Βγάλτε τις παρωπίδες!!!
Λόγω τιμής ! Αυτούς τους αριστερούς και τους …αριστερίζοντες (γενικά !) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!...Η νέα γενιά των αριστερών ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ …,ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ, ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ!..Εκείνοι (η παλιά …φρουρά!)είχαν στόχους !...Έκαναν τον αγώνα τους για έναν σκοπό !...Τούτοι (η νέα… παράταξη!)’’δεν γνωρίζουν γιατί υπάρχουν’’!!!Και ΔΕΝ το λέω εγώ αυτό το πιστεύουν (μέσα τους , ασχέτως εάν δεν το δείχνουν!!!)ακόμα και οι ίδιοι!!!
 
Όταν ήμουν μικρός (7με 8 ετών …), ο θείος μου ο Καπετάν Γιάννης Σακκάς )το …’’δεξί’’ χέρι του Άρη Βελουχιώτη !)και η θεία μου η αείμνηστη Ζαχαρούλα Σακκά , μου έλεγαν πάρα πολλά για τους στόχους του αντάρτικου τότε , και γενικά για τους αγώνες πάνω στα Βουνά !!!Και ΟΛΑ (τότε )τα έκαναν για το γενικό καλό της Ελλάδος…, της πατρίδας , όπως πίστευαν !!!Τώρα .Πόσο καλό ήταν το …έδειξε , στη συνέχεια η Ιστορία !...Με λίγα λόγια ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ !!!
Και τα θυμήθηκα ΟΛΑ αυτά τώρα με αφορμή τις σημερινές και αυριανές κινητοποιήσεις! Και σήμερα Τετάρτη , αλλά και αύριο Πέμπτη ,η Αθήνα για άλλη μια φορά θα γίνει …,ή για την ακρίβεια , ‘’στην Αθήνα και αυτό το 48ωρο θα επικρατήσει το χάος…’’!!!Για να προλάβω κάποιους …’’δημοκράτες’’(ναι σε …εισαγωγικά !!!)τους λέω ότι , ‘’είμαι περισσότερο δημοκράτης από αυτούς…’’!!!Έτσι μακριά από εμένα …,’’ αυτό που ΟΛΟΙ (αυτοί!)σκέπτονται! Και ΟΛΟΙ καταλαβαίνουμε καλά τι θέλω να τονίσω …’’!!!Για να …εξηγούμεθα μια και καλή …,και από την αρχή !!!Και φυσικά , ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΩΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ!...Και εγώ όπως όλη η οικογένειά μου περνάμε δύσκολες στιγμές από την οικονομική κρίση !Και είναι δεδομένο ότι , ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (Όχι εκ του…. καναπέως !..) ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ , ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!Να καταστρέφουμε τις ξένες περιουσίες και ύστερα να φωνάζουμε υπέρ του …εργάτη !!!ΟΛΑ αυτά ‘’είναι ξένα ως προς την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ …’’!!!Και πιστεύω πως ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!Η μήπως;
Θα μου πει κάποιος ,’’τι σκέπτεσαι μια τέτοια ημέρα…’’; Σωστά ! Όμως… ’’βγήκα από τα …ρούχα μου ‘’,με αυτό που μου έδωσε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, όπως και σε άλλους θαμώνες μια καφετέριας!...Τι ήταν αυτό ; Ήταν ένα σημείωμα της ‘’Επιτροπής Ανέργων …’’(όργανο του ΚΚΕ –ΠΑΜΕ!)με το οποίον μας καλούσαν σε ‘’σκληρούς αγώνες ‘’και σε ‘’αντίσταση ‘’κατά της ‘’καπιταλιστικής κρίσης …’’!Και τόνιζαν (στο έντυπό τους )ότι η ανεργία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο (αυτή είναι η αλήθεια …,υπογράμμιζαν διεκδικούσαν ανάμεσα στα άλλα και τα εξής :’’Επίδομα ανεργίας 1.120 ευρώ για όλους τους ανέργους ,κατά τη διάρκεια όλου τους χρόνου, που διαρκεί η ανεργία …’’!!!Ωραία !Να το δεχθώ αυτό Να συμφωνήσω !Να φωνάξω(πιστεύω και εσείς…)μαζί τους !Όμως !
Ρεε , μάγκες του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ ,από πού θα βρεθούν αυτά τα λεφτά ;Αυτά τα 1.120 ευρώ , για να τα πάρει ο άνεργος ;Όταν ο εργαζόμενος (12 ώρες δουλεύουν πολλοί ,όσο ακόμα υπάρχει δουλειά…)αμείβεται με 700 ευρώ ή με 600 ευρώ ;Εάν ο άνεργος έπαιρνε 1.120 ευρώ τον μήνα ,είναι βέβαιον ,πως ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ !!!Παιδιά λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!!!Βγάλτε –επιτέλους –τις παρωπίδες!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου