ΘΕΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ!!!

Στο ποδόσφαιρο, χρειάζεται και η τύχη!
• Ο Ρομπερτο...κατέβασε τα...ρολά!
• Κυρίαρχος ο λαός του Ολυμπιακού!
   
           
 
Ναι!
Ο Θρύλος νίκησε! Πήρε αυτο που ήθελε! 
 Ναι!
  Θεός ο Θρύλος, τα κατάφερε! Κέρδισε την Μπενφικα, η οποια όσες ώρες και αν διαρκούσε το παιχνίδι δεν θα έβαζε γκολ! Και οπως ολοι γνωρίζουμε στο ποδόσφαιρο μετράει ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΚΟΛ!!!!! Έπαιζε...φλύαρο ποδόσφαιρο, χωρις αποτέλεσμα!..
           Ναι!
           Ο Ολυμπιακος δεν ηταν καλος! Έκανε όμως αυτο που έπρεπε, σε τέτοιας σημασίας αγώνες!.. Εκμεταλλεύτηκε την μοναδική ευκαιρία και νίκησε! Ηταν το 13 λεπτό, όταν ο Χολέβας κέρδισε ενα κόρνερ το οποίο κτύπησε ο ίδιος! Έκανε μια γλυκια σέντρα και ο...αφύλακτος Μανωλας, με όμορφη- καρφωτη κεφαλια (η μπάλα κτύπησε στο έδαφος...) πέτυχε το πολύτιμο γκολ! Το 1-0 που ηταν και το τελικο αποτέλεσμα, έφθανε για να ρίξει την αντίπαλο του στα...ταρταρα! 

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/groupc/olympiakos-mpenfika.2489055.html




         
 Ναι! 
           Η Μπενφικα κράτησε περισσότερη ώρα στα πόδια της την μπάλα! Όμως αυτο δεν...λέει, ναι δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ! Είχε την...κυκλοφορία! Βρέθηκε όμως μπροστα σε εναν...κολοσσό τερματοφύλακα, τον Ρομπερτο! Ο Ισπανός πορτιέρο του Ολυμπιακού..."κατέβασε τα ρολά" και ειπε ΟΧΙ στους πρωην συμπαίκτες του!.. Και να φανταστείτε πως ο Ρομπερτο, έφυγε απο την Μπενφικα,σαν αποτυχημένος!
Και οπως φαίνεται σημερα πήρε την...εκδίκηση του!.. Και αυτο γιατι οι Πορτογαλικές εφημερίδες σχολίασαν με μεγάλη...δόση ειρωνείας την απόδοση του Ισπανού, στο πρώτο ματς, όταν η Μπενφικα ισοφάρισε τον Ολυμπιακο σε 1-1, απο δικη του άστοχη επέμβαση! Σημερα λοιπον, τους ειπε ΟΧΙ!!! Ετσι αυτο το παιχνίδι θα το θυμούνται για πολλα,πολλα χρονια! Θα το...φυσάνε και δεν θα...κρυώνει!..
            Ναι!
            Στα παιχνίδια του Τσάμπιονς λινγκ μετράνε οι νίκες! Οχι οι εμφανίσεις! Μετράνε οι βαθμοί! Και οχι η απόδοση! Αυτο έκανε ο πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλαδος Ολυμπιακος και πήρε εκεινο το αποτέλεσμα που ήθελε! Την νίκη και τους τρεις βαθμούς!.. Θυμάμαι κάποτε, ο διάσημος Φέρεντς Πούσκας, προπονητής του Παναθηναϊκού τότε, στο τέλος του 0-0, με την Εβερτον (αν θυμάμαι καλα...) στο γηπεδο της Λεωφόρου Αλεξανδρας σε ερώτηση που του έκανα για το γεγονός οτι έπειτα απο σουτ του Δομαζου η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι, μου απάντησε με...σπασμένα ελληνικά... "Ναι! Όμως γκολ, δεν...εικα! Εικα; Δεν...εικα!" Για αυτο τόνισα πως στο ποδόσφαιρο, εκεινο που μετράει ειναι ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΚΟΛ!!!!! Και αυτο έγινε στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπενφικα!..
            Ναι!
            Θα πρέπει να αναφερθώ στην μεγάλη,  πολυ μεγάλη συμμετοχή των φιλάθλων του Θρύλου, του Ολυμπιακού! Έκαναν τα πάντα, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, ώστε να πανηγυρίσουν στο τέλος μια μεγάλη νίκη! Και τα κατάφεραν! Το δικο τους παρόν ηταν σημαντικό! Τους αξίζουν πολλα, χιλιάδες μπράβο! Ητα κυρίαρχος ο λαός του Ολυμπιακού, που απο πολυ νωρίς είχε κατακλύσει το γηπεδο, το "Γεώργιος Καραισκακης" και με διάφορα συνθήματα παρότρυναν τους παίκτες του Ολυμπιακού να πάρουν τη νίκη!
            Ναι!   
            Η νίκη αυτη εχει μεγάλη σημασία, για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, αλλα και της Ελλαδος γενικότερα... Μπράβο! Πρώτοι μαγκες!..  Μπράβο παιδια... Ολοι με την λήξη του αγώνα φώναζαν με μια φωνη.  
            ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ!!!!! Θεός ο Θρύλος!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου