ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ !..
                       






                          Παρασκευή 25 Ιανουαρίου του 2013,σήμερα! Και τουτη την ημέρα ο καλός μου φίλος , ο Κώστας Πρεκας, την περίμενε "πως και πως..." !!! Καθημερινα, όταν μιλαγαμε ,μου έλεγε: "πέντε και μια...", "τρεις και μια..." "μια και μια..."!!! Ούτε φαντάρος να'τανε και να...μετραγε ημέρες για να πάρει το απολυτήριο!!! Και να που έφθασε η σημερινή μεγάλη μέρα της έναρξης των παραστάσεων του νεου θεάτρου του στο Περιστέρι...
                           Ειναι αλήθεια, πως ο καλός μου φίλος Κώστας Πρεκας κάνει σαν...παιδί!!! Τα πάντα όλα, τα εχει ετοιμάσει , ώστε το βράδυ, εκει στο θέατρο "Χρυσανθος Μουζακιτης" στο Περιστέρι να μην...λείπει τίποτα!.. Όλα τα εχει , δυο και τρεις φορές μελετήσει και για αυτο απόψε , θα δώσει ,αυτο "το κάτι άλλο" !!! Ειναι γεγονός οτι, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ !!!!!
                          "Η ληστεία"! Ειναι ένα έργο της Ειρενας Ιωαννιδου - Αδαμιδου, που απο απόψε ο Κώστας Πρεκας θα παίζει στο νέο (το δέκατο...) θέατρο που εχει δημιουργήσει στην καριέρα του! Σύμφωνα με την υπόθεση , ένας άνδρας μεγάλης ηλικίας (Κώστας Πρεκας) μοναχικος συναντά μια νέα (Βανεσσα Αραπακη) με την οποία , παρα την μεγάλη διάφορα ηλικίας δημιουργεί μια ιδιόρρυθμη σχέση! Και οι δυο νιώθουν την ανάγκη για μια ανθρώπινη επαφή! Η σχέση αυτη μεταφέρει στο θεατή μεγάλα κοινωνικά μηνύματα! "Εκείνο όμως, που εχει μεγάλη σημασία ειναι το γεγονός οτι το έργο κρύβει ένα ανατρεπτικό φιναλε...", μου είπε λιγες ωρες πριν απο την πρωτη ο φίλος μου Κώστας Πρεκας... "Η ληστεία" , που εχει πάρει το 1994 έπαινο στον 7 Παγκόσμιο Διαγωνισμό,του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου,"παρουσιάζει" γεγονότα του χθες , λες και γίνονται σήμερα!.. Ειναι ένα έργο ,απο το οποίο ο θεατής , θα βγάλει πολλα συμπέρασμα!.. Γενικά,"η ληστεία" περνάει αρκετά μηνύματα ! Ειναι βέβαιος πως ο κόσμος που αγαπάει τον Κώστα Πρεκα, θα "αγκαλιάσει και την προσπάθεια του αυτη, μια προσπάθεια που γίνεται σε...χαλεπούς καιρούς..."!!!
                          Προσωπικα, οπως η Λεμυ Κοντονη και η Νανσυ Κοντονη, στον Κώστα Πρεκα και στην συνάδελφο του την Νατασσα Αραπακη, ευχόμαστε καλή επιτυχία,παρα το γεγονός οτι είμαστε σίγουροι για αυτο!!!
                          Στην αποψινή πρώτη του Κώστα στο νέο θέατρο του στο Περιστέρι, θα είμαι και εγω εκει !.. Εσυ;

3 σχόλια: