ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!







• Το Αγιο Πνεύμα να βοηθήσει!
• Πολλές οι...καραμπολες!
• Δικομματικοι...σωτήρες!
• Για την Ελλάδα ρεεε γαμωτο!

 Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος,σχηματίστηκε η νέα Κυβερνηση! Μια εντελώς νέα,δικομματικη Κυβερνηση,η οποία με την επιφοιτηση του Αγίου Πνεύματος,μακάρι, να τα καταφέρει και να μας...βγάλει απο το αδιέξοδο!..  Ένα αδιέξοδο που δυστυχώς μας εχει πνίξει!.. Ειναι γεγονός πως η πατρίδα μας περνάει τραγικές ώρες!.. Κάτι που όλοι το γνωρίζουν,άσχετα εάν πολλοι δεν το...παραδέχονται,η μιλούν για το αντίθετο! Το θεμα ειναι,πως "αυτοι που όλα αυτα τα χρόνια μας έφεραν σε αυτη την κατάσταση,θέλουν τώρα (οι ίδιοι!..) και να μας...σώσουν!", μου έλεγε αργά χθε το βράδυ ένα παλιο πρωτοκλασατο στέλεχος της ΝΔ!!!



Η νέα Κυβερνηση,που σχηματίστηκε και ανακοινώθηκε  στο "δελτίο των 8" ,χθες το βράδυ,εχει... ακανθοσπαρτο δρομο να διαβει και πολυ δουλεια! Δύσκολη! Προβλήματα! Πολλα! Ένα απο τα άλυτα (μακάρι να βρεθεί λύση...χθες!) ειναι αυτο που θα αντιμετωπίσει ο νέος υπουργός (Κυριακος Μητσοτακης) αρμόδιος για την διοίκηση! Θα πρέπει αμεσα να δώσει τα ονόματα...,τα άτομα που θα απολυθούν απο τον δημόσιο τομέα! Κάτι που έπρεπε να είχε κάνει ο προηγούμενος υπουργός,ο κ. Μανιδακης,εάν λέω σωστα το ονομα του!  Τα άτομα που πρέπει να...εγκαταλείψουν το δημόσιο ειναι 12.500 !!!  Ένας μεγάλος αριθμός...,που με την ανεργία που έχουμε σήμερα παίρνει ακομα μεγαλύτερες διαστάσεις!.. Το ζήτημα αυτο,όμως,ειναι θεμα που το εχει φέρει πολλές φορές η Τροικα και το ζητάει επιτακτικά, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων! Θα πρέπει να τονίσω οτι η προηγούμενη τρικομματικη, Κυβερνηση στο ζήτημα αυτο ΑΠΕΤΥΧΕ! Ο αρμόδιος υπουργός στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ του Φώτη Κουβελη,ο οποίος την τελευταία στιγμη...πήδηξε απο το τραίνο χωρίς λόγο και ελπίζω να μην εχει τραυματιστεί σοβαρά,κάτι που ίσως φανεί αργότερα,ο αρμόδιος λοιπόν  πρωην υπουργός εχει ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ!!! Τέτοια που έφερε και το ανάλογο αποτέλεσμα! Δεν πρέπει να μας διαφεύγει το θεμα με το λουκέτο στην πρώην ΕΡΤ! Ένα λουκέτο που παρα λίγο να προξενησει την πτώση της μέχρι και χθες τρικομματικης κυβέρνησης! Να πάμε δηλαδη,σε μια ακυβερνησία,με τραγικά επακόλουθα! Και φυσικα να οδηγηθεί η χωρα σε...άθλιο δρόμο! Να διακοπή η δανειακη στήριξη,με οτι αυτο συνεπάγεται! Όμως την τελευταία στιγμη, η λογική επικράτησε και έτσι το...βουλιαγμα της πατριδας μας αποφεύχθηκε!
                            Και ιδού η νέα Κυβερνηση! Έχουμε λοιπόν μια νέα Κυβερνηση,ολιγομελή,των δυο μεγάλων κομμάτων (ήταν κάποτε και το ΠΑΣΟΚ) της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που διακυβερνησαν την Ελλάδα ένα μεγάλο,για πάνω απο 39 χρόνια,διαστημα, απο την ημέρα της Μεταπολίτευσης (1974) μέχρι και τώρα!.. Κυβέρνησαν! Τα...μουσκεψαν,οι περισσότερες Κυβερνήσεις (αποκορύφωμα των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ...) και επόμενο ήταν να φθάσουμε σε αυτο το...χαλί! Στο...χάος! Στον...γκρεμό! Στο..., "ως εδώ και μη παρ'εκει..."! Στο...μαύρο, μιας και το...χρώμα αυτο ειναι...,η μάλλον εχει γίνει πλέον της μόδας!!! Αυτές λοιπόν οι δυο Κυβερνήσεις...πιο σωστα τα δυο κόμματα,που μας κατέστρεψαν (αυτη ειναι η ορθή λέξη...) θέλουν τώρα μαζυ,ναι μαζυ...,ενωμένα (; !) να μας...σώσουν!!!!! Βέβαια αυτο,οσο δύσκολο και εάν φαίνεται, τοσο εύκολο (;) μπορει να γίνει,εάν όλοι...,όλες ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ !!!  Τα πράγματα  ειναι δύσκολα! Ουδεις,αυτο το αμφισβητεί! Όλοι οι Ελληνες το θέλουν (να σωθεί η πατρίδα μας...), οπως όλοι δεν ήθελαν και το έδειξαν, εκλογές!.. Δεν θα αναφέρω ονόματα,υπουργών...,νέων υπουργών που προήλθαν ύστερα απο πολλές καραμπολες, γιατι αυτο δεν εχει τώρα καμμια σημασία! Θα υπογραμμίσω όμως το ένα προς τρία!  Δηλαδη ένας υπουργός απο το  ΠΑΣΟΚ και τρεις απο την ΝΔ! Δημιουργήθηκε λοιπόν ένα σχήμα 41 με 42 άτομα! Θα πρέπει να πούμε οτι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος  πήρε την θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του υπουργού των εξωτερικών!..  Σήμερα (η νέα Κυβερνηση θα ορκιστεί στις 12.30),το μόνο που προσωπικα εύχομαι στη νέα Κυβερνηση,ειναι: Μακροημερευση και καλη επιτυχία...,"για την Ελλάδα ρεεε γαμωτο..."!!!!!  Έτσι;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου