ΕΝΑ ΝΈΟ 1953;

* Υπάρχει φόβος...
* Συνεχίζονται οι μετασεισμοι!
* "Βράζει", ο τόπος!
           

Δεν ξέρω αλλά οι κάτοικοι του νησιου, της όμορφης Κεφαλλονιάς,  φοβούνται ότι τα πράγματα δεν θα είναι στη συνέχεια καλά,  ύστερα,  από το γεγονός ότι οι μετασεισμοι συνεχίζονται και μάλιστα με μεγάλη ένταση!
            Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται ότι ίσως έχουμε..., η, θα ζήσουμε ημέρες του 1953! Τότε που σχεδόν η Κεφαλλονιά είχε από τους σεισμούς ισοπεδοθει!
            

Οι κάτοικοι,  μπορεί να έχουν συνηθίσει από τους σεισμούς,  όμως ο χθεσινός ήταν και ισχυρός και ένταση είχε! Και βέβαια ουδείς από τους σεισμολόγους μπορεί να μας διαβεβαιωσει, ότι ο Εγκέλαδος που...ξύπνησε, θα σταματήσει! Εδώ δεν ξέρουμε πόσο..., ποσα ριχτερ ήταν!  Άλλοι μιλάνε για 5, 9! Άλλοι για 6! Και άλλοι για 6, 1 ριχτερ!
Αλήθεια ποιο είναι το σωστό;
            


 Δεν θα πρέπει να ξεχάσω ότι, ίσως για πρώτη φορά,  η κρατική μηχανή δούλεψε πολύ πολύ σωστά και γρήγορα!  Δεν φθάνει όμως μόνο αυτό! Θα πρέπει γρήγορα ο κόσμος να γυρίσει στα σπίτια του, αφού πάρουν τις διαβεβαιώσεις, καθώς και στις δουλειές τους! Να γυρίσουν χωρίς φόβο! Αυτό έχει σημασία!
               


 Βέβαια ουδείς,  επαναλαμβάνω μπορεί να τους πει,  ότι δεν θα γίνει άλλος σεισμός!  Είναι το μόνο που δεν μπορεί κάποιος να προβλεψει!!! Όμως δεν πρέπει να...περασει και αυτό που κάποιοι μεθοδευουν, ότι ζούμε ημέρες του 1953!  Ετσι;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου