Δεν έχουν μπέσα !!!Ταμάμ;

Ήρθε –λέει –εδώ , ο υπουργός Εξωτερικών της …’’φίλης’’ Τουρκίας !Ναι! Είναι αλήθεια !Ήρθε στην Αθήνα , επίσημα καλεσμένος ο κ.Ντοβούτογλου!...Ε… και , λοιπόν ;Τι έγινε; Άλλαξε κάτι ;Όχι βεβαίως !!! Οι Τούρκοι ότι έκαναν και πριν έρθει , ο ΥΠΕΞ  τους , κάνουν και τώρα!...’’Μπαίνουν’’…, ’’βγαίνουν’’… και γενικά ‘’αλωνίζουν ‘’όπως επιθυμούν στο Αιγαίο μας!!!Και μην μου πει κανείς πως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!Έρχονται , που λέτε , για …καφέ μέχρι το Σούνιο , ανενόχλητοι(!)και φεύγουν όπως ήρθαν , σαν να μην συμβαίνει ΤΙΠΟΤΑ!!!!Απλώς εμείς…, ’’διακριτικά ‘’τους παρακολουθούμε !!!Και αυτό για να μην διαταραχθεί η …’’μεγάλη φιλία ‘’μας!!!Ρεεε…, δεν πάτε στον… ’’έξω από εδώ…’’!!!!!Άκου , ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ…ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ Η ‘’ΜΕΓΑΛΗ’’(πόσο μεγάλη τελικά είναι ;Η φιλία μας, ντε!...)’’ΦΙΛΙΑ ‘’ΜΑΣ!!!Ρεεε, ουστ!!!!  
Ήρθε λοιπόν ο κ.Ντοβούτογλου, έφαγε (του …σκασμού , όπως λένε τα γνωστά… παπαγαλάκια !...Όχι , θα …σκάσει! Φίλος …,ή μάλλον τους φίλους τους περιποιούμεθα!...)Είπε , έκανε ότι έκανε και αφού πήρε δώρα και …’’λάφυρα’’ έφυγε!!!Μας αποχαιρέτησε και μέχρι να… ’’πατήσει’’ στην Άγκυρα, έστειλε (έτσι για να μην …ξεχνιόμαστε !...)τα πολεμικά αεροπλάνα για να μας κάνουν μια νέα … φιλοφρόνηση!...’’Πέταξαν ‘’σε σχηματισμούς πάνω από τα νησιά μας , λες και είχαν (εκείνοι , οι Τούρκοι…)εθνική εορτή !...Παράλληλα έφθασαν και τα πολεμικά βαπόρια της …’’φίλης ‘’χώρας μέχρι την … Πειραϊκή(έλα , αστειεύομαι …Μην το παίρνεις σοβαρά…),προκειμένου να μας ευχαριστήσουν για την φιλοξενία του Αχμέτ (του κ.Ντοβούτογλου…)στην Αθήνα!...Ωραία τα… αστεία !Όμως το ότι μια Τουρκική κορβέτα η …’’Μπάφρα’’(έτσι την λένε…)πραγματοποίησε...’’κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου …’’,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟ!!!Η… ’’Μπαφρα’’ με όλα τα… όργανά της , αφού πέρασε ανάμεσα από την Εύβοια την Άνδρο , και την Κύθνο και ενώ …έγλειψε βορειοδυτικά και νότια την Κρήτη , ‘’έπιασε λιμάνι ‘’στην Τζια !!!Εδώ (στην Τζια !)όλο το πλήρωμα …ξεκουράστηκε και αφού … ’’πήραν ‘’το καφεδάκι τους , αναχώρησαν για τον τελικό προορισμό τους , που ήταν η Ανατολική Μεσόγειος !!!
Ρεεε, εκεί στα Υπουργεία Αμύνης και Εξωτερικών , καταλάβετέ το . ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!Μην ξεχνάτε. ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ !!!Και γενικά , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ !!!Επιτέλους , κάντε κάτι! Μην θυσιάζουμε τα πάντα στον βωμό της Οικονομικής κρίσης!!!’’Ταμάμ’’ όπως λένε οι Τούρκοι ;’’Ταμάμ…’’!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖI!
Ναι ! ’’Όλοι  μαζί’’, περιμένουμε να ‘’μάθουμε’’ και να … ‘’ταξιδέψουμε ‘’κι αυτό το Σαββατοκύριακο σε… ’’ολόκληρο τον πλανήτη ‘’με ‘’οδηγό ‘’μας την διευθύντρια της δικής μας …δικής σας ιστοσελίδας ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ  Λέμυ Γ.Κοντονή!...Με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για τα καλά σας λόγια .Περιμένουμε τις υποδείξεις σας και τις παρατηρήσεις σας , ώστε να γίνεται η σελίδα αυτή ολοένα και καλύτερη !...Σας αναμένουμε λοιπόν !...


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου