ΡΕΕΕ, ΟΥΣΤ!!!

                       Ναι, προεκλογικά λέγονται πολλα!
                             Ακομα και...αυτο!!!
                            Εγω... Εγω, σε έκανα...

           
Ειπα σημερα, να ασχοληθω με ενα πιο...ανάλαφρο θεμα!
           Σάββατο, είπα, ειναι... Ε, ας μιλήσουμε για κατι με το οποιο θα...γελάσουμε...,αλλα και ειναι σίγουρο, οτι θα...ξεφύγουμε, έστω και για λιγο απο την πολιτικολογια και τα..."μεγάλα λόγια στο... πουθενα των πολιτικών..."!!!
           Είχα την τύχη, να παρακολουθήσω (πηγαίνω ελάχιστες φορές, επειδη το θεωρώ οτι ειναι...παιδική χαρα!!!), το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου της Νέας Φιλαδελφειας... Τα θεματα ηταν τετοια, που ΔΕΝ σου δημιουργούσαν το αίσθημα της "μεγάλης κόντρας"!!! Ομως... Ομως δεν είχα υπολογίσει την...είσοδο κάποιων φίλων (γονείς έμαθα οτι ηταν τελικα...), μιας ομαδας, ενός ερασιτεχνικού αθλητικού συλλόγου της πόλης... Του "Αταλλου"!!! 
          

 Το θεμα ήρθε, οπως και τα "περισσοτερο επικίνδυνα", για "προ ημερήσιας διαταξεως" συζήτηση... Κατι που σημαίνει τριάντα λεπτα κουβέντα. Αυτο τουλάχιστον "ορίζει ο κανονισμός"! Ομως...έπεσα έξω! Η συζήτηση που εγινε κάτω απο ενα άκρως ηλεκτρισμένο κλίμα, κράτησε κοντα στις τρεις ώρες!!! 
           Ναι! Τρεις ώρες, για μια αποφαση, η οποια ετσι οπως πάρθηκε ειναι...διάτρητη! Οποιος και αν την..."προσβάλει" στην Περιφέρεια "πέφτει", οπως ενας...χάρτινος πύργος!!! Αυτη ειναι η αλήθεια... Μια αλήθεια, την οποια δεν "βλέπουν μονο όσοι εθελοτυφλουν"!!! Ετσι δεν ειναι κυριοι σύμβουλοι;
           Απο το θεμα αυτο, έβγαλα..."λαβρακια"!!! 
           Ειναι γεγονος, οτι ακούστηκαν πολλα! Τόσα, οσα δεν τα χωράει "ανθρώπινος νους"!!! Βγήκαν πολλα στην φορα! "Άπλυτα" και..."πλυμενα"!!! Είδα άτομα, που πίστευα, πως ειναι σοβαρά, να γίνονται απαίσια και να μιλάνε οπως οι άνθρωποι της παλιάς Τρουμπας!!! Είδα ομως και κάποιους...ξερόλες, οι οποιοι αντί να ειναι στο σπίτι τους με τις... παντοφλιτσες τους και να παρακολουθούν τηλεοραση, προσπαθούσαν να..."περάσουν μονο την δικη τους θεση"!!! Είδα και την "κυρια μου", οπως την αποκαλεί αυτος,  ο οποιος μας την...φόρτωσε τα τρια τελευταία χρονια, (ετσι Παντελή Γρετζελια...)  να μην μπορει να..."αρθρώσει κουβέντα", για να...αποκρούσει, ολα οσα τις "φώναζαν", κουνώντας το δάκτυλο οι υπόλοιποι, με πρωτεργάτη τον "ξερολα πρωην"!!!!! Είδα και ενα πρόεδρο, αλλα και ολόκληρο το προεδρείο, να μην μπορει να "διευθύνει την συζήτηση"!!! Ειναι αυτο που λέμε... Άμα δεν το εχεις; Και δυστυχως δεν το εχει... Κρίμα!..
           Εκει!
           Εκει, που θα σταθω, ειναι σε κάποιες κουβεντες που ειπε ο "ξερόλας πρωην",  απαντώντας σε "ομιλία" (;!) που έκανε ενας δημοτικός σύμβουλος που,  εδω και πολλα χρονια ειναι επιτυχημένος επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου,ο "κοκος", οπως ειναι πιο γνωστος στην Νεα Φιλαδελφεια, ο Λύσανδρος Γεωργαμλης!..  Ο "ξερόλας πρωην" δημαρχος,  λοιπον σε μια..."αποστροφή" του λόγου του γυρίζοντας προς τον προπονητη του λέει...  "Αστα αυτα! Εγω σου έδωσα δίπλωμα προπονητη!!!"!!!!! Στο άκουσμα αυτο ο επαγγελματίας προπονητής χαμογέλασε ειρωνικά προφανώς, οι υπόλοιποι μάλλον, δεν κατάλαβαν τι ειπε ο "ξερόλας πρωην" και εγω γέλασα  δυνατά!!!
           Να και κατι που δεν ήξερα! Χρονια δημοσιογραφος και απο τους πρώτους αθλητικούς συντάκτες στην χωρα, αυτο το άκουγα πρωτη φορα... Ναι! Για πρωτη φορα...
           Οτι ο δημαρχος μπορει να δώσει...,να υπογράψει και διπλώματα προπονητών ποδοσφαίρου!!!
           Μα ειναι δυνατόν να ακούγονται τέτοιες ανακρίβειες απο εναν, ο οποιος σε καθε περιπτωση επικαλείται το  "εγω είμαι δικηγόρος" και άρα ξέρω τους νομούς; Ε; Ειναι δυνατόν να λέγονται, απο εσένα Παντελή Γρετζελια, τετοια πραγματα; Απο ποτε ο δημαρχος δίνει-υπογράφει διπλώματα ποδοσφαίρου; Μπορεις να μου πεις; Περιμένω;  Εαν ηταν ετσι, δεν θα χρειαζόταν να υπάρχουν, ουτε η ΕΠΟ, ουτε η ΟΥΕΦΑ, ουτε η ΦΙΦΑ! Μονο γέλιο προκαλούν αυτές οι κουβεντες... Να το έλεγε κάποιος άλλος, θα τον δικαιολογούσα... Το είπες εσυ και δεν υπαρχει καμια δικαιολογία... Και ξέρεις οτι εχω δίκιο!..
            Υπήρχαν και καλές φωνές (οπως του Μπαμπη Μποβου, του Κοτσιρα, της Νίκης Καβακοπουλου, του Χρηστου Κοπελουσου και άλλων...) για να μην τους πάρει όλους η...μπαλα και ειναι άδικο αυτο!!!
             Δεν το πιστευω!!!
             Αυτο που έζησα στο δημοτικό συμβούλιο του δικού μου δήμου τις προάλλες!!!
             Ουτε σε προεκλογική συγκέντρωση, ετσι...
             Ντροπη! Ντροπη ρεεεε!!! Και θελετε να σας ψηφίσουμε κιόλας!!!
             Ρεεε ουστ!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου