ΟΧΙ ΝΕΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ!!!

* Το αποτέλεσμα μετράει!
* Όχι άλλο ανάθεμα!
* Υπομονή εως τον Σεπτέμβριο!

                         Πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσω κάτι...
                         Στα 50 χρόνια της δημοσιογραφικης μου καριέρας ουδέποτε, εσκυψα το κεφάλι!  Ουδέποτε συμβιβαστικα και σε καμία περίπτωση δεν υποχωρησα! Και βέβαια ποτέ δεν δέχθηκα κάποιον ή κάποιους στην εκπομπή μου, επειδή ήταν αρεστος ή αρεστοι στον εργοδότη μου... Αυτή ήταν από την αρχή η θέση μου! Και ολοι την σεβάστηκαν! Εάν σε κάποιον δεν...άρεσε, απλώς έπαιρνα την αποζημίωση μου και έφευγα!.. Στην πρώην ΕΡΤτα πράγματα ήταν ξεκάθαρα.  Ουδείς εμπαινε στα...χωράφια του άλλου, όσο ψηλά και αν αυτός ήταν!  Αυτή είναι πάγια τακτική του Δημοσίου Καναλιού... Το ίδιο βέβαια δεν γίνεται και στα ιδιωτικά κανάλια! Εδώ το αφεντικό "παίζει"τον πρώτο ρόλο! Δεν καλείς κάποιον που να μην είναι αρεστος στον καναλαρχη! Μικρά..., η μεγάλα κανάλια έχουν..., διατηρούν πιο σωστά την ίδια τακτική!.. Έχουν...η μάλλον διατηρούν εμπάργκο για μερικούς.,., μερικους!..
                             Έτσι λοιπόν έχω μάθει να μην μασάω τα λόγια μου! Λέω πάντα την αλήθεια όσο πικρή και αν είναι! Όσο και αν αυτή δυσαρεστει κάποιους!  Εχω μάθει να βάζω πάνω από όλα την λογική!  Κοιτάζω το συμφέρον του κόσμου!  Με λίγα λόγια βλέπω το δάσος και όχι το...δένδρο, όπως κάνουν πολλοί άλλοι συνάδελφοι μου!..
                              Όλα τα θέματα τα κρίνω αυστηρά αλλά δίκαια!  Και δεν είμαι από αυτούς που χάρη της θεαματικοτητας μπορούν και βάζουν στις ειδήσεις τους, στα σχόλια τους μόνο αίμα!  Γιατί αυτό πουλάει! Μακριά από εμένα όλα αυτά... Και σας τα τονίζω όλα αυτά, επειδή κάποιοι φίλοι, μου είπαν ότι κάνω "Κυβερνητική πολιτική" και ότι στηρίζω τον Αντώνη Σαμαρα! Θα πρέπει να τους πω, πως ουδέποτε έκανα κριτική εάν πρώτα δεν έβλεπα το αποτέλεσμα... Δεν μπορείς να καταδικάσεις κάποιον,  εάν πρώτα δεν δεις, ότι είναι ένοχος!  Το αυτό κάνω και με τα σχόλια μου. Εαν δεν δω λοιπόν το αποτέλεσμα δεν τα...χώνω σε κανένα! Αντίθετα με τους φίλους, που πριν καλά..., καλα, κοπάσουν οι δηλώσεις τόσο του Ομπαμα,  όσο και του Σαμαρα, εκείνοι έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα! Ρεεε παιδιά αφήστε να έρθει, να επιστρέψει με το καλό ο Πρωθυπουργός από τις ΗΠΑ,  να μάθουμε τι έγινε από τους απεσταλμένους συναδέλφους μου,  να ακούσουμε τον κ. Σαμαρα τι θα ανακοινώσει,  να δούμε και το αποτέλεσμα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και εάν δεν γίνει τίποτα, ΤΌΤΕ ΤΟΝ ΣΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ! Όχι να τον...βαράμε από τώρα και χωρίς να συντρέχει λόγος! Η θέση μου ήταν, είναι και θα είναι πάντα η ίδια... Πρώτα βλέπουμε το αποτέλεσμα, που τελικά αυτό και μόνο αυτό μετράει...και ύστερα παίρνουμε τον...βουρδουλα! Όχι μόνο ανάθεμα!..
                                 Ας περιμένουμε λοιπόν και στην περίπτωση του Αντώνη Σαμαρα, γιατί πιστεύω βγήκε τελικά το ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ, όσο και αν κάποιοι δεν το δέχονται!..
                                  Παιδιά υπομονή τα καλύτερα έρχονται... Ας είμαστε τουλάχιστον ενωμένοι.  Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ έφερε πάντοτε δυσάρεστα έως τραγικά αποτελέσματα! Και η Ελλάδα έμεινε πίσω για να μαζεύει τα κομμάτια της! Αυτό θέλουμε και τώρα;  Ελπίζω πως ΟΧΙ!  Ετσι δεν είναι; Λοιπον;ΟΧΙ ΝΕΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου