ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΜΗΔΕΝ!!!!!

Φτου και απο την αρχη!
• Παιχνίδι με τις λέξεις!
• Έτοιμη μέχρι την Δευτέρα!
• Όχι αλλα μετρα!
• Περάσαμε τις...κόκκινες γραμμές!


                           
 Ακομα δεν μπορει κάποιος να καταλάβει τι στο...διάολο γίνεται με την..."κυρία" Τροικα; Έρχεται...,κάνει ακριβώς τα αντίθετα απο αυτα που εχει κατα νου και παίρνει αποφάσεις διαφορετικές κάθε φορα!..  Έτσι κάθε φορα που οι...Τροικανοι  ειναι εδω, στην Αθήνα ένα, ναι ένα ηχηρό ΩΩΩΧΧΧΧΧ, βγαίνει απο το στόμα των υπουργών!.. Και έχουν δίκιο! Η Τροικα δεν...παίρνει χαμπάρι, απο ανθρωπιά! Δεν εχει συναισθήματα! Ουτε...λυγιζει μπροστα στον πόνο! Όλα...,όλα μα όλα τα...μετράει σαν χρήμα! Αυτός ειναι άλλωστε ο ρόλος της! Το ζητούμενο ειναι "τι λάθος κάνει η Κυβερνηση" και όταν έρχεται η...αντιπροσωπεία των δανειστων μας (η Τροικα) ξαναγυρίσουμε στην αρχη; Ειναι γεγονός πως κάποια θεμα δεν προχώρησαν... Έχουμε όμως μια νέα Κυβερνηση, η οποία ειναι έτοιμη να...τρέξει τα θεματα που έμειναν πίσω!.. Και που δυστυχώς αφηνουν την χωρα μας,στην ...ίδια τάξη! 
                         
Πάμε ξανά απο την αρχη! Δεν ειναι ψέματα εάν πούμε πως, σήμερα (αλλα  οπως φαινεται και αυριο) βρισκόμαστε, στο ίδιο σημείο,που είμαστε και πριν απο ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! Στο,ναι ναι,στο σημείο ΜΗΔΕΝ!!! Ειναι σαν να μην εχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ,απο την Κυβερνηση! Και ενώ οπως δείχνουν τα γεγονότα έχουμε ένα νέο...πισωγύρισμα, ΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ (απο την... Τροικα) ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ...ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΕΚ ΝΕΟΥ!!! Αυτη ειναι δυστυχώς η μέχρι και τώρα, διαγραφομενη κατάσταση! Θέλουν οι...ελεγκτές να πληρώσουμε για να υπογράψουν το ok τους!.. Ώστε να εγκριθεί την ερχόμενη Δευτέρα απο το τελευταίο (παει για...καλοκαιρινές διακοπές!)  Γιουρογκρουπ η νέα δόση των 8,1 δισεκατομμυρίων ευρω που πρέπει να πάρουμε! Διαφορετικα τα πράγματα αλλάζουν! Όλα παίρνουν μια άλλη διαφορετική τροπή! Πηγαίνουν για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο! Για την πρωτη συνεδρίαση,μετά τις θερινές διακοπές,του Γιουρογκρουπ! Και μέχρι τότε; Τι θα γίνει,εάν δεν πάρουμε την δόση; Έχουμε να περάσουμε; Να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις; Όλοι λένε και απο την ΕΕ ακομα "...πως δεν χάθηκε ο κόσμος,εαν δοθει το δανειο, δυο μήνες αργότερα..."! Εάν πάντως συμβει κάτι τέτοιο αλλάζουν τα δεδομένα! Αλλάζουν πολλα! Και αυτη η νέα Κυβερνηση, χανει την αξιοπιστία της!.. Όμως ελπίζω πως όλα θα πανε καλα,τελικα!..
                         

 
Εδω και τρία χρόνια έχουμε ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις! Απο την εποχη που ο ευρισκομενος σε μόνιμη άδεια απο την Βουλη (και προχθές ζήτησε και του δόθηκε άδεια,μέσα σε ειρωνικά χαμογελά και...ψιθυρους!) πρώην Πρωθυπουργός, βουλευτής (; !) Αχαΐας Γιωργος Ανδρέα Παπανδρέου, μας έβαλε στον μηχανισμό στήριξης! Στο Δ Ν Τ!.. Και φυσικα όλοι γνωρίζουμε το ιστορικό της υπόθεσης! Το πριν και το μετά! Τι προηγήθηκε και ασφαλώς τι ακολούθησε και το πιο δύσκολο, τι μέλλει να ακολουθήσει! Αυτο ειναι και το πιο τραγικο! Είπα - έγραψα πιο σωστα, στο σχόλιο μου, στην αρχη,πως "βρισκόμαστε ακομα στο ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων..."!!!  Έτσι ειναι δυστυχώς! Κάθε φορα που έρχεται εδω η Τροικα για...έλεγχο, κάτι βρίσκει (ρεεε παιδι μου πάντοτε βρισκουν κάτι αυτοι, για  να μας...κουνανε το δάκτυλο!) και όλα ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ!!! Εδω και τρία χρόνια στις οποιες διαπραγματεύσεις-συζητήσεις γίνονται ακουω τα ίδια και τα ίδια!..  Όχι δεν ειναι υπερβολη εάν σας πω,πως άκουγα και ακούγαμε όλοι για "εφεδρεία"!  Η, για "μετακίνηση"! Η, για "απολύσεις"! Αυτές λοιπόν τις τρεις λεξουλες τις έχουν κάνει οι Τροικανοι...πασατεμπο,για να..., περνά η ώρα, οπως λέει και το γνωστο τραγουδάκι!!! Δεν ειναι υπερβολη,εάν σας πω,οτι όλα...,ολα ομως μπαίνουν στο τραπέζι των συζητήσεων απο την αρχη!.. "Σε δουλεια να βρισκόμαστε...",μου έλεγε χθες αργα το βράδυ την ώρα που βλέπαμε την κατάσταση που επικρατεί (χουντα...ηρθε!) στην Αίγυπτο,ένας υπουργός και καλός μου φίλος!.. Σε δουλεια να βρισκόμαστε λοιπόν!  "Ρεεε, αυτός ο δημόσιος τομέας θα μας...φάει τελικα...", συνέχισε να λέει ο νέος υπουργός της νέας κυβέρνησης! Και οπως φαίνεται μάλλον, εχει δίκιο! Για τον λόγο αυτόν η Κυβερνηση άμεσα πρέπει να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της,εάν θέλει η χωρα να ορθοποδήσει!..  Εάν είχαν "φύγει" οι  2000 απο το δημόσιο (σημερα η τροικα ζηταει 4000 απολυσεις μεχρι το τελος του 2013), τώρα ειναι βεβαιον,οτι δεν θα είχαμε...επιστρέψει στην αρχη!..  Πρέπει αυτο το "εάν χρειαστεί σπάμε και αυγα",που είπε στο συνέδριο της ΝΔ ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της, Αντώνης Σαμαρας, να γίνει επιτελους πραγματικότητα! Εμπρός λοιπόν ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ...ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΑΥΓΑ, μπάς και δούμε άσπρη μερα!!! Διαφορετικα πάμε για...φουντο!!! Το καταλάβαμε όλοι; Η,να το ξαναπω; Εμπρός λοιπόν!.. Ο λαός δεν αντέχει άλλο!!! Πέρασε τις...κόκκινες γραμμές του!.. Οχι αλλα μετρα ρεεεε!!! Εντάξει;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου