Ο ΞΕΦΤΗΛΑΣ!!!!!

• Μα, πως ειναι δυνατόν;
• Το τιμημένο ράσο...
• Ολα έγινα στο "αργειτικο καρναβάλι"!

           Δεν ξέρω πως την...είδε, ο "εκπρόσωπος του Έθνους" και έκανε αυτη την..."απονενοημένη" πράξη!!!  "Ντυθηκε" παπας και θέλησε να κανει την...κηδεία του μνημονιου, οπως αργότερα, που, (ισως...) κατάλαβε την...βλακεία του και προσπάθησε να την δικαιολογήσει, ειπε,  απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων!!!
           "Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, μεταμφιεστηκε σε ιερέα. Φορεσε πετραχήλι και κρατώντας στο χερι του το θυμιατο και ενα ομοίωμα του Αγίου Δισκοποτηρου, καλούσε τον κοσμο, να μεταλαβει, των Αχράντων Μυστηρίων...", έλεγε η είδηση, που μας ήρθε απο την Καστοριά!.. 
           Την πρόκληση αυτη, γιατι περι πρόκλησης πρόκειται, την έκανε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Βαγγελης Διαμαντοπουλος, ο οποιος ηταν για πολλα χρονια υπαλληλος του ΟΤΕ και συνδικαλιστής, υπερασπιζόμενος των δικαιωμάτων των εργαζομένων...  Ομως το κυριότερο ειναι πως ο ίδιος, που εχει τα 33 χρονια του Χριστου Μας, δηλώνει άθεος!!!!
           Ο  αριστερός αυτος Βουλευτής, εχει κανει πολλα, τα οποια εχουν δημιουργησει χιλιάδες προβλήματα και "πονοκεφάλους"στους ΣΥΡΙΣΑιους και ιδιαιτερα στον πρόεδρο τους, Αλέξη Τσιπρα!!!
Ενα απο τα...καμώματα του, ειναι και αυτο που έκανε πριν απο λιγες ημέρες στην ιδιαίτερη πατριδα του την Καστοριά, οπου απο τις 30 Δεκεμβρίου εως και τις 2 Ιανουαρίου, γίνεται το πιο διάσημο καρναβάλι! Ειναι το "αργειτικο καρναβάλι", στο οποιο μετέχει όλη η Καστοριά, αλλα και οχι μονο... 
Υπαρχει σάτιρα, με την οποια κάποιοι προσπαθούν να...παρουσιάσουν την επικαιρότητα!..
           Ετσι ο ΣΥΡΙΖΑιος βουλευτής "ντύθηκε ιερέας", ανέβηκε σε ενα απο τα άρματα της παρέλασης και καλούσε τον κοσμο να τον...κοινωνήσει!!! Και κάπου εδω ξεκινάει ο ευτελισμος της Ορθοδοξίας και ιδιαιτερα του Ιερού Μυστηρίου της Θείας Μεταληψης!!! Ντροπη! Αμαρτία ΜΕΓΑΛΗ!!!
Και εδω θα πρέπει να σας πω πως δεν ηταν λίγος ο κοσμος που αντέδρασε και τα..."έχωσε" στον βουλευτή του! Ομως υπήρξαν και πολλοι που την ώρα της...παρέλασης του καρναβαλιου γελαγαν!!! Και ιδιαιτερα στο θέαμα που παρουσίασε ο "πολιτικός" τους! Μαλιστα ο..."παπάς" βουλευτής τους, κάλεσε μια γυναίκα η οποια ειχε...σκάσει στα γέλια, να την...κοινωνήσει!..  
           Οταν ρωτησα τον φίλο μου δημοσιογράφο στην όμορφη κατα τα αλλα Καστοριά, εαν   "η γυναίκα αυτη ειναι, κάποιο πρόσωπο γνωστο;", πήρα την καταφατικην κατα αρχήν απάντηση του!!! Και οπως αργότερα μου εξήγησε, πρόκειται για την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην  περιοχή, την  Μαρι  Αντωνίου!!! "Ειναι πολυ πίστη στην Ορθοδοξία...", μου ειπε ο συνάδελφος, προσπαθώντας να την δικαιολογήσει!.. Και συνέχισε. "Έπεσε θύμα, στην...παγίδα που της έστησε ο ΣΥΡΙΖΑιος συνάδελφος της..."!!!!!
           Δεν ξέρω εαν αυτο αποτελεί δικαιολογία για την κ. Αντωνίου!!! Δεν ειναι ομως μικρο κοριτσάκι για να  την παρασύρει κάποιος εύκολα... Ετσι δεν ειναι; Και ακομα δεν μπορω να γνωρίζω το τι ειπε στον γραμματέα του Κόμματος της, οταν η είδηση αυτη έφθασε στα αυτια του!!! Ελπίζω να βρήκε μια καλη δικαιολογία...
           Ο έτερος...εθνοπατέρας ο Βαγγέλης Διαμαντοπουλος, ο οποιος θα μπορουσε να ειχε ντυθεί...κοράκι, για να...θάψει το μνημόνιο, (αυτη ηταν η δικαιολογία που βρήκε...) θα βρει τον... "μάστορα" του στις εκλογές, οποτε και αν γινουν! Αλλα, οπως μου ειπε κοινός μας φίλος, ειναι, ο... 
ΞΕΦΤΗΛΑΣ!!!!! Προσωπικα θα χρησιμοποιήσω δυο λέξεις μονο. Ειναι ντροπη!!!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου