Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Η  ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ


Κυριακάτικες εκδρομές,επισκέψεις σε μουσεία ,περίπατοι είναι μερικές από τις αναμενόμενες προτάσεις μας ...για σήμερα ...αλλά μια όμορφη βραδυνή ....παράσταση για εμάς και τα παιδιά μας παραμένει πάντα μια πρόκληση !!!

Ο λόγος για την ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ που παρουσιάζει το GRIGOROVICH BALLET THETATRE OF RUSSIA στο θέατρο BADMINTON!!!




Η χορευτική ομάδα του GRIGOROVICH(στις 2 Ιανουαρίου έγινε 85 χρόνων) είναι στην Αθήνα με 100 συντελεστές αλλά και με τον ίδιο να διευθύνει και να καθοδηγεί !!!





Τριανταένα χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής στα μπαλέτα Μπολσόι έρχεται στην Αθήνα από τη Ρωσία με 100 συντελεστές για να μας παρουσιάσει το γνωστό παραμύθι !!!Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ γράφτηκε το 1890 και θεωρήθηκε ως πρώτο επιτυχημένο έργο για το μπαλέτο που συνέθεσε ο TCHAIKOVSKY!!! Η πρεμιέρα έγινε στο θέατρο Μαρίνσκι στην Αγία Πετρούπολη σε χορογραφία του Μάριους Πεππά τον Ιανουάριο του 1890 !!!Το 1964 η παράσταση παρουσιάστηκε σε χορογραφία GRIGOROVICH στα Μπολσόι !!!

Το 2011 o GRIGOROVICH   ανέβασε την ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ στα Μπολσόι στην ανακαινισμένη αίθουσα του  ιστορικού θεάτρου της Μόσχας!!! Το μπαλέτο θα μας μεταφέρει σε άλλη εποχή όπου μόνο νεράιδες και πρίγκιπες κυριαρχούν με την πριγκίπισσα Αουρόρα να ζωντανεύει μέσα από τη μουσική του TCHAIKOVSKY !!!


Tη παράσταση μπορούμε να τη παρακολουθήσουμε από σήμερα και μέχρι τη Τετάρτη στο θέατρο BADMINTON!!!
Για περισσότερες πληροφορίες
www.badmintontheater.gr

Ας την απολαύσουμε !!!


                                                                    Λέμυ Γ.Κοντονή






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου