Τα λεφτά είναι πολλά !!!

Μας ‘’κόβουν ‘’το μηνιάτικο! Άντε να δούμε που θα φθάσει!...Από μηνιάτικο , έχει γίνει βδομαδιάτικο!...Αυτή είναι , η πραγματικότητα δυστυχώς !...Μας ‘’κόβουν’’ την σύνταξη , η οποία τελικά έχει γίνει …βοήθημα !...Έχει κανείς , αντίρρηση; Όχι, ασφαλώς !...Το…’’παραμύθι ‘’ότι , για ΟΛΑ αυτά ευθύνεται η… Τρόικα , πέρα για πέρα παραμένει …παραμύθι , χωρίς εισαγωγικά !!!Αυτό τείνει …,η μάλλον έχει γίνει ένα …’’κακόγουστο  αστείο …’’!!!

Για ότι συμβαίνει ακέραια την ευθύνη , φέρουν οι κυβερνήσεις και ιδιαίτερα αυτή , του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου !!!Εάν εδώ έχει κάποιος ,κάποια αντίρρηση , έχει διαφορετική άποψη …,περιμένω τα δικά του σχόλια , μαζί βέβαια και με …’’αποδείξεις ‘’!!!Γιατί τότε θα μπορέσω (όχι μόνο εγώ, αλλά οι περισσότεροι Έλληνες !...)να παραδεχτώ πως έχω κάνει λάθος και θα είμαι υποχρεωμένος , στη συνέχεια , να ‘’ανεβάσω’’ ένα άλλο , διαφορετικό σχόλιο !...

Μας τα …’’κόβουν’’ ΟΛΑ λοιπόν , επειδή , όπως δικαιολογούνται , θα πρέπει να συγκεντρωθεί το ποσόν των 11,5 δισεκατομμυρίων (περίπου τόσο …)μέχρι και το 2014!!!Και ενώ μας τα …παίρνουν το κράτος δεν κάνει καμιά κίνηση για τις αποκρατικοποιήσεις (έγραψα σχετικά πριν από λίγες ημέρες…)και από την άλλη ... πλευρά ,πληρώνει (το κράτος…)για ενοίκιο κτιρίων και χώρων (ενώ τα δικά μας …σαπίζουν!)περισσότερα από 100.000 (εκατό !Ίσως είναι κάτι λιγότερο…)εκατομμύρια ευρώ !!!Να σας πω μόνο ότι ,’’το Υπουργείο Περιβάλλοντος ή όπως το …λένε (Κύριος είδε…)νοικιάζει σήμερα 28 κτίρια από ιδιώτες και πληρώνει (το κράτος)έξη (6)εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο με λειτουργικά έξοδα άλλα 2,5 εκατομμύρια ευρώ !!!Σύνολο (περίπου πάνω κάτω…)9 εκατομμύρια ευρώ το έτος…’’!!!!!!

Ίσως ΔΕΝ ξέρετε , πόσα είναι τα δημόσια κτίρια που … ’’πεθαίνουν’’!!!Που είναι ανεκμετάλλευτα !...Πλησιάζουν τα 100.000 !!!Για την ακρίβεια είναι 97.060 τα δημόσια κτίρια και είναι … άδεια!!!Έστω και τα μισά , από τα 902 κτίρια , που ενοικιάζει το δημόσιο από τους ιδιώτες , έστω και τα μισά από αυτά λοιπόν τα … ’’ξενοικιάζαμε’’ ,το όφελος θα ήταν μεγάλο!!!Θα έδινε μάλιστα , ‘’βαθιά ανάσα στην ανάπτυξη ‘’, για την οποία πολλά λέγονται , αλλά μένουν ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ !!!’’Πρωταθλητής στις ενοικιάσεις ‘’, είναι το Υπουργείο Πολιτισμού με 721 κτίρια !!!Στη δεύτερη θέση είναι το Υπουργείο Οικονομικών .Ενοικιάζει για τις υπηρεσίες του 674 κτίρια !!! ’’Τριταθλητής ‘’στις ενοικιάσεις είναι το Υπουργείο Γεωργίας με 540 κτίρια !!!Και ΟΛΑ ΑΥΤΑ , την ώρα που τα Ολυμπιακά ακίνητα ‘’αραχνιάζουν ‘’και ‘’σαπίζουν’’!!!Εδώ , βέβαια ΔΕΝ υπάρχει …μίζα !!! Στα ιδιωτικά όμως ;Τα λεφτά (από τις μίζες)είναι πολλά !!! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου