωρίς θυμό (είδαμε τα αποτελέσματα που είχαμε στις 6 Μαΐου !...)έτσι ώστε η Ελλάδα , να επανέλθει στο ‘’σωστό δρόμο ‘’!...Ας μην ξεχνάμε πως ,η Ελλάδα κινδυνεύει! Και μάλιστα  κινδυνεύει με αφανισμό!!!Έχουμε-δυστυχώς-φθάσει σε αυτό το σημείο!!!Αλλά , πιστεύω , τούτη την φορά (στις εκλογές , της 17ης Ιουλίου 2012)ο Ελληνικός λαός να δείξει , σε όλους αυτούς …’’Όψιμους Σωτήρες μας’’(Τσίπρας …,Καμμένος και τα άλλα παιδιά …) ’’την πόρτα της εξόδου ‘’,  από την  πολιτική σκηνή !!Αρκετά μας ταλαιπώρησαν  και δυστυχώς , συνεχίζουν να μας ταλαιπωρούν και να σπρώχνουν την χώρα στο χάος!!! 

Τώρα.

’Μπορεί να μην τα βρήκαν , οι πολιτικοί αρχηγοί και να οδηγούν την χώρα σε νέες εκλογές , όμως (οι πολιτικοί αρχηγοί …)συμφώνησαν και σε κάτι …’’,μου έλεγε χθες , γεμάτος …υπερηφάνεια , ένας καλός μου φίλος και πρώην Υπουργός στις Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας ! Και …’’που συμφώνησαν …’’;Τόλμησα να τον ρωτήσω …,για να πάρω την απάντηση.’’ Στο μη πάρουν μισθό οι νέοι 300!..’’,μου είπε με λόγια σταράτα ο φίλος μου , ο οποίος στις εκλογές (6 Μαΐου )απέτυχε! Ηττήθηκε! Κοινώς , δεν βγήκε !Δεν εξελέγη!...Ναι! Έχει δίκιο ο φίλος μου! Στο θέμα αυτό και οι ‘’επτά , ήταν υπέροχοι’’!!!Και οι ‘’επτά’’ είπαν  ΟΧΙ στην αποζημίωση !...Να μην πάρουν δηλαδή , ούτε ένα ευρώ !...(ως βουλευτική αποζημίωση )Πάλι καλά!!!Να λοιπόν που , κάπου συμφώνησαν!!!Επιτέλους !!!

Εάν (λέμε εάν …)δεν συμφωνούσαν(οι επτά αρχηγοί..)τότε ΟΛΟΙ (και οι 300!)θα έπαιρναν μισθό !!Ναι , διαβάσατε , σωστά !...Ο μισθός τους(των 300)’’τρέχει’’ από την Κυριακή των εκλογών μέχρι και την .. ’’διάλυση’’ της (νέας)Βουλής , σε αυτόν ‘’το σύντομο βίο της …’’δηλαδή !...  Θα έβαζαν στη τσέπη τους , οι 300 , ένα ‘’ολόκληρο’’ δεκαπενθήμερο!!!Και μάλιστα χωρίς να …ιδρώσουν , αλλά και χωρίς κρατήσεις!!!Ευτυχώς που είπαν ΟΧΙ!.. Διαφορετικά , θα ήταν μεγάλη πρόκληση!...Την χώρα πάντως κυβερνούν , ο Καμμένος …,ο Πικραμμένος και ο Βαρεμμένος …, όπως (δίκαια ή ΟΧΙ δεν έχει σημασία…)’’φωνάζει ‘’ο λαός μας!!!


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου