Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ .....




Ηρθαν τα .....Χριστούγεννα ....

Απο τη Παρασκευή 23/11 μπήκαμε ήδη στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα ....αφού τα Αηδονάκια στη Λεφ.Κηφησίας άνοιξαν τις πόρτες του στο κοινό για το Χριστουγεννιάτικο χωριό που έφτιαξε στο χώρο του λούνα παρκ ...





Ένα αεροπλάνο κανονικών διαστάσεων, το εργοστάσιο παιχνιδιών Minature Train Park, το ολοκαίνουργιο παγοδρόμιο, τα Santa Truck και Santa Boat, δύο νέες παιχνιδο-κατασκευές που στεγάζονται σε κλειστό χώρο, η στολισμένη Ρόδα, το τραμπολίνο, το καρουζέλ αλλά και το Σπίτι με τα Γλυπτά Πάγου είναι τα νεα παιχνίδια μπορούν μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν....
 

Τι θα απολαύσουμε ....όμως αναλυτικά ....
 
Δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδι, παραμύθια, το ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη και πολλά ακόμα δρώμενα.
Μουσείο Μαμούθ για πρώτη φορά στην Αθήνα! Μαζί και τα ζώα της εποχής των παγετώνων από το πολύ γνωστό Πάρκο Δεινοσαύρων της Θεσσαλονίκης. Μια μοναδική και εκπαιδευτική εμπειρία. Υπο την αιγίδα του Αριστοτελίου Πανεπιστημίου.
Η πρώτη έκθεση Γλυπτών στον Πάγο με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα της εταιρίας Magic Ice a.s. Norway.
Το φθηνότερο σκεπαστό Παγοδρόμιο της πόλης. Μουσικά δρώμενα και Dancing with the Kids κάθε ημέρα.
 
 
Το Πρώτο παιχνίδι "Snow Globe" στην Ελληνική αγορά. Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα... μπες μέσα στην χιονόμπαλα, παίξε, φωτογραφήσου και νιώσε την χαρά.
Φουσκωτά παιχνίδια και Τραμπολίνο στο μεγαλύτερο σκεπαστό παιδότοπο της πόλης!
Χριστουγεννιάτικο Carousel και άλλα 12 παιχνίδια Λούνα Παρκ!
Παραστάσεις Καραγκιόζη σε σκεπαστό χώρο από την πολύ γνωστή Οικογένεια Σπυροπούλου.
Πλούσια Χριστουγεννιάτικη αγορά με γλυκά, ζαχαρωτά και αναμνηστικά.
 
 
 
 
 
Καλα μας Χριστούγεννα.....
 
                                              Λέμυ Γ.Κοντονή









 











Ο Aϊ-Βασίλης φουλάρει το αεροπλάνο του κι ετοιμάζεται να απογειώσει τους επισκέπτες του λούνα παρκ Αηδονάκια (από 23/11), που μας βάζει σε χριστουγεννιάτικο κλίμα ανοίγοντας τις πόρτες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού για δεύτερη συνεχή χρονιά. Ποιες είναι οι φετινές εκπλήξεις οι οποίες μας περιμένουν στο παλιότερο λούνα παρκ της πόλης; Ένα αεροπλάνο κανονικών διαστάσεων, το εργοστάσιο παιχνιδιών Minature Train Park, το ολοκαίνουργιο παγοδρόμιο, τα Santa Truck και Santa Boat, δύο νέες παιχνιδο-κατασκευές που στεγάζονται σε κλειστό χώρο, η στολισμένη Ρόδα, το τραμπολίνο, το καρουζέλ αλλά και το Σπίτι με τα Γλυπτά Πάγου (Λεωφ. Κηφισίας 89 & Αν. Παπανδρέου, Μαρούσι, 2106198274 begin_of_the_skype_highlighting FREE 2106198274 end_of_the_skype_highlighting ).

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου