ΌΤΑΝ, ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ...ΜΙΛΑΝΕ !!!
 •   600.000 παιδια ζουν με υλική αποστερηση!
• Χιλιαδες παιδια ειναι,κοινωνικά αποκλεισμένα!










 "Οπου οι αριθμοί ευημερούν, οι άνθρωποι, υποφέρουν..."!  Αυτα τα λόγια είχε πει στην Βουλη, ο αείμνηστος Γεώργιος Παπανδρεου!..  Όχι...,τούτος ο Παπανδρέου, ο πρώην Πρωθυπουργός, ο οποίος με...αστραπιαίες κινήσεις μας έβαλε στον Μηχανισμο Στήριξης και τώρα ένας ολόκληρος λαός,υποφέρει και ημέρα με την ημέρα πεθαίνει! Όχι αυτός που μας...πούλησε, αλλα ο άλλος... Ο παππούς του !..  Και πράγματι!..  Οπου...και σε οποια κατάσταση, οι αριθμοί κυριαρχούν...,ο λαός σέρνεται! Υποφέρει! Λιμοκτονει! Και αργοπεθαίνει!  Αυτο λοιπόν πληρώνουμε τώρα ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!!!  Ναι! Οι άλλοι..,"φουσκωσαν" τους αριθμούς  και ο κόσμος "τρέχει να...σωθεί" !..  Τρέχει,προκειμένου να προλάβει κάτι το...αναπάντεχο!  Με...μια λέξη "τρέχουμε και δεν φθάνουμε"!!! ΟΛΟΙ ρεεε!!!
                         




Μόλις χθες διαβάσατε το άρθρο με τα στοιχεία (τραγικά ήταν,δυστυχώς!) που έδωσε στην δημοσιότητα, η Eurostat, για την ανεργία! Ήταν συγκλονιστικά! Ναι ήταν! Παρουσίασαν την εικόνα της χωρας μας,οπως ακριβώς ειναι!.. Εκει όμως που απ'ολους,η πραγματικότητα, ξεφεύγει κάθε φαντασίας,ειναι τα στοιχεία που ανακοίνωσε, μόλις πριν λίγες ημέρες, η Unicef !..  Στοιχεία που, δυστυχώς, δείχνουν, "την φτώχεια μας σε όλο της, το μεγαλείο..."!!!
                         
Αλήθεια! Αλήθεια ποιος μπορούσε να το φανταστεί (ουτε και ο καλύτερος σκηνοθέτης μπορεί να το...πιάσει!), οτι κοντα στο ένα εκατομμύριο παιδια, ελληνόπουλα, ζουν "κάτω απο το όριο της φτώχειας..."!!!  Για την ακρίβεια, 597.000 ελληνόπουλα (και δεν δίνει η έκθεση στοιχεία για τα παιδάκια των αλλοδαπών,που βρίσκονται στην Ελλάδα. Προφανώς, επειδη ο αριθμός, στο θεμα αυτο, να ειναι άγνωστος!..), στα "χρόνια της αθωότητας" τους, υποφέρουν!..  Σύμφωνα με την έκθεση, "η κατάσταση των παιδιών στην Ελλάδα του 2013, απεικονίζει, με τον πιο σκληρό τροπο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν χιλιάδες οικογένειες..."!!!  Αποτέλεσμα όλων αυτών (διαβάστε με προσοχη παρακαλω...) ειναι :
              
 • Το 16,4ο/ο του συνόλου των ανηλίκων, ζει σε νοικοκυριά, με σοβαρή υλική αποστερηση!..
              
Ενώ,
              
 • Το 50,8ο/ο των νοικοκυριών δηλώνει, πως αδυνατεί να αναθρεψει τα παιδια του!   
              
• Το 44,3ο/ο των νοικοκυριών που ζει κάτω απο το όριο της φτώχειας,αναφέρει, πως η διατροφή των παιδιών τους, γίνεται χωρίς τα απολύτως αναγκαία! Και ακομα :
              
 • 465.000 παιδια (στην Ελλάδα) ειναι φτωχά!..
              
 • 597.000 παιδια (στην χωρα μας,πάντα) ειναι κάτω απο το όριο της φτώχειας...,η Κοινωνικά Αποκλεισμένα!  Και
              
 • 322.000 παιδια,απο τις κατηγορίες αυτές, ειναι αντιμέτωπα με σοβαρη υλική απο στέρηση!..
                        
  Όλα αυτα...,αλλα και πολλα αλλα ακομα, παρουσιάζουν την Ελλάδα του σήμερα, με παραστατικο τροπο,όμως!.. Τρανή λοιπόν αυτη εδω,η απόδειξη...
                         
 Και ιδού!.. Όταν,οι αριθμοί...μιλάνε λένε πάντα την αλήθεια!!! Αυτο ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να το αμφισβήτηση!!! Εσείς τι λέτε;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου