ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ;

Ολοι θελουν να τον κερδίσουν!
• Τον αντιμετωπίζουν με καθε...τροπο!
• Πολλοι οι...αντιολυμπιακοί!!

         
  Έλαβα την αποφαση, υστερα απο..."ώριμη" σκέψη και οχι "εν θερμώ"!!!
           Οχι για να παρω την...θεση κάποιου συναδέλφου μου, αθλητικού συντάκτη, αλλα γιατι εδω και καιρο παρακολουθώντας τα παιχνιδια του Ολυμπιακού, οχι μονο στο "Γεωργιος Καραισκακης", αλλα και στην επαρχια, διαπίστωσα οτι οι αντίπαλοι του, θελουν να τον εξοντώνουν, χρησιμοποιώντας καθε μέσο, αλλα και τροπο!!!
           Δεν θα σταθω βεβαια μονο στο χθεσινό παιχνιδι που διεξήχθη στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρομητο, αλλα σε ολα σχεδον τα  ματς!!! Και είδα οτι ήμουν "στο ιδιο εργο θεατής"!!!  Δεν ειναι υπερβολη ολα αυτα που σας λεω...
           Ετσι την εβδομάδα που προηγείται του αγώνα με τον Ολυμπιακο, ΟΛΕΣ οι αντίπαλες ομάδες, προετοιμάζονται,με τετοιο τροπο για να τον...υποδεχθούν, που δεν εχει...προηγούμενο!!!
         



 Οι προπονητές εφαρμόζουν το..."σύστημα ολοι πίσω και οτι βγει",  αρκει να μην χάσουν απο τον Ολυμπιακο! Και δίνουν εντολή "ρίξετε και καμια...ψιλή, δεν...τρεχει τιποτα"!!! Ετσι λοιπον ερχεται ο φανατισμός που...παράγει βία!.. 
           Ερχεται που λέτε, η ώρα του αγώνα! Και βλέπεις τους παίκτες, να κυνηγάνε το...τόπι με τετοια λύσσα που λες, "δεν μπορει κατι εχουν πάρει..."!!! Το περίεργο εινα πως δεν...κυνηγάνε μονο το...τόπι, αλλα και τα...πόδια των αντιπάλων ποδοσφαιριστών, εφαρμόζοντας τις...παραινέσεις των προπονητών τους, "ριξτε και καμια ψιλή, δεν τρεχει τιποτα", κατα γράμμα!!!!
           Αφήστε που εχουν και την τακτικη, οτι ο διαιτητής ηταν..."στημένος"!!!
           Αμφισβητούν ετσι ολα τα σφυρίγματα του! Ειναι και αυτος ενας τρόπος...,μια τακτικη, που την εφαρμόζουν μονο στον αγώνα τους με τον Ολυμπιακο! Ο...πόλεμος νεύρων του διαιτητη, ξεκινά, απο την ώρα που γινεται γνωστο το ονομα του... Και να οι ανακοινώσεις οτι "ελπίζουμε να παίξει πενηντα πενηντα...", λες και ο άνθρωπος εχει σκοπό να τους..."σφαξει"! Δεν καταλαβαίνουν ομως πως  τα πραγματα, τα κανουν χειροτερα, γιατι και οι διατητες άνθρωποι ειναι... 
           Στο τέλος του αγώνα τους με τον Ολυμπιακο, οποιο και εαν ειναι το αποτελέσματα, είτε χάσουν με μεγάλο σκορ, είτε φέρουν ισοπαλία, οπως χθες με τον Ατρομητο στο Περιστέρι (οι ομάδες έμειναν στο 0-0...) οι  προπονητες στις δηλώσεις τους υπογραμμίζουν πω, "παίζαμε με την καλύτερη ομαδα της Ελλαδος"!!!! Αν δε, τύχει και ο Ολυμπιακος κερδίσει κάποιο πεναλτυ, αρχίζουν και παλι, οι... αμφισβητήσεις και ακούς πραγματα, ανωφελα για μια χωρα με τόσα προβλήματα, οπως ειναι η δικη μας!...
           Γιατι ομως τετοιο μίσος, για τον Ολυμπιακο, που εχει καταφέρει να κανει αυτο που για όλους τους άλλους θεωρείται και ειναι δυσκολο; Το να βάλει βαθιά, ο ιδιοκτήτης το χερι στην τσέπη του και να αγοράσει παίκτες που κανουν την διάφορα;  Γιατι λοιπον αυτο το μίσος για τον Ολυμπιακο; Τι σκοπό εχουν ολα αυτα που λέγονται και ακούγονται πριν, κατα και στο τέλος του αγώνα; Μηπως θελουν να μειώσουν το κύρος του Ολυμπιακού; Εαν πρόκειται για κατι τετοιο, ειναι βέβαιον πως δεν θα τα καταφέρουν, γιατι ακολουθούν "την λαθος συνταγή"!!!
           Φταίει ο Ολυμπιακος που οι αλλες ομάδες, δεν ειναι ανταγωνισημες;
           Δεν πρέπει να ξεχνάτε, αυτο που λέει  ο λαος μας "οτι πληρώνεις, παιρνεις"!!! Εχω άδικο; Οχι!
           Τοτε, γιατι τετοιο μίσος; Μίσος μονο για τον Ολυμπιακο!
           Τετοιο μίσος πια;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου