Η "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ..."!!!

• Διαφορετικό μοντέλο διοίκησης!
• Τα'χει όλα πάρει...πάνω του!
• Ιογενης Γαστρεντεριτιδα,ήταν!

                            
"Στα δύσκολα παραμένουμε όρθιοι..."!!! Με τις κουβέντες αυτές, ξεκίνησε το... δεύτερο μέρος της ομιλίας του στο 9 τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας! Είχε προηγηθεί η ολιγόλεπτη διακοπή της ομιλίας του,ύστερα απο την ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε,όταν ηταν στο βήμα! Μολις ο Αντώνης Σαμαρας κατάλαβε πως κάτι δεν παει καλα (αυτο φάνηκε και απο τον τροπο των αντιδράσεων του. Κρατήθηκε απο το αναλογιο. Εχασε το χρώμα του...), όταν λοιπόν είδε-διαπίστωσε πως κάτι δεν πήγαινε καλα απευθυνόμενος σε όλους τους συνέδρους είπε: "Θα ζητήσω συγγνώμη. Πρέπει να κάτσω για δυο λεπτα..."!!!  Και μόνος του κατέβηκε απο το βήμα!


Ο κόσμος που ήταν εκει, τον χειροκροτούσε ζωηρά! Ήταν όλοι όρθιοι και με ζωντανή στα πρόσωπα τους την ανησυχία! "Τι έγινε;"! "Τι συμβαίνει; Τι εχει ο Πρωθυπουργός;"! "Ειναι σοβαρό; Υπάρχει πρόβλημα;" Ήταν τα ερωτήματα που ακουγες σε κάθε...πηγαδακι! Και οπως σε κάθε τέτοια περίπτωση τα...σενάρια "έδωσαν και πήραν"! Ακούστηκε ακομα, πως με έμφραγμα ο Πρωθυπουργός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο!..
                           
Ύστερα, απο περίπου δέκα η δεκαπέντε λεπτα,ο Αντώνης Σαμαρας,ανέβηκε στο βήμα και συνέχισε την ομιλία του,καταχειρoκροτουμενος,απο τους συνέδρους!..
 
 
Μάλιστα μόλις είδε κάποιους απο τους συνεργάτες του να ειναι κοντα του,μήπως χρειαστεί κάποια βοήθεια...,τους είπε με χειρονομίες να απομακρυνθούν! Έτσι και έγινε... "Πρέπει να ακούμε την Πατρίδα...",τονισε  ο Αντώνης Σαμαρας και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα! Και εδω που τα λέμε εχει δίκιο... Γιατι διαφορετικα δεν θα υπήρχε συνεργασία με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ στην αρχη και τώρα με τον άμεσο ανασχηματισμό, με το ΠΑΣΟΚ,έχοντας μαλιστα αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης τον Ευαγγελο Βενιζελο!!! Για τις συνεργασίες αυτές ο Αντώνης Σαμαρας ειπε πως,"οτι πετύχαμε μέχρι τώρα ανήκει σε τρεις παρατάξεις. Στη ΝΔ,στο ΠΑΣΟΚ και στη ΔΗΜ.ΑΡ "!.. Τονισε μάλιστα πως τώρα με το ΠΑΣΟΚ συγκυβερνουν στην κυριολεξία!!!  Στο τέλος της ομιλίας του Πρωθυπουργού άκουγες, πως "τα πάντα όλα τα εχει πάρει πάνω του..."! Ειναι πάντως γεγονός οτι ο ίδιος θέλει να ασχολείται με όλα τα ζητήματα! Μικρα και μεγάλα... Και αυτο τον εχει ταλαιπωρήσει! Εχει κουραστεί! "Δεν προσέχει τον εαυτόν του...",μου είπε ένας κοινός καλος μας φίλος γιατρός!..  Και έτσι ειναι... Αρκει να σας πω,πως κοιμάται μόλις τρεις με πέντε το πολυ ώρες το εικοσιτετράωρο!!! Αποτέλεσμα ήταν να τον...πιάσει μια "ιογενης γαστρεντεριτιδα", οπως λέγεται και να συμβουν ολα οσα εγιναν χθες βραδυ στο συνέδριο!..Τώρα ειναι καλα!.. Αντώνη περαστικά... Και γρηγορα,για να φτιάξουμε τη "Νεα Ελλάδα",οπως είπες!..



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου