ΤΟΝ...ΕΠΙΔΟΤΗΣΑΜΕ!!!

• Πακέτο στήριξης, απο την ΕΕ!
• Η δημιουργία οργάνων...
• Ειναι απο τους καλύτερους τεχνίτες!

          
Ολα!
           Ναι! Ολα τα...παλαβα σε τούτη την χωρα συμβαίνουν!
           Ρεεε, ποσο δίκιο εχει ο Πέτρος Τατσόπουλος, που έφτιαξε Κομμα με τίτλο ΒΛΑΒΗ!!!
           Οχι! Οχι δεν κάνω πλάκα...
           Ιδρύεται εαν δεν εχει κιόλας ιδρυθεί το Κομμα "Β.Λ.Α.Β.Η"!!! Δηλαδη το "Βολικη Λαϊκή Απογοήτευση Βλαμμενων Ηλιθίων"!!!!!  Δεν ξέρω, εαν..."περπατήσει"...,η το έφτιαξε για να δώσει μια άλλη διάσταση...  Εκεινο που γνωρίζω καλα ειναι οτι, εαν αυτο το Κομμα, "κατέβει" στις επόμενες εκλογές, ειναι βέβαιον πως θα ΣΑΡΩΣΕΙ!!!!! 
           Σε μια χωρα που, οπως είπαμε ολα τα παλαβα συμβαίνουν, ακομα ενα θεωρείται, σαν... παρανυχιδα! Μονο που αυτο το...παλαβό ειναι εξίσου και επικίνδυνο!.. 
           Μολις χθες, εγινε γνωστο πως ο Χριστόδουλος Ξηρός, εχει πάρει ακομα και επιδότηση απο την Ευρωπαϊκή Ενωση!!!
           Δεν διαβάσατε λαθος! Του δώσαμε χρήματα απο το Β' Κοινοτικό Πλαίσιο Στηριξης! Ειχε πάρει δηλαδη μέρους στο  "μεγάλο πανηγύρι των επιδοτήσεων...", του 2000!!!
          
 Ετσι, το στέλεχος της 17 Νοέμβρη, πήρε 50.000 ευρω, με την δικαιολογία της ίδρυσης Βιοτεχνίας Κατασκευής Παραδοσιακών Οργάνων!!! Με την ευκαιρία να σας γνωρίσω, πως ο Χριστόδουλος Ξηρός, εκτός απο το οτι παίζει καλο...μπαγλαμαδάκι, ειναι και ενας άριστος τεχνίτης οργάνων!..  Η Βιοτεχνία θα ειχε έδρα το χωριο του Ξηρού, Ακαταματρα της Ικαριας!..
           Ο Χριστόδουλος Ξηρός στις αρχές του 2002, έλαβε την επιδότηση και ενω ηταν έτοιμος να... φτιάξει την Βιοτεχνία Κατασκευής Μουσικών Παραδοσιακων Οργάνων, εγινε γνωστη η δράση του, στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη!!!
           Αποκαλύφθηκε λοιπον ο ρόλος του, στην "οργάνωση φάντασμα", οπως την έλεγαν την εποχη εκείνη την 17Ν και αναγκάστηκε να επιστρέψει την επιδότηση!!! Ετσι η Βιοτεχνία των Οργάνων δεν εγινε ποτε!.. Και για τον Χριστοδουλο Ξηρο, αποδείχθηκε "όνειρο θερινής νύκτας"!!!
           Τωρα!
           Η επιδότηση του Ξηρού απο την ΕΕ, ερχεται να μπει σημερα σε ολα οσα συμβαίνουν με τα γκρίζα...,τα θαλασσοδάνεια, που μεγαλοεπιχειματιες πήραν απο το Ταχυδρομικό Ταμιετηριο και του δημιούργησαν, ετσι "τρύπα" πεντακοσίων εκατομμυρίων ευρω, η επιδότηση αυτη, ήρθε και...μπήκε  σαν το...κερασάκι στη τούρτα!!!!!
           Βεβαια, οταν εγκρίθηκε η επιδότηση του Χριστοδούλου Ξηρού, ΟΥΔΕΙΣ γνώριζε την συμμετοχη του στις τρομοκρατικές επιχειρήσεις της 17 Νοέμβρη και ετσι πήρε τις 50.000 ευρω, χρήματα τα οποια και επέστρεψε, μολις εγινε γνωστη η εγκληματική του δράση...
           Ομως παραμένει το μεγάλο ερώτημα. 
           Δηλαδη...
           Το ποσο εύκολα, το κράτος μας δίνει τα λεφτα μας, τα χρήματα, χιλιάδες, εκατομμύρια ευρω, σε κάποιον η, σε κάποιους, χωρις έλεγχο, αλλα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά!!!! Το είδαμε πολλες φορές μέχρι σημερα και πιστευω οτι το φαινόμενο αυτο, θα παίζει για πολλα χρονια ακομα, πρωταγωνιστικό ρόλο στην πατριδα μας, δυστυχως!!!!!
           Εδω τα...καταφέραμε και τον...επιδοτησαμε τον τρομοκράτη Ξηρό και θα..."κωλοσουμε", σε αλλα ζητήματα, που ειναι και αποτελούν...πταίσματα;  Ε;
           Ψέματα;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου