ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ...ΜΕΙΝΕΙ!!!

Σαββατοκύριακο του...χιονιά!
• Έκλεισαν τα σχολεία!
• Ξέμειναν απο πετρέλαιο!

Η είδηση "πέρασε", οχι στα ψιλά...,αλλα στα...χαμηλά των εφημερίδων! Και ενδεχομένως να μην ασχολήθηκε ουδεις...μαζυ της!!! Ομως ηταν τετοια, που...ταρακούνησε το υπουργείο Παιδείας! Υπαρχει ομως και η...δευτερη εκδοχή! Οτι, δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον! Προσωπικα θα κρατήσω, ενα...τρίτο σενάριο, που λέει...,"μακριά απο τον κω... μου και ας ειναι σε όποιον θελει,η οπου αλλου θελει"!!! Και αυτο επειδη δεν είδα καμια κίνηση, απο κανέναν επίσημο, η ανεπίσημο! Απο υπεύθυνο, η ..."ανεύθυνο-υπεύθυνο"!!!
           Ο λόγος για το λουκέτο (μην παει ο νους σας, σε εκείνα τα χιλιάδες λουκέτα που μπαίνουν καθημερινα στα καταστημάτα! Οχι πως, δεν εχουν την ιδια αφετηρία! Αλλα...) ναι ο λόγος για το λουκέτο, που πριν λίγες ώρες "μπήκε" στα σχολεία της περιοχής της Νάουσας!!! Κύριος "υπεύθυνος" ο "παγετός φονιας"!!! Οι καταιγίδες! Το τσουχτερό κρύο! Ολα αυτα ταλαιπωρούσαν και ταλαιπωρούν την περιοχή της Νάουσας!.. Ετσι 6.000 μαθητές πήγαν...,η έμειναν στο σπίτι τους, επειδη τα σχολεία τους, είχαν γινει ψυγεία!!! Ναι ΨΥΓΕΙΑ!!!  



  Στο πρόσφατο Διοικητικο Συμβούλιο της Ενωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας,ο δημαρχος της Ναουσας, ο Τάσος Καραμπατζού, έφερε το θεμα και ενημέρωσε το σώμα, λέγοντας πως "εχει αργήσει η τριτη απο τις τέσσερις δόσεις που καταβάλλονται καθε χρόνο στα σχολεία, ποσο που ανέρχεται στα 78.000 ευρω και που προορίζεται, για θέρμανση..."!!! Ο δημαρχος ειπε οτι, σε περίπτωση που το κρύο "σκεπάσει" την περιοχή, τότε θα υποχρεωθεί να κλείσει τα σχολεία!.. Κατι, που τελικα έκανε λίγες ώρες πριν!..
          




 Μπήκε λοιπον λουκέτο στα 54 σχολεία της Νάουσας, επειδη δεν υπάρχουν λεφτα για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης!..  Ετσι οι 6.000 μαθητές έφυγαν απο το σχολείο και επέστρεψαν στα σπίτια τους! Το κρύο ηταν διαπεραστικο! Οι αίθουσες σωστα ΨΥΓΕΙΑ!.. Και τα μικρα παιδια ηταν, ναι, ηταν...καλυμμένα με κουβέρτες για να αποφύγουν το "κρύο φονιάς"!!!  Και ολα αυτα γιατι, τα καλοριφέρ, δεν λειτουργούσαν!.. Οχι επειδη είχαν βλάβη! Οχι! Αλλα γιατι δεν υπήρχαν λεφτα, για την αγορά πετρελαίου!!!
           Γιατι ομως φθάσαμε εδω;
           Ποιος...,η ποιοι φταίνε;
           Αποφάσεις στο και...πεντε!
           Ειναι ντροπη! Ναι ντροπη! Δηλαδη, να έχουμε ενα τοσο σοβαρο πρόβλημα, οπως αυτο, με την έλλειψη θέρμανση στα σχολεία και ιδιαίτερα στην περιοχή της Βορείου Ελλαδος και το αρμόδιο υπουργείο να...παρακολουθεί αδιάφορα την κατάσταση!!! Και το κρίσιμο στην υπόθεση, ειναι οτι ΟΥΔΕΙΣ μπορει να μας διαβεβαιώσει οτι η λύση του σοβαρού και κρίσιμου, αυτού προβλήματος, θα ειναι σύντομη!  Οτι θα λήξει αύριο! Ενω θα έπρεπε κανονικα, να είχε λήξει χθες! Και ολα αυτα την ώρα που η κακοκαιρία, οπως λέει η Μετεωρολογική Υπηρεσία, έρχεται, για να καλύψει όλη, η σχεδον όλη την Ελλάδα! Βροχές! Καταιγίδες! Παγετός! Χαμηλές θερμοκρασίες παντου! Ειναι τα κυρία χαρακτηριστικα του νέου κύματος της κακοκαιρίας! Μιας κακοκαιριας, που ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ...ΜΕΙΝΕΙ!!!
Αλήθεια! Οι αρμόδιοι τι λενε; Η, ειναι καλα αναπαυμενοι στον καναπέ του ζεστού  σπιτιού τους και για τους άλλους...περα βρέχει; Ντροπη! Ντροπη σας ρεεε!!! Ντροπη!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου