Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


                                       ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

                                                  OTE



Για αυτή τη Κυριακή .....μια πόλυ καλή πρόταση για όλη την οικογένεια είναι μια ....επίσκεψη στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ του ΟΤΕ !!!

Το ΜΟΥΣΕΙΟ αυτό είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα στη πόλη καθώς ο επισκέπτης μπορεί να δει τις τηλεπικοινωνίες από την αρχή της ανακάλυψής τους μέχρι και σήμερα....

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ διατηρεί και εκθέτει σημαντικές συλλογές, στενά συνδεδεμένες με την ιστορία των ελληνικών τηλεπικοινωνιών και βέβαια του ΟΤΕ, καθώς και με την ιστορία της Ελλάδας και την εξέλιξη της κοινωνίας της.

Στον χώρο της έκθεσης έχει βιβλιοθήκη ,αίθουσα προβολών , διαλέξεων αλλά και εργαστήρια ...




Σήμερα 11 Νοεμβρίου ξεκινά ο νέος κύκλος εικαστικών εργαστηρίων για παιδί.
Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στην προσπάθεια αναβάθμισης του εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα του Μουσείου, στον πυρήνα των οποίων βρίσκεται  το παιδίά ηλικίας 5-10 ετών, με τίτλο «Τηλε-Ρεύματα Τέχνης».

Στο πρώτο εργαστήρι (11:00-12:30) με θέμα «… Τα στενόμακρα εκείνα κουτιά που συναντάμε κάθε τόσο μπροστά μας» τα παιδιά αφού ανακαλύψουν πως ήταν οι τηλεφωνικοί θάλαμοι των δεκαετιών ΄30- ΄40 αλλά και το αρχιτεκτονικό ρεύμα Bauhaus θα δημιουργήσουν τρισδιάστατα έργα με την τεχνική decoupage και τη ζωγραφική.










Για το Δεκέμβριο (15-16/12 και 22/12) προγραμματίζεται
το « Ήταν ένα…μεγάλο καράβι»: τα παιδιά θα ζωγραφίσουν με ζωντανά χρώματα και την τεχνοτροπία του πουαντιγισμού, χριστουγεννιάτικες κάρτες, εμπνεόμενοι από το πλοίο του ΟΤΕ, «Θαλής ο Μιλήσιος» (Πρωτέως 25, Νέα Κηφισιά, 2106201899 )

Ας δηλώσουμε έγκαιρα συμμετοχή!!!


                                                               Λέμυ Γ.Κοντονή























 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου