ΤΟ...ΜΑΡΜΑΡΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ !!!

    
                     









Το διάβασα μια...,δυο...,τρεις...,τεσσερες...,όσα και τα παιδια του Πειραιά...,αλλα και δέκα φορές και όχι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!..  Η εφημερίδα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ", πάντως ήταν...,ειναι σίγουρη,οτι έγινε!.. Δημοσίευσε μάλιστα και φωτογραφία!  Ο λόγος για μια (τυχαία;) συνάντηση, που είχαν τις προάλλες πολλοι πρώην Πρωθυπουργοί και πολιτικοι!..  Μιλάμε, για μια "μεγάλη αλλα άτυπη σύναξη των πρώην...", οπως χαρακτηριστικά, τόνισε η εφημερίδα! Το ζητούμενο ήταν...και φυσικα ειναι, εάν αυτη η "άτυπη σύναξη", έγινε τυχαία η  όχι;  Και αυτο...,γιατι εχει μεγάλη σημασία μια τέτοια συνάντηση, ιδιαίτερα σήμερα, που η χωρα μας "τραβάει την ανηφόρα...αγκωμαχοντας", απο λάθη κάποιων απο αυτών, των "πρώην" !..  Και ίσως, βέβαια, παίρνει σήμερα, με το ταξίδι του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρα,στην Κίνα,ιδιαίτερη σημασία...,ένα διαφορετικό χρώμα...  Ίσως!.. Ίσως όμως, υπάρχει και μια άλλη εξηγήσει οτι κάποιοι  απο...δαύτους θέλουν, "να αναστησουν το παρελθόν..."!.. Ο σκοπός...,ο στόχος (ίσως...) ειναι, να αλλάξουν το μέλλον και (οπως γράφει η εφημερίδα...) "να εκδικηθούν όλους εκείνους που δεν φάνηκαν αντάξιοι να αναγνωρίσουν την προσφορά τους...", όταν όλοι..., η  κάποιοι είχαν τεράστια δύναμη εκείνη την στιγμή επειδη ήταν στην εξουσία!..
 
Συναντήθηκαν,λοιπόν, οι δυο πρώην Πρωθυπουργοί, ο Κώστας Μητσοτάκης, οποίος πάντοτε και παρα τα χρονακια του εχει κάτι σωστο να πει,  ο Κώστας Σημιτης, που μας έβαλε στην ευρωζώνη με τα ψεύτικα στοιχεία...και ο πρώην αρχηγός του Συνασπισμού (σήμερα ΣΥΡΙΖΑ...) ο Νίκος Κωνσταντοπουλος, μπαμπάς της κ. Κωνσταντοπουλου, η οποία δεν βάζει γλώσσα μέσα της, ρε παιδι μου!.. Συναντήθηκαν και οι τρεις και "κάτι" είχαν να πουν! Να θυμηθούν! Να νοσταλγίσουν πάνω απο όλα! Και ασφαλώς να αναφερθούν στο σημερινό μεγάλο οικονομικό χαλι (έχουν όμως μεγάλη ευθύνη και ιδιαίτερα ο Πρωθυπουργός εκείνης της οκταετίας, ο Κώστας Σημιτης!!!) της χωρας μας!  Μάλιστα πρότειναν και λύσεις!!!!!   Να λύσουμε δηλαδη όλοι εμείς (αφού με τις περικοπές-κρατήσεις που αυτοι μας επέβαλαν και με το...κόψιμο του μισθού και της σύνταξης μας...,δεν μπορούμε να...ανασανουμε...), που δεν φταίμε σε τιποτα και (θέλουν...) δεν μπορούμε να...βρούμε, εμεις οσο και να θελουμε, την λύση!!! Αλλα είπαμε. Το...μάρμαρο το πληρώνει πάντα ο λαός!!! Έτσι τώρα και εμείς!!!!!





Όλοι αυτοι οι "πρώην" βρέθηκαν - συναντήθηκαν, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ και σε εκδήλωση που οργάνωσε ο Ομιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας!..  Α,ρεεε Σημίτη με τον εκσυγχρονισμό σου...,τι μάς έχεις κάνει! Ε;  Η...πλάκα ειναι οτι οι δυο (...αντίπαλοι τότε και...φιλαράκια τώρα!) Πρωθυπουργοί κάθισαν ο ενας δίπλα στον άλλον και οπως μου είπαν, χαμιλοφωνα...,σιγά-σιγά, σχολίαζαν την...επικαιρότητα !..  Α! Δεν μπορω να ξέρω, εάν μίλησαν για τα λάθη τους,ιδιαίτερα εκείνα τα τραγικά λάθη του Κώστα Σημίτη!..  Ναι,ήταν και η κ. Σημίτη, αλλα η Δάφνη έκατσε μακρυα απο τον άνδρα της!..  Ένα άλλο περιστατικό που αυτόπτης μάρτυρας μου διηγήθηκε ειναι τούτο.  Στο τέλος της εκδήλωσης  (να σας πω οτι μίλησαν ο Σπυρος Λυκουδης, ο Νίκος Κωνσταντοπουλος, ο Χρ. Ανθοπουλος, ο Νίκος Αλιβιζατος και ο Κώστας Μητσοτάκης. Ενώ ζήτησε και πήρε τον λόγο και ο Γιάννης Βαρβιτσιωτης), στο τέλος της εκδήλωσης λοιπόν, ο κ. Σημιτης πλησίασε τον κ. Αλιβιζατο και του είπε: "Οταν ήμουν Πρωθυπουργός και άκουγα για συνταγματική αναθεώρηση, πάθαινε αλλεργία!.."!!!
Τώρα, με όλα αυτα που έκανε τότε, "ο κύριος πρώην Πρωθυπουργός", παθαίνουμε εμείς,δυστυχώς!!! Αμφιβάλλει κανεις;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου