Η..."ΤΡΙΑΡΑ"!!!!!

• Πηγε, για να κερδίσει και το έκανε!
• Εκείνοι την...μπάλα, εμεις τα γκολ!
• Ηταν ένας, "άλλος" Ολυμπιακος!

                 
 Τούτες τις ώρες, (τουλαχιςτον) δεν πρόκειται να ασχοληθω με την "υπό όρους αποφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγης", που έδειξε το πόσο επιπόλαια είχε ενεργήσει η πολιτεία, η οποια οπως φαίνεται δεν είχε τα απαραίτητα στοιχεία, παρα τα οσα έλεγαν οι υπουργοί και...παρεσυραν και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρα σε δηλώσεις του τύπου, "ολοι μέσα"!!! Σήμερα θα σχολιάσω, την μεγάλη, την πολυ μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στις Βρυξέλλες, επι της Άντερλεχτ με 3-0!!! Μια νίκη που έδωσε ξανά, "φτερά" και έφερε νεα "όνειρα", για πρόκριση του Θρύλου στις 16 ομάδες του Τσάμπιονς Λιιγκ! Ειναι αλήθεια! Ο Ολυμπιακος πηγε στις Βρυξέλλες, για να...πάρει το διπλό! Τα κατάφερε! Οχι μονο νίκησε την πρωταθλήτρια του Βελγιου, αλλα την...έστειλε στον...πάτο! Την συνέτριψε με τρεις...κανονιες του Κώστα Μητρογλου!..
                  


Η νίκη αυτη ηταν η πρωτη που σημείωσε ελληνική ομάδα, επι της Άντερλεχτ, μέσα στο γήπεδο της! Και αυτη η (ελληνική) ομάδα ειναι ο Ολυμπιακος, που (χθες) το βράδυ παρουσιάστηκε ως ένας "άλλος Ολυμπιακος", που ήξερε τι ήθελε και πως να το κατακτήσει!..  Και το πέτυχε! Δεν ειναι ψέματα, οτι ο Ολυμπιακος δεν ηταν καλός!  Γνώριζε όμως, τι ακριβώς ζητούσε μέσα στο γήπεδο! Δεν υπήρξε...φλύαρος, αλλα ουσιαστικός! Και αυτη ηταν η διάφορα του με την Βελγική πρωταθλήτρια! Ναι! Ειναι αλήθεια, ο  Ολυμπιακος με τρεις αντεπιθέσεις σημείωσε ισάριθμα τέρματα! Και ετσι, έκανε σήμερα ολόκληρη την Ευρώπη να...παραμιλάει! Άλλωστε και τα τρια γκολ που πέτυχε,  ο Κωστας Μητρογλου, ηταν το ένα καλύτερο, απο το άλλο!..  Ναι! Η Άντερλεχτ ηταν μέσα στο γήπεδο μια... "σκάλα", πιο πάνω απο τον Ολυμπιακο! Αυτο, ναι,ειναι αλήθεια!..  Ετσι λιοπον, εκείνοι (ναι) έπαιξαν-διατήρησαν την υπέροχη! Και ο πρωταθλητής Ελλαδος έβαζε τα γκολ! Τούτο μου θυμίζει, εκεινο που λέγαμε και εμεις παιδια τότε, οπως και τα σημερινά, "γκολ εμεις...,σέντρα εκείνοι"!!! 
                   Ειναι γεγονός, πως η Άντερλεχτ ξεκίνησε πιο σίγουρη, οτι ειναι αυτη η ομάδα που θα επιβάλει τελικα τον...ρυθμό και θα σύρει τον...χορό! Και ετσι έγινε! Ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Και ολα αυτα χωρις...ουσία! Γιατι αυτήν, την...ουσία δηλαδη, την είχε ο Ολυμπιακος, ο οποιος σε κάθε αντεπίθεση του, μπορούσε να πετύχει γκολ! Κατι που τελικα, έγινε σε τρεις απο αυτές! Οπως τόνισα, θα μπορούσε η ελληνική ομάδα, να είχε επιτύχει πιο πολλα τέρματα! Γιατι η άμυνα της πρωταθλήτριας του Βελγιου ηταν πάντα...ανοιχτή! Εκτός απο τον top σκόρερ, τον Κώστα Μητρογλου, ένας άλλος παίκτης που έδωσε "πνοή", "ανάσες" στην ομάδα του, ειναι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο Ισπανός Ρομπερτο, ο οποιος "έπιασε" και πεναλτυ, το οποίο κτύπησε ο Σερβος διεθνής της Άντερλεχτ! Στο πρόσωπο του Ρομπερτο, φαίνεται πως ο Ολυμπιακος βρήκε, τον τερματοφύλακα, που αναζητούσε, υστερα απο την αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολιδη! Και πρέπει απο...χθες να τον κανει (ο Ολυμπιακος) δικο του! Να έρθει, δηλαδη,  ο επίσημος Ολυμπιακος σε επαφή με την Αθλετικο Μαδρίτης και να αγοράσει τα δικαιώματα  του Ισπανου τερματοφύλακα!.. Δεν πρέπει να χαθεί ουτε λεπτό! Το καταλάβαμε ολοι; Η, θελετε να το... ξαναγραψω; Μεγάλη λοιπον η νίκη του Ολυμπιακού, την οποια είχε απόλυτα ανάγκη το ελληνικο ποδόσφαιρο, για να μην χάσει και άλλους πόντους!..   Το σύνθημα ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ, ακούστηκε απο όλους και παντου χθες, με την..."ΤΡΙΑΡΑ", που πέτυχε επι της Άντερλεχτ μέσα στο γήπεδο της, στις Βρυξέλλες!  Μπράβο θρυλε! Μας έκανες, όλους υπερήφανους!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου