Ναι, ήταν όνειρο!!!


Αυτό που ζήσαμε χθες βράδυ , βλέποντας από την τηλεόραση , την έναρξη , αλλά και το άναμμα της Ολυμπιακής φλόγας , η οποία (από χθες )φωτίζει (και θα φωτίζει πάντοτε…)τους Ολυμπιακούς Αγώνες , που αυτή τη φορά γίνονται , στο Λονδίνο , ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !... Φανταστικό !!! Αυτή…και μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει !...Φανταστικό !!!

Όλα!...Όλα , μα όλα ήταν τέλεια!’’Το κάθε πράγμα στη σειρά του και στην ώρα του …’’, μου είπε ένας καλός μου φίλος!...Όσον αφορά την σκηνοθεσία… Ε, αυτή ήταν , καταπληκτική !!!Εντυπωσιακή !!!’’Μα είχε την υπογραφή του διάσημου σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ, με όσκαρ και πολλές περγαμηνές !!!Πως ήταν δυνατόν να αποτύχει …’’,μου δήλωσε ο αδερφικός μου φίλος , ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Πρέκας!!!Και βέβαια όταν μιλάνε οι ειδικοί και μάλιστα ο Κώστας Πρέκας , εμείς οι άλλοι , απλώς συμφωνούμε!!!Προσυπογράφουμε!...

Μέσα σε λίγες ώρες , από μπροστά μας , ‘’πέρασαν τα πάντα…’’!!!Είδαμε την αγροτική ζωή ,των Βρετανών της επαρχίας …, όταν ξαφνικά ο αγωνιστικός χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου έγινε … λιβάδι και γέμισε πρόβατα …,άλογα… ’’σούστες’’(κάρα)και γενικά με ΟΛΑ τα …κατοικίδια!!!Ήταν ένα όνειρο!!!Ένα όνειρο που μόνο , σε έναρξη Ολυμπιακών Αγώνων , έχεις την δυνατότητα να δεις και να καμαρώσεις !!!Θα ήταν παράλειψη , εάν ΔΕΝ το επαναλαμβάναμε το ‘’Κάθε Μέρα Παντού ‘’!!!Ναι ,ήταν ένα όνειρο!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου