ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΡΕΕΕ;

• Οι προκλήσεις συνεχίζονται...
• Ειδήσεις στην Τουρκική!
• "Σχέδιο" εν όψει εκλογών...

   
      

Ε! Αυτο παει πολυ!
           Οχι, οτι δεν έχουμε συνηθίσει, αλλα και μέσα στο σπίτι μας ρεεε; 
           Και δεν μιλάω για τις καθημερινές παραβιάσεις των εναερίων και θαλάσσιων συνόρων μας, οπου οι Τούρκοι..."κανουν πάρτυ"! Ετσι; Οχι! Οχι για αυτές... Αλλα για μια πρόκληση που είδε μολις πριν λιγες ώρες το...φως! Και μαλιστα σε μια ιδιαίτερη περιοχή,,οπως ειναι η Θράκη μας!.. 
           Εδω!
           Εδω, λοιπον καθε βράδυ στις εννέα, κάμποσες ημερες τωρα, μεταδίδεται απο το "κανάλι 6", δελτίο ειδήσεων, στην Τουρκικη γλώσσα! Αυτο το δελτίο, εχει τοπικές ειδήσεις και νεα  γενικού ενδιαφέροντος! Πολιτικές ειδήσεις απο την Τουρκία! Και κάποιες αλλες απο την ελληνική κεντρική πολιτική σκηνή!.. Οι ειδήσεις "ξεκινάνε" στις 9 το βράδυ και "βγαίνουν απευθειας" στον αερα! Στις 11 και μιση το ιδιο βράδυ, υπαρχει επανάληψη! Το αυτο, γινεται στη μια και μιση τα ξημερώματα, οπως επίσης και στις 3 και 30 μετα το μεσημερι, την επόμενη ημερα!!! Ετσι το δελτίο ειδήσεων στην Τουρκική γλώσσα, στην όμορφη Θράκη μας μεταδίδεται, οχι μια, αλλα τέσσερις φορές την ημερα!!! Σωστα διαβάσατε. Τέσσερις φορές την ημερα!..
 Ειναι παντως γεγονος, οτι οι τοπικοί φορείς της Ξάνθης, αλλα και οι απλοί πολίτες αντιδρούν και οπως μου ειπαν θα αντιδράσουν δυναμικά, εαν αυτη η πρόκληση δεν σταματήσει "εδω και...χθες" οπως λενε... 
           Και εδω που τα λέμε, εχουν δίκιο!
           Η χρονική περίοδος που άρχισε να μεταδίδεται το δελτίο ειδήσεων στην Τουρκική γλώσσα, προκαλεί ερωτηματικά και μαλιστα μεγαλα! "Γιατι τωρα;"! "Τούτες τις συγκεκριμένες ώρες;"! "Που στοχεύει;"! Οπως και δεκάδες αλλα... 
           Η απάντηση ειναι μια!
           Οι Τούρκοι, με αφορμή τις δημοτικοπεριφερειακες εκλογες, εχουν βάλει...στόχο κάποιους απο τους δήμους!.. Εχει...ανοίξει η όρεξη τους! Καλοβλέπουν μια νίκη δικη τους εκει πανω στην Θράκη μας και ξεκίνησαν τον...αγώνα τους! Να υπογραμμίσω ακομα, πως απο το εκει Τουρκικό Προξενείο, "κινούνται τα νήματα", οπως και απο την "μουσουλμανική μειονότητα", η οποια λέγεται οτι χρηματοδοτεί κιόλας τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμο!!! Ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού, ο Κωστας Κανατας, οταν ρωτήθηκε απάντησε, πως "απο παλια ο σταθμός μετέδιδε δελτίο ειδήσεων στην Πομακικη,  το οποιο ομως δεν μπορει να συνεχιστει, επειδη δεν υπαρχει κάποιος, που να μιλάει την γλώσσα! Ετσι και προκειμενου να υπαρχει ενημέρωση, για τους μουσουλμανους της περιοχής, αποφασίστηκε να μεταδίδεται το δελτίο ειδήσεων στην Τουρκική γλώσσα..."!!!
           Ωραίαααα, δικαιολογία ρεε μάγκα. Μπραβο!!!
           Προσωπικα μου προκαλεί εντύπωση το γεγονος αυτο, επειδη το δελτίο ειδήσεων στην Τουρκική γλώσσα, στη Ξάνθη ξεκινησε, την ώρα και την περίοδο, κατα την οποια το φιλοτουρκικο κομμα DEB εχει δηλωσει οτι "επιθυμεί την ανεξαρτητοποίηση της Δυτικής Θράκης" μας!!! Και ακομα, ειναι γνωστη, η έντονη μαλιστα, ανθελληνική δραση του!!!!!
           Οι Τουρκοι λοιπον, κάπου στοχεύουν, με αυτο το δελτιον ειδησεων στην γλώσσα τους... Ετσι δεν ειναι; Αλλα οχι και με αυτον τον ύπουλο τροπο... Οτι, δήθεν το δελτίο στην Τουρκική γινεται για τους... Πομακους... Μας...δουλεύουν ψιλό γαζί!
           Στο σπίτι μας, ρεεεε;
           Ε; Μέσα στο σπίτι μας;
           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου