ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
''Ιδού ο Νυμφίος έρχεται ,εν τω μέσω της νυκτός και Μακάριος ο Δούλος, ον ευρήσει γρηγορούντα ...''  Από σήμερα Μ. Δευτέρα ψάλλεται αυτό το κοντάκιο σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες .



Οι… «επιδόσεις» του Αντώνη Σαμαρά!...


Δεν ξέρω, αλλά έκανε εντύπωση, το δημοσίευμα πριν από περίπου 10 ημέρες του… κουτσομπολίστικου περιοδικού «Τσάο», το οποίο ασχολήθηκε με τις… ερωτικές επιτυχίες- επιδόσεις του πρωθυπουργού!!! «Είναι κακό;» Θα μου πει κάποιος!.. «Όχι!» Αντίθετα μάλιστα!.. όμως είναι εντελώς προσωπικό του Αντώνη Σαμαρά..»!! Να σας θυμίσω ότι για πολλά χρόνια είχα την χαρά να είμαι διευθυντής στο… αντίπαλο περιοδικό (του «Τσάο») στο εκπληκτικό για την εποχή του «Ντόλτσε Βίτα»!.. Έτσι, γνωρίζω καλά τα… «κόλπα» και τα… «χτυπήματα», στο να πουλήσουμε μερικές χιλιάδες περιοδικά παραπάνω!!! Θυμάμαι λοιπόν κάποιο «περιστατικό» δικό μας, που πουλήσαμε διακόσιες χιλιάδες φύλα (περιοδικά) σε δύο εκδόσεις, επειδή στο εξώφυλλο και σε οκτώ (δύο… σαλόνια!) ακόμα εσωτερικές σελίδες «φιλοξενήσαμε» δεκάδες γυμνές (όπως την… έκανε η μάνα της!!!) φωτογραφίες μιας πανέμορφης συναδέλφου μου!!! Έγινε τότε… πάταγος!!! Δεν μπορώ όμως να γνωρίζω εάν κάτι τέτοιο ήθελε να πετύχει σήμερα με το δημοσίευμα του αυτό για τους έρωτες του Πρωθυπουργού, το «Τσάο»!.. Εκείνο, όμως, που ξέρω είναι ότι τέτοια… γλυκανάλατα θέματα πουλάνε και μάλιστα πολύ!!!
 

Το «Τσάο», λοιπόν, στο… σαλόνι του και με τίτλο «Back from the past»! (χάθηκαν ρεεε, μάγκες τα ελληνικά;). Όταν ο Αντώνης Σαμαράς πολιορκούσε την Μπριζίτ Μπαρντό!» Αναφέρει συγκεκριμένα: «… Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στα νιάτα του, ήταν λάτρης του ωραίου φύλου και σε κάθε ευκαιρία δεν δίσταζε να μαρκάρει στενά, αυτή που του άρεσε…» σημειώνει το περιοδικό στο ανυπόγραφο άρθρο του, για τους… έρωτες του φίλου μου πρωθυπουργού! Μάλιστα, στη συνέχεια του ρεπορτάζ (!) το «Τσάο» υπογραμμίζει: «… Μετά από τον πολύχρονο δεσμό του με την απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση, ο Αντώνης Σαμαράς μόλις 18 χρονών έκανε τα πάντα για να συναντήσει από κοντά το sex symbol (έτσι για να… «γυρίσω και εγώ πίσω στα τότε δικά μου…», εκεί στο «Ντόλτσε Βίτα!!!» της εποχής, την Μπριζίτ Μπαρντό, η οποία είχε φθάσει στον «Αστέρα» για ολιγοήμερες διακοπές…»!!! Στο σημείο αυτό το περιοδικό αναφέρεται με κάθε λεπτομέρεια στις ερωτικές επιτυχίες και επιδόσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά!!!! Εκείνο, βεβαία που δεν μας… αποκαλύπτει το εν λόγω περιοδικό είναι.. «το φινάλε του σεναρίου!..»!!! Τι έγινε τελικά; Την… πήδηξε; Ναι; Όχι; Ο κόσμος έχει… «μεγάλη αγωνία»!!! Πρέπει να μάθει!!! Γιατί, διαφορετικά δεν θα μπορέσει να… φάει το μεσημέρι, εάν βέβαια υπάρχει… έχει φαγητό με όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στον τόπο μας!..
Τι λέτε ρεεε; Εδώ ο κόσμος χάνεται και εσείς ασχολείστε με το ποια… πήρε, για την ακρίβεια με το ποία… πήδηξε ο Αντώνης Σαμαράς; Μπορείτε (και είναι απαραίτητο να το κάνετε κύριοι συνάδελφοι), μπορείτε λοιπόν να κρίνετε τις «επιδόσεις» του φίλου μου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και ιδιαίτερα τον αγώνα…, την μάχη που δίνει καθημερινά, για να βγει η χώρα μας από αυτήν την απάνθρωπη, την άθλια κα καταστροφική οικονομική κρίση! Τότε ναι, θα έχετε κάνει…, προσφέρει καλύτερα στον πολίτη…, στην Ελλάδα γενικότερα!!! Όχι… «τα πάντα όλα» στον βωμό του κέρδους! Δεν είναι σωστό! Δεν μας ενδιαφέρουν οι… ερωτικές επιδόσεις του Αντώνη Σαμαρά! Αντίθετα «καιγόμαστε» για τις «πολιτικές του επιδόσεις»!.. Έτσι δεν είναι;


                                         
 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου