Πίσω  έχει η αχλάδα την ουρά !!!
Το μεγάλο ‘’Μπόινγκ’’, από την Γερμανία ‘’πάτησε’’ Ελλάδα! Το αεροσκάφος των ‘’Γερμανικών αερογραμμών ‘’(ίσως και το αεροπλάνο της Καγκελαρίας …ποιος ξέρει…)μετέφερε από  τη Βόννη στην Αθήνα την ‘’υψηλή προσκεκλημένη μας’’, την Ανγκελα Μέρκελ! Μας ήρθε με βαλίτσες… και ας ελπίσουμε , ότι σε μια από αυτές , θα έχει κάτι και για εμάς!’’Για τον λαό , που αυτή την ώρα βρίσκεται στην κυριολεξία , σε τρέλα…’’!!!
Ο Έλληνας που έχει χάσει τα πάντα και από τον μισθό του αλλά και από τη σύνταξή του , ελπίζει ότι με την σημερινή εδώ άφιξη της Καγκελαρίου και αρχηγού της Ε.Ε. , κάτι θα αλλάξει!!!Όχι, βέβαια , πολλά! Δεν ελπίζει δηλαδή σε… αύξηση μισθού  ή σύνταξης (Χμ! Τι γράφω , τώρα… ε;)αλλά τουλάχιστον να μην χάσει και άλλα από τα 700 ή 600 ευρώ που παίρνει!!!Ασφαλώς ΟΥΔΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ(σύμφωνα με Νίκο Αλέφαντο)ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΤΟ…ΑΛΛΟ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΕΣ  ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ!!!!!Ο Θεός να βάλει το χέρι του και το φωτίσει την κ.Μέρκελ ,να δει πως έχει η κατάσταση …,η τραγική κατάσταση (πως είναι…) του Έλληνα και ας πάρει (η Ανγκελα …)της αποφάσεις της , ‘’ώστε να  μην έχουμε , περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης …’’!...Ας της πει η Κυβέρνηση , ο Αντώνης Σαμαράς , ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ !ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ …’’ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ’’(έτσι , λέει ο απλός πολίτης ()ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ …ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ!!!Όπως δηλαδή λένε οι γιατροί ‘’η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη…’’!!!
Τώρα !Η κυρία Μέρκελ τι… μας   φέρνει ;Μα είναι απλό !Την διαβεβαίωση , πως , ‘’η Ελλάδα ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ , ΜΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ…’’!!!Ακόμα η Καγκελάριος είναι  ’’ανοιχτή για τη συζήτηση της επιμήκυνσης …’’!!!Ενδεχομένως στην …’’ειδική βαλίτσα της , για την Ελλάδα’’, να φέρνει και την …’’επιταγή (χωρίς βέβαια υπογραφή !...)των 32 δισεκατομμυρίων’’!...Θα μας… δείξει την … επιταγή και εφόσον είμαστε καλά παιδιά , θα την …υπογράψει!...Εδώ… κολλάει και η δήλωση (έγινε χθες…)του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας , του κ.Σόιμπλε ότι , ‘’η Καγκελάριος έρχεται για να κουβεντιάσει οτιδήποτε άλλο , εκτός  από το να δώσει και τα χρήματα ‘’!... Είπε ακόμα ο κ.Σόιμπλε πως, ‘’αυτό είναι θέμα της Τρόικα! Εάν αυτή πει το ‘’Ναι’’! Ότι δηλαδή , η Ελλάδα θα τηρήσει ή τηρεί τους όρους του μνημονίου !Έτσι και μόνο έτσι , η Ελλάδα θα εκταμιεύσει τη δόση των 32 δισεκατομμυρίων ευρώ …’’!!!  Το ότι είναι ‘’θετικό γεγονός… ’’η εδώ άφιξη της Ανγκελα Μέρκελ , το …’’φωνάζουν’’ ΟΛΑ τα διεθνή Μ.Μ.Ε.!!!Και έτσι είναι! ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΦΕΡΕΙ , Η ΕΔΩ ΑΦΙΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ , ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ,ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ!!!
Η Αθήνα σήμερα, παρουσιάζεται… ’’σαν αστακός’’!...Χιλιάδες αστυνομικοί έχουν… ’’πιάσει’’ ΟΛΑ τα σημεία (επίμαχα και μη…)και μακάρι , να ‘’μην ανοίξει μύτη…’’!...Βέβαια και παρά τις όποιες απαγορεύσεις της Αστυνομίας, του Αστυνομικού Διευθυντή της Αθήνας (από πολύ νωρίς σήμερα το πρωί απαγορεύεται κάθε είδους συγκεντρώσεων …)τα συνδικάτα απειλούν με συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα (το μεσημέρι)και σε άλλα κεντρικά σημεία της Πρωτεύουσας !!!Στο ‘’έκτακτο σχέδιο ‘’της Αστυνομίας , παίρνουν μέρος 7.000 αστυνομικοί!...Εφαρμόζεται ο …’’κόκκινος συναγερμός ‘’!...Πάντως σαν υπάρξουν …’’παρατράγουδα’’ αυτά , θα κάνουν τον ‘’γύρο του κόσμου’’ και , όπως λέει η Κυβέρνηση , ‘’αυτό θα πλήξει το κύρος της χώρας μας…’’!!!Δεν πρέπει λοιπόν , σε καμιά περίπτωση και παρά το γεγονός ότι ‘’δίκαια είμαστε έξω φρενών …’’ή  ’αγανακτισμένοι από την Γερμανία…’’, να χαλάσουμε την όποια αισιοδοξία πρόκειται να… εισπράξουμε από την άφιξη της Ανγκελα Μέρκελ …Εάν κάνουμε κάτι… ’’υπερβολικό’’, τότε, θα χάσουμε το δίκιο μας! Ας περιμένουμε , να δούμε τι έχει να μας πει… Άλλωστε …πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου