Με …πορ…ς δεν βάφονται τα αυγά !!!

·        Είναι εκπληκτικός …ποδηλάτης !...

·        Είναι δεινός …’’κυβερνήτης’’ κανό !...

·        Είναι καταπληκτικός …’’οδηγός ‘’στο πατίνι!...

·        Είναι καθηγητής (;)σε …πανεπιστήμια των ΗΠΑ , της Βρετανίας και αλλού !...

·        Είναι Έλληνας (;) πολιτικός!..


·        Είναι εκείνος, που μας  ….’’έβαλε’’ στο ΔΝΤ!...Είναι αυτός , ο οποίος έφερε την Ελλάδα  σε αυτή την τραγική κατάσταση !...

·        Είναι και πρόεδρος (δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα …)της Σοσιαλιστικής Διεθνούς !...

·        Είναι ΟΛΑ ΑΥΤΑ , …το ίδιο άτομο , ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου!...

Και τώρα ,ο  ΓΑΠ ,έχει βάλει …’’πλώρη’’ για κάτι άλλο!’’Αυτό το παιδί (παιντί .Η σωστή λέξη!...)δεν θέλει να …καταλάβει ότι μεγάλωσε …’’μου είπε ένας ‘’στενός (πολύ …,μα πάρα πολύ στενός …)συνεργάτης του ‘’Και  έχει απόλυτα δίκιο !Ο Γιώργος(Παπανδρέου)έχει παραμείνει ακόμα …έφηβος!’’Ένα παιδί με τους εγωισμούς (!)και με ΟΛΑ εκείνα που ‘’κυβερνάνε’’ στην ηλικία αυτή…’’, τόνισε ένας ‘’κοινός μας φίλος’’!...Τώρα , που λέτε , ο πρώην Πρωθυπουργός , ο οποίος κυβέρνησε(;;;)την χώρα , μέσα από ένα… αεροπλάνο. Είναι έτοιμος να … ’’βαπτιστεί’’ και συγγραφέας!!!Ναι! Ναι , διαβάσατε πολύ σωστά !Ο ΓΑΠ , ετοιμάζεται , να γράψει βιβλίο !!!Θέλει να …αποτυπώσει στο χαρτί ,ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ , ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

Ετοιμάζει λοιπόν, ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου, τα … ’’απομνημονεύματά’’ του!!!Θα γράψει ,ΟΛΑ τα πολιτικά … κατορθώματα του …’’, τονίζουν στο ΠΑΣΟΚ , χαμογελώντας με νόημα !!! Στο βιβλίο του ο πρώην Πρωθυπουργός , όπως ο ίδιος τόνισε σε φιλικό του περιβάλλον , ‘’θα αποτιμά το έργο (περίεργο όμως… Η για ποιο έργο μιλάει ;)των κυβερνήσεων του και θα εξηγεί το παρασκήνιο πίσω   από την ‘’ανατροπή ‘’του , που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο…’’!!!Να υπογραμμίσω στο σημείο αυτό πως , ο κ.Παπανδρέου στο βιβλίο του , θα αναφέρει…, καλύτερα , θα περιγράψει ‘’όλες τις άγνωστες συζητήσεις που είχε –έκανε με τους Ευρωπαίους ηγέτες πριν από την ‘’είσοδο ‘’μας στον Μηχανισμό Στήριξης και παράλληλα θα αναφέρεται και στη κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής , που πραγματοποιήθηκε στις Κάννες…’’!!!Να προσθέσω ότι ,ο ΓΑΠ θα τονίσει και μάλιστα με… ’’μαύρα γράμματα’’, τα γεγονότα που τον …έστειλαν σπίτι του , ενώ παράλληλα ήταν , ‘’η αφορμή σχηματισμού , της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου’’!

Το ζητούμενο πάντως είναι , εάν ο πρώην πρωθυπουργός , τα γράψει ΟΛΑ (και όταν …λέμε ΟΛΑ εννοούμε ΟΛΑ …)και ΔΕΝ …’’πηδήξει’’ μερικά που καίνε και τον ίδιο!!!Ας πούμε θα αναφερθεί , στο ότι είχε συμφωνήσει αρκετούς μήνες πριν γίνει πρωθυπουργός , να ‘’μπούμε’’ στο  ΔΝΤ; Η θα μας πληροφορήσει για τις σχέσεις του με τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ , Ευάγγελο Βενιζέλο ;Αλλά και  σε πολλά –πολλά άλλα !...Γιατί από το Καστελόριζο , το διάγγελμα ;

A, να μην το ξεχάσω. Αλήθεια , θα γράψει , για τα τραγικά λάθη του ;Λάθη που – δυστυχώς –μας έχουν οδηγήσει στη καταστροφή !!! Άλλωστε ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου , θα πρέπει να θυμάται πάντοτε αυτό που λέει ο  λαός μας .’’Με … πορδές δεν βάφονται τα αυγά ‘’!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου