Στην …’’ούγια’’!!!

Εκπτώσεις! Εκπτώσεις – εκποιήσεις(έτσι τις λένε οι επιχειρηματίες!..)ναι! Είναι γεγονός! Είναι εδώ! Και για την ακρίβεια , επίσημα ξεκινούν –αρχίζουν από σήμερα  Δευτέρα(16.07.2012) έως και τις 31 Αυγούστου! Εκπτώσεις λοιπόν σε ΟΛΑ! Υπάρχει όμως ένα θέμα! Ένα θέμα , που ΟΛΟΙ το βιώνουμε!...Ποιό είναι αυτό ;Μα είναι , στους πάντες γνωστό, πως, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΩ για άλλα ‘’ψώνια ‘’, εκτός από αυτά, τα είδη διατροφής, αλλά και εδώ τα βγάζουμε πέρα δύσκολα !

Λέω …ή πιο σωστά γράφω ψέματα; Αυτή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ;Ναι ; Έχω δίκιο; Μα τι να το κάνω όμως !...Η κατάσταση ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!...

Εκπτώσεις από σήμερα… Και οι έμποροι περιμένουν κάτι καλό ! Περιμένουν να ..’’ξεκινήσει η …σκουριασμένη μηχανή ‘’, ώστε το εμπόριο να πάρει τα …πάνω του!...Μακάρι !Και ποιος ΔΕΝ θα ήθελε να γίνει αυτό και ‘’τα λουκέτα να …αποσυρθούν!...Εδώ …, στο σημείο αυτό, θα πρέπει να υπογραμμίσω ότι , ‘’εκπτώσεις ‘’έχουμε ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ, όπως ‘’προσφορές’’ ή εκείνο το ‘’ότι πάρεις πέντε ευρώ …’’!!!Η ακόμα και το, με απόφαση του Πρωτοδικείου όμως , γνωστό , ‘’ΔΙΑΛΥΣΗ…’’!!!Αλλά και πολλά-πολλά , άλλα, ‘’ονόματα για εκπτώσεις’’, που για να τα γράψω ΟΛΑ , θα ήθελα …χιλιάδες σελίδες!!!(λέμε τώρα…)

Τώρα. Ένα πράγμα στις ‘’εκπτώσεις’’, το οποίο θα πρέπει , εμείς οι καταναλωτές να προσέξουμε είναι το ότι ,εάν το εμπόρευμα(ρούχα κλπ)είναι το ίδιο , που ήταν και πριν από τις εκπτώσεις!!!Και ακόμα υποχρέωση των εμπόρων είναι , ‘’η έγγραφη αναγγελία ότι πραγματοποιούνται εκπτώσεις και – φυσικά – να αναγράφουν διπλές τιμές (πριν …και μετά…)δηλαδή η αρχική τιμή και η τιμή με την έκπτωση …)στα προϊόντα …’’!!!Και ασφαλώς ένα βλέμμα στην …’’ούγια ‘’!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου