Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!

Ναι !Ναι! Μπήκαμε, χωρίς αμφιβολία για τα καλά, στη νέα … προεκλογική περίοδο!..Οι …ατάκες των πολιτικών αρχηγών (βέβαια ΔΕΝ σταμάτησαν ποτέ!..)’’δίνουν ‘’και ‘’παίρνουν’’!!..Δεν …περνά λεπτό που να μην έχουμε και ένα νέο …’’αστροπελέκι’’!!!Η μια …’’πιστολιά’’ πέφτει αμέσως μετά την άλλη! Τα ..’’μαχαίρια’’ έχουν βγει !...’’Άστραψαν ‘’ και ‘’βρόντηξαν ‘’, ομολογούν οι πολιτικοί!!..Ναι! Οι ίδιοι  άνθρωποι (πολιτικοί …ονομάζονται!)
που ο ένας ..’’καρφώνει ‘’-‘’μαχαιρώνει’’, τον άλλον , ομολογεί , ότι ‘’αυτό γίνεται , όχι όμως από εμένα , (τον ίδιο δηλαδή !)αλλά από τους άλλους!’’!!!Ούτε η μικρή μου εγγονή , ΔΕΝ θα έλεγε ούτε θα ισχυριζόταν κάτι τέτοιο!!..’’Όχι εγώ , ο άλλος..’’!!!Σταθείτε ρεεε στο ύψος σας!..Η χώρα περνάει δύσκολες στιγμές !Αφήστε το μεταξύ σας ‘’πόλεμο’’ και ‘’αγωνισθείτε ενωμένοι…’’(τώρα μάλιστα !!)όπως θέλει και τέτοια εντολή σας έδωσε (πριν λίγες μέρες)ο λαός μας !...Γιατί , μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε!...Αφήστε κατά μέρος ,το πολιτικό συμφέρον σας …και κοιτάξτε το συμφέρον του λαού , που δυστυχώς τον έχετε …χεσμένο !!! Και ΔΕΝ θέλω αντιρρήσεις!..Η αλήθεια άλλωστε είναι πικρή και εσείς δεν έχετε μάθει να την λέτε… Τουλάχιστον κάντε το (να πείτε την αλήθεια..)τώρα! Τώρα που το μέλλον της πατρίδος … ’’κρέμεται ‘’σε μια … ’’κλωστή’’!!...Ίσως αυτό να σας ..ξεφεύγει!...

Οι (νέες..)εκλογές που θα γίνουν στις 17 Ιουνίου 2012,υποκρύπτουν κάτι πολύ σοβαρό που όμως πολλοί λίγοι γνωρίζουν! Το (νέο)στήσιμο της κάλπης (είπαμε στις 17 Ιουνίου …) οδηγεί ουσιαστικά στην παραγραφή ΟΛΩΝ των αδικημάτων που διέπραξαν οι πολιτικοί της ξεπερασμένης βουλευτικής περιόδου!!Η κυβέρνηση δηλαδή του ανθρώπου που μας …’’έστειλε’’ σ το  ΔΝΤ , χωρίς πολλές κουβέντες και …αναστολές , του Γιώργου Παπανδρέου ! Και φυσικά όχι μόνο του περίφημου ΓΑΠ (Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου..)αλλά και του έχοντος την ευθύνη της Οικουμενικής πολιτικής Γιώργου Παπακωνσταντίνου ! Με τις νέες εκλογές οι δύο εκλογές οι δυο Γιώργηδες ΔΕΝ θα λογοδοτήσουν(τα αδικήματα τους παραγράφονται !)για ΟΛΑ όσα έκαμαν εις βάρος της πατρίδος!...Στις 17 Ιουνίου του 2012 λοιπόν (ημέρα που θα γίνουν οι νέες εκλογές ..) ’’εκπνέει’’ και η δυνατότητα της Κυβέρνησης , επειδή έρχεται ή ‘’επέρχεται η χρονική παραγραφή για αρκετά αδικήματα , όπως η δωροδοκία και η απιστία κατά του δημοσίου …’’!!!Τυχαίο !Δεν νομίζω !!!

Τώρα. Να θυμίσω πως σύμφωνα με το Σύνταγμα , ‘’ως βουλευτική περίοδος θεωρείται …,η περίοδος από τη μια διεξαγωγή εκλογών μέχρι την επόμενη …’’Στην περίπτωση Παπανδρέου –Παπακωνσταντίνου , έχουμε την παραγραφή !Όμως , πολλοί Συνταγματολόγοι , οι οποίοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να δοθεί ‘’διασταλτική ερμηνεία στο Σύνταγμα (για τη μη παραγραφή …) στηριζόμενη στο εδάφιο που κάνει λόγο για δυο συνόδους …’’!!...Εδώ να υπογραμμίσω πως σύνοδος θεωρείται η περίοδος ,από καλοκαίρι σε καλοκαίρι!...Η θέση αυτή των Συνταγματολόγων φαίνεται να μην … ’’πιάνει τόπο…’’!!!Τυχαίο ;Δεν νομίζω!!!


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου