Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ..."ΦΟΥΛΑΡΕ..."!!!

• Αξιολόγηση τώρα!
• Τ...ξεκαθάρισμα στο δημόσιο!
• Αρχη...κινητικότητας!

           
               
  "Οποιος μπει στην κινητικότητα...,η θα πάρει τη θέση του...,η θα φύγει..."!!! Αυτη ήταν η δήλωση του αρμόδιου υπουργού,του Κυριακου Μητσοτακη,όταν για το θεμα οι συνάδελφοι στο MEGA,του έθεσαν σχετικό ερώτημα! Ναι! Ναι, ήταν ξεκάθαρος ο κ. Μητσοτάκης! Αυτο βέβαια δημιούργησε αναστάτωση στους δημοτικούς υπαλλήλους (μάλιστα απεργούν και σήμερα,ενώ έχουν δημιουργησει χαος την Αθήνα...) οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να κλείσουν τους δήμους!.. Μα,θα μου πει κάποιος χάνουν την δουλεια τους,με τις αποφάσεις του υπουργού! Ναι,έτσι ειναι!.. Όμως,οπως όλοι γνωρίζουμε υπάρχουν πολλοι που,μόνο...περνάνε απο τον δήμο,όπου φαίνεται πως εργάζονται, για να πληρωθούν! Αυτο δεν ειναι άδικο; Άδικο για όλους τους άλλους που βγάζουν τελικα και την δουλεια εκείνων; Ειναι!.. Το ίδιο ισχύει και για του δημοτικούς αστυνομικούς... Στην περίπτωση την δικη τους πολλοι θα δουλέψουν σε άλλες θέσεις... Αντίθετα για τους σχολικούς φυλακές δεν υπαρχει μέχρι στιγμής ΤΙΠΟΤΑ! Σε λίγο όλοι πάντως, θα βγουν σε διαθεσιμότητα... Αργότερα θα γίνει αξιολόγηση...και αρκετοί θα επανέλθουν στο δημόσιο! Σε αυτούς δεν περιλαμβάνονται οι σχολικοί φυλακές!..
                         


  Έτσι λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Μιχελακης,άνοιξαν τα...χαρτιά τους! Πρώτο θεμα τους; Η διαθεσιμότητα όλων των απολυμένων! Και φυσικα για τα κριτήρια αξιολόγησης όλων, ώστε πολλοι να επιστρέψουν στο δημόσιο... Οι δημοτικοί υπάλληλοι, ιδιαίτερα οι δημοτικοί αστυνομικοί, μιλάνε για "ξαφνικό θάνατο"!!! Δεν μπορω να πω οτι ειναι, η οτι δεν ειναι έτσι...
                            
Το ζητούμενο ειναι οτι αυτη την στιγμη και ύστερα απο το ναι του Γιουρογκρουπ, για την δόση (οπως τόνισα και χθες θα δοθεί...κομμάτι-κομμάτι!) η χωρα μας να πάρει ανάσες και να βρεθει η καλύτερη δυνατόν λύση,για τους απολυμένους!.. Όλοι θα μπουν στην...μεγάλη δεξαμενή, απο όπου θα γίνει και η νέα αξιολόγηση! Και μακάρι να βγει κάτι καλο!.. Βέβαια η...δεξαμενή στο δημόσιο εχει...φουλαρει!.. Και αυτο το ξερουν ολοι! Ακομα  και αυτοι που απολυθηκαν!.. Υπαρχει αντίρρηση;0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου