ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!

• Θρυλε μονο εσυ...
• "Πάτησε" την Μάντσεστερ!
• "Λευκή πετσέτα", πέταξε...

           
Το ήθελε!
           Το επεδίωξε και το πέτυχε!
           Ηταν ανώτερος απο την Βρετανική ομαδα...
           Και ναι, το παιχνιδι υπήρξε, ετσι οπως εξελίχθηκε, το πιο εύκολο απο ολα οσα εχει δώσει, ο Ολυμπιακος, στο "Γεωργιος Καραισκακης", στα πλαισια του Τσάμπιονς Λιγκ!
          Ναιαιαι, ο Θρύλος ηταν καλύτερος και μπορω να πω, πως η νίκη του ηταν δίκαιη! 
          Δεν θα πω το ιδιο και για την Αγγλική ομαδα, η οποια έδειξε απο την αρχη, σαν να τα εχει χαμένα... 
           Μπήκε στο γηπεδο και εχασε απο το πρωτο λεπτο κιόλας, τα...αυγα και τα πασχαλια! Ετσι δεν κατάφερε να αποφύγει τον ρόλο...του κομπάρσου!!! 
           Πέταξε..."λευκή πετσέτα και ετσι ασχολήθηκε περισσοτερο με τον ρόλο του κομπάρσου!!! Ο ρόλος της Μάντσεστερ Γιουναιτεντ,  ειναι η απάντηση σε ολα οσα την κατηγορούν εφετος! Οτι δεν εχει ομαδα... Κλπ... Κλπ!!!
           

Βρήκε, ο Ολυμπιακος την ευκαιρια και κάνοντας μια εκπληκτικη εμφάνιση νικησε δικαια την μεγαλη αντίπαλο του, με 2-0!!!
           Το σκορ, θα μπορουσε να ηταν και 3-0, η ακομα και 4-0!!!!! Η διάφορα τεράστια! Ετσι οπως ήθελαν οι ερυθρόλευκοι, έκλεισαν απο την αρχη όλους τους...διαδρόμους και η Μαντσεστερ πέρασε σε δευτεροτριτο ρόλο!.. Προσπάθησε να κρατήσει μακριά απο την εστία της, τους παίκτες του θρύλου! Δεν μπόρεσε ομως και δεχτηκε δυο γκολ, που ηταν  το  ενα καλύτερο απο το αλλο!
            Ειναι οντως η μεγαλύτερη νίκη στη ιστορία του Ολυμπιακού, σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις!!!
            Ολα τα ξένα ΜΜΕ "μιλάνε", με τα καλύτερα λογια για τον Ολυμπιακο, του κ. Μιτσελ! Ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρόλευκων, ειχε "διαβάσει", οχι απλώς καλα, αλλα άριστα το παιχνιδι της Μάντσεστερ Γιουναιτεντ  και...έπιασε στον ύπνο τους αντιπάλους και τον προπονητη κ. Μογιος!!!
            Και παλι ο φίλαθλος κοσμος του Ολυμπιακού ηταν ο δωδεκατος παίκτης του!!!
            Ναι, η σπουδαία αυτη επιτυχία του Ολυμπιακού φέρνει πιο κοντα, την πρόκριση στους ερυθρολευκους! Η...πλάκα  ειναι οτι οι  ερυθρόλευκοι δεν πιστευαν απο την αρχη οτι, θα περάσουν ενα τοσο...ήρεμο βράδυ! Και ομως...,ετσι εγινε!..
           Με 2-0, ο Ολυμπιακος νικησε και χρειάζεται τωρα ενα ακομα...ημίχρονο, για να...περάσει, στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης!... Απο εκει και μετα ολα πλεον παίζονται! Απο τον τελικο του κυπέλλου μέχρι μια απο τις πεντε θέσεις σε ευρωπαϊκή κλίμακα!..
           Μπραβο!
           Είσαστε και οι πρωτοι μαγκες!..
           Ναι...Θρυλε! Ναι...
           ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου