ΤΙ, ΕΙΠΑΤΕ;

• Οχι άλλη λιτότητα!
• Η ανεργία των νέων...
• Να...δουλέψει όλη η Ευρώπη!

   
       Αυτος ο άνθρωπος δεν...τρώγεται με ΤΙΠΟΤΑ!
           Θελει σε ολα να ειναι μέσα! Ειναι βλέπετε...ξερόλας! Ειναι εύκολος στο να μιλάει! Η χαρα των συναδέλφων δημοσιογράφων! Οταν λοιπον δεν υπάρχουν ειδήσεις, παιρνεις τον συγκεκριμένο,  στο τηλεφωνο και βγάζεις...λαυράκι!  Λέει... Λέει... Και σταματημό δεν εχει!!! Δεν εχει σημασια το τι λέει... Οχι! Το θεμα, ειναι οτι οσα λέει πουλάνε!!!
           Ο λογος για τον πρωην Πρωθυπουργό, τον Γιώργο Ανδρεα Παπανδρεου...
           Αυτο το...παιδι δεν λέει να σταματήσει τις...αρλουμπες!!! Μου ειπε ενας κοινός μας φίλος την ώρα που βλέπαμε τον Ολυμπιακο στην Ξάνθη (νικησε ο πρωταθλητης με 2-0!) και (ο φίλος) χωρις αλλο συνέχισε..  "Πρόσφατα ο Γιωργακης έκανε δηλώσεις για την ανεργία των νέων στην Ευρώπη, αλλα και για την Οικονομικη κριση. Και μέσα σε επτά λεπτα τα ειπε ολα..."!!! Μου τόνισε ο κοινός μας φίλος!..
           
Και πράγματι ετσι ειναι...
           Στο Video αυτο ο πρωην πρωθυπουργός περιγράφει το τι ακριβώς συμβαίνει... Και ακομα λέει την αποψη του, για το πως δηλαδη η Ευρώπη θα σωθει! Θα βγει απο την οικονομικη κριση... Ειπε λοιπον, ο Γιωργος Ανδρεα Παπανδρεου οτι "η Ευρώπη πρέπει να δουλέψει όλη μαζυ, για να μπορεσει, να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει..."!!! Ειπε ο Γιωργακης!..
           Δεν μας λέει ομως το ποιος μας έφερε  (μιλάω για την Ελλάδα)  σε αυτη την τραγικη οικονομικη κατασταση!
           Διαβάστε με προσοχη την δήλωση του πρωην πρωθυπουργού...
           "Η Ευρώπη τωρα αντιμετωπίζει μια μεγαλη κριση. Ειναι μεγάλα τα χρέη των κρατών, μετα την οικονομικη κριση του 2008!.." Ειπε ο κ. Παπανδρεου... Εκεινο ομως, που εχει κανει αίσθηση, ειναι το τι πιστευει, οτι  πρέπει να γινει...
           "Δεν πιστευω πως η λύση στην κριση ειναι απλώς η λιτότητα! Προφανώς χρειαζόμαστε δημοσιονομική πειθαρχία, αλλα κυρίως χρειαζόμαστε ανάπτυξη..."!!! Υπογράμμισε ο Γιωργος Ανδρεα Παπανδρεου, χωρις ντροπη!!! Ειπε ακομα οτι "αν θελουμε να αντιμετωπίσουμε την κριση οπως ειναι σημερα τα πραγματα, χρειαζόμαστε διαφορετική προσέγγιση, διαφορετική πολιτική απο την Ευρωπαϊκή Ενωση..."!!!
             Τι, είπατε κ. Παπανδρεου;
             Το καταλαβατε; Η, σας...ξέφυγε;
             Ε; 
             Και ολα αυτα τα είπατε, χωρις ίχνος ντροπής! Και χωρις  να κοκκινιζετε!!!
             Μας κοροϊδεύει ο Γιωργακης!.. 
             Μας δουλεύει, πιο σωστα...
             Δεν μπορει...,δεν ειναι δυνατον ο άνθρωπος που μας έχωσε βαθεια στον λάκο με τα φίδια, να λέει οτι πρέπει να μπει ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ!!!! 
             Μα, ρεε Γιωργακη, εσυ δεν μας επεβαλες αυτη την λιτότητα;
             Το ξεχασες;
             Τωρα, τι εγινε και τα αλλάζεις ολα;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου