ΤΩΡΑ..., η  ΠΟΤΕ !!!

     
                    
Εδώ και μερικούς μήνες πριν, το "Καθε Μερα Παντού" , είχε...προβλέψει οτι τον Απρίλιο (τούτο τον μήνα,δηλαδη...) θα είχαμε...ανασχηματισμό στην Κυβερνηση!.. Βέβαια δεν είχαμε πει, εάν θα ειναι (ο ανασχηματισμός...) μεγάλος...,η μίνι!.. Εκείνο πάντως που εχει σημασία ειναι πως, "ανασχηματισμος περιορισμένης έκτασης έρχεται..." Και μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες!!!
                         



Απο την πλευρά του,ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας,προσπαθεί με κάθε "μέσο και τροπο", να...αποφύγει η να...διαψεύσει οτι, "θα γίνει ανασχηματισμος..."!!! Δεν ειναι λίγες οι φορές που ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος "εκτελώντας εντολές",τόνισε πως,"δεν γίνεται λόγος για ανασχηματισμό..."!..  Η, οτι, "η προτεραιότητα της Κυβέρνησης ειναι να οδηγήσει την χωρα, έξω απο την ύφεση με λιγότερες απώλειες...και δεν υπάρχει χρόνος για...ανασχηματισμο..."!!! Η αλήθεια όμως ειναι άλλη! Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας πιέζεται απο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ (στηρίζει την κυβέρνηση...) Ευαγγελο Βενιζελο, να γίνει άμεσα ανασχηματισμος , ώστε στην Κυβερνηση να...μπουν οσο το δυνατόν περισσότερα δικα του πρόσωπα!.. Μάλιστα ο ίδιος (ο Βαγγέλης Βενιζέλος) διεκδικεί την θέση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης! Το άλλο "μέλος" της τρικομματικης κυβέρνησης, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. ο Φώτης Κουβελης, δείχνει οτι δεν ενδιαφέρεται...,η πιο σωστα,δείχνει να μην...πολυενδιαφερεται, για το εάν θα γίνει η όχι ανασχηματισμος! Δεν θα έλεγε βέβαια, "όχι" και σε μια δικη του "αντιπροεδρια"!!! Ο Φώτης Κουβελης, εχει..." παραγγείλει στον Αντώνη Σαμαρα...", πως, "δεν θα ψηφίσει και νέα μέτρα..."!!! Λες και αυτο ειναι στο...χέρι του!.. Αλλα,τέλος πάντων..!
                          Τώρα! Στην πραγματικότητα, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας, "δεν εχει καταλήξει με ποιο μοντέλο, θα αντικαταστήσει την σημερινη κυβέρνηση..."!!! Με ποιον τροπο,δηλαδη και με ποιο μοντέλο, θα κάνει τον επικείμενο ανασχηματισμο!!! Το μόνο που εχει αφήσει να...διαρρεύσει ειναι το οτι "ο ανασχηματισμος, θα πραγματοποιηθεί,κατα πάσα πιθανότητα, αμέσως μετά το Πάσχα..."!!! Ναι! Εχουν ακουστεί πολλα και...τρανταχτά ονόματα! Οπως του ανεξάρτητου βουλευτή Ανδρέα Λοβερδου, ο οποίος "στηρίζει κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια της Κυβέρνησης..."!.. Ακομα. Ακούγεται...,ειναι " κοινο μυστικό ", οτι ο Πρωθυπουργός, "διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοιδη..."!!! Και βέβαια, ακούγονται πολλα-πολλα,αλλα γνωστά ονόματα παλιών και νέων πολιτικών..! Α,να υπογραμμίσω οτι, "δεν ειναι σίγουρο πως θα αντικατασταθούν οι έξωκοινοβουλευτικοι υπουργοί..."!!!  "Δεν μπορούμε πλέον να κρυβόμαστε!  Η, μπαίνουμε μέσα και σωνομαστε..., η  χάνουμε οριστικά το...τρένο..!", τόνισε στενός συνεργάτης του Ευαγγελου Βενιζέλου..! Για όλα όμως, τον λόγο εχει πλέον ο Αντώνης Σαμαρας!!! Τώρα..., η  ποτε !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου