ΜΗ ΣΩΣΕΙ!!!!!

Δεν την θελουμε!..
• Οι απειλές δεν περνάνε!
• Ο Ελληνας δεν αντέχει αλλο...
 
 
 
 
 
  --- Άμα δεν,,,πιεις το γάλα σου, δεν θα έρθει η...νονά να σου φερει το δώρο σου...
           Η, ακομα...
           --- Για...τιμωρία γράψε 100 φορές το, θα είμαι καλο παιδι! Δεν θα το...ξανακάνω...
           Η και το αλλο...
           --- Σκασε  και...κολυμπά!
          Ολα αυτα μου τα έφεραν στο νου, οι ενέργειες και οι πράξεις της ανεπιθύμητης Τροικα, που δεν υπαρχει δευτερόλεπτο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ!!! Δίχως να βγάλει ενα νεο...μανιφέστο! Μια νεα, παράλογη αποφαση! Να μην βάλει το μαχαίρι στον λαιμό μας! Να μην θελήσει να μας πιάσει, ναι, ναι να μας πιάσει τον κωλο! Και φυσικα να μην θελει να...ανεβεί στο κρεβάτι μας, ώστε να μας...πηδηξει κιόλας!.. 
           Και ολα, με την ανοχή της πολιτείας!!!
           Την...μανθαλκοτητα της Κυβέρνησης!!! Και πανω απο ολα...
           Την δικη μας ανέχεια!!!

         

Ετσι ειναι! Εμεις δεν έχουμε κανει τιποτα! Καθόμαστε ξαπλωμένοι στην ζεστασιά του καναπε μας και απολαμβάνουμε το Τουρκικο στην τηλεοραση!!!  Ψέματα ειναι; Πόσες φορές, δεν έχουμε πει. Ας πανε οι αλλο!!! Εγω θα...ξεκουραστώ!!! 
           Που, ειναι ρεεε, η καρδια! Η ψυχη! Ο δυναμισμός! Τα πιστευω! Τα μπορω του Ελληνα; Ε; Που, πήγαν; Γιατι τα...πνιξατε; Γιατι γίνατε, (γίναμε ολοι) νεροβραστες κολοκύθες; Οι πρόγονοι μας θυσιάστηκαν για να είμαστε εμεις ελεύθεροι!!! Το 1821 που έδιωξαν  τους Τούρκους. Και το 1940, που έστειλαν στο διάολο τον Χιτλερ και την Γερμανική...μπότα. Γιατι εμεις τωρα,  ερχόμαστε και τα...γκρεμίζουμε ολα; Με μια..."κονδυλια", τα σβήνουμε ολα; Καποτε θα τελειώσουν και αυτα τα λίγα ευρω, που έχουμε απόθεμα!!! Και τότε; Τότε τι θα γινει; Ε; Δεν φθάνει μονο να λέμε στο καφενείο, παίζοντας το ταβλακι μας και πίνοντας την φραπεδια μας, το πόσο αγανακτισμένοι είμαστε, απο την άθλια οικονομικη κατάσταση, στην οποια, μας έφεραν οι κυβέρνησεις!!! Και να βριζουμε την Τροικα! Οχι! Οχι δεν φθάνει αυτο... Χρειάζεται αγώνας...
           Πρέπει να...σηκωθούμε απο τον καναπε! Να βγούμε έξω! Να φωνάξουμε! Να αγωνιστούμε! Να παλαιψουμε! Να ματωσουμε! Οι νίκες ερχονται μονο με τους αγώνες, τους σκληρούς αγώνες! Και αυτο πρέπει να κάνουμε! Οχι σημερα! Χθες!.. Αν θελουμε να ελευθερωθουμε, απο τον ζυγό της Τροικα, που καθημερινα μας πνίγει!!!
           Η Τροικα μας απειλεί, οτι δεν θα έρθει εαν δεν είμαστε έτοιμοι, για να της δώσουμε τα σπίτια μας! Ναι! Ναι αυτο θελει, οταν μιλάει για απελευθέρωση των πλειστηριασμών!!! Και εμεις θα την αφήσουμε; Θα...ανοίξουμε τα πόδια και θα την αφήσουμε να...μπει μέσα; Ε; Πως την βλέπετε την...δουλεια; Καιρος ειναι, να την στείλουμε απο εκει που ήρθε; Στο διάολο! Να φωνάξουμε οτι δεν την θελουμε! Οτι ειναι ανεπιθύμητη! Και αν δεν θελει να έρθει μια αυτη, εμεις δεν την θελουμε χίλιες φορές! ΜΗΣΩΣΕΙ να έρθει! ΜΗΣΩΣΕΙ!!!!!

        

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου