ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ !!!
                     


Ειναι γεγονός πως,για να κάνει κάποιος σωστά τη δουλειά του, "πρέπει να ειναι ερωτευμένος, με αυτο που κάνει..." !.. Διαφορετικά ΠΟΤΕ η μάλλον ΟΥΔΕΠΟΤΕ, θα επιτύχει, με αυτο που καταπιάνεται !.. Εχουμε πολλα τέτοια παραδείγματα!.. Οπως και με την περίπτωση του "ερωτευμένος με τη δουλειά του..."
                      Ο Κώστας Πρεκας λοιπόν, ο καλός φίλος, "δεν ειναι μόνο ερωτευμένος με τη δουλειά του, αλλα την αγαπάει με πάθος και τα δινει ολα..." Και αυτο το εχει αποδείξει εκατοντάδες φορές!!! Και ας μην ξεχνάμε πως, εχει "φτιάξει" , εχει "δημιουργήσει" περισσότερα απο δέκα θέατρα!!! Και το πιο σπουδαίο ειναι οτι τα θέατρα τα "φτιάχνει μόνος του..." !.. Ειναι λοιπόν ο ίδιος ...,διακοσμιτης...,διαρρυθμιστης...,σκηνογραφος...,κλπ, κλπ!!! "Θέλω προσωπικα να γνωρίζω την κάθε γωνία του θεάτρου μου..." , μου είπε τις προάλλες· και συνέχισε :  " Όλα (τα θέατρα,που εχει φτιάξει,μέχρι σήμερα,ο Κώστας Πρεκας...) τα αγαπάω, σαν να ειναι παιδιά μου..."!!! Και τεχνικά έχουν την υπογραφή του!..
                       Θα παρακολουθήσετε τώρα τη συζήτηση που είχε προχθές ο Γιώργος Κοντονης με τον Κώστα Πρεκα, για το νέο θέατρο που "έφτιαξε" στο Περιστέρι· και  "ανεβάζει" ο θίασος του, απο την ερχόμενη Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013, το έργο "Η ληστεία"!.. "Χρυσανθος Μουζακιτης" ειναι η ονομασία του νέου θεάτρου...

                                                 


                      

 Αυτα είπε ο Κώστας Πρεκας μιλώντας για το έργο και όχι μόνο, αποκλειστικά στον Γιώργο Κοντονη. Εμείς στον καλό φίλο και στη συμπρωταγωνιστρια του,την Βανεσσα Αραπακη, ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
                                                                                            Λεμυ Γ. Κοντονη

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου