...ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ!!!

• Σκάνδαλα..."α λα ΜΚΟ"!
• Κονδύλια για ανύπαρκτα εργα...
• Εταιρειες...βιτρίνα, τ'αρπαξαν!

          


 Αυτος ο τόπος...
           Τούτος ο λαος...
           Η Ελλάδα του σημερα, ειναι καταδικασμένη! Για την ακρίβεια την εχουν,απο πριν καταδικάσει! Ειναι...τελειωμένη! Μας εχουν...τελειώσει, πιο σωστα! Η μια...σφαλιάρα, ερχεται-"πέφτει", αμέσως μετα την άλλη!.. Ανάσα δεν μπορούμε να πάρουμε!.. Εκει που λιγο, πάμε να...σηκώσουμε το κεφάλι, να ενα ΘΕΟΡΑΤΟ ΧΕΡΙ, που μας δίνει μια και, πάμε ξανά στον...πάτο!!!
           Και ενω έχουμε και τραβάμε, ολα αυτα απο τους δανειστές μας, (Τροικα κλπ), "τσουπ", ναι αυτη ειναι η σωστη λεξη "τσουπ" ξεπετάγονται...ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ, με αποτελεσμα να μην ξέρεις απο που να πρωτοφυλαχθεις!!!
           Ενω...
          



 Ενω καλα..., καλα...δεν έχουμε τελειώσει με τις ΜΚΟ (τι πράγμα ηταν, ειναι ρεε παιδια αυτο; Καθημερινα βγαίνουν και νεα στοιχεία!..) και τα δισεκατομμύρια ευρω που ΕΦΑΓΑΝ, καποιοι εξυπνάκηδες, ερχονται τωρα και καινούργιες...ιδέες!.. Νεα σκάνδαλα! Νεες κομπίνες! Νεα...φρούτα! Νεο...φαγοπότι! Νέος...τρελός χορός δισεκατομμυρίων ευρω!!!
           Σε ολα αυτα, "δραση" ειχαν εχουν αναλάβει, "άνθρωποι-άτομα υπεράνω καθε υποψίας"!!!
           Ειναι Πανεπιστημιακοί!
           Ειναι Ανώτατοι Κρατικοί Λειτουργοί!  Και
           Ειναι ιδιώτες! Διάσημα ονόματα, δηλαδη!
           Ολοι αυτοι τσεπωναν...,ΕΦΑΓΑΝ, ειναι η πιο σωστη λεξη Ευρωπαϊκά κονδύλια, για ΕΡΓΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ!!! Εργα που δεν εγιναν και ουτε πρόκειται να γινουν ΠΟΤΕ!!! Ερχονται λοιπον και νεες διώξεις!..
           Και αυτα τα δισεκατομμύρια, δεν δόθηκαν σε Κόμματα για τα...Ιδρύματα τους (ποια ιδρύματα ρεε;  Ετοιμάζω μια μεγαλη ερευνα με στοιχεία, για καποια Κόμματα που οι πρόεδροι τους, εβαλαν στην τσέπη τους πολλα εκατομμύρια ευρω...), η για διαφορες...πολιτιστικές εκδηλώσεις (Χμ! Ποιες... πολιτιστικές εκδηλώσεις ρεε;), που ΘΑ κανουν!!! Τα Ευρωπαϊκά αυτα κονδύλια δόθηκαν σε...τρίτους! Σε κάποιους που έφτιαξαν για τον σκοπό αυτον μια εταιρεία...βιτρίνα!..
           Ετσι, απο το έβδομο Προγραμμα, Πλαίσιο Προγράμματος  ειχαν δοθει απο την Ευρωπαϊκή Ενωση επτά...,η περιπου επτά δισεκατομμύρια ευρω, για την ανάπτυξη πολλών ερευνητικών ναι, ναι ερευνητικών προγραμμάτων, που αφορούσαν τις online επαφές για την ανταλλαγή πληροφοριών, μεταξυ γιατρών και άλλων επαγγελμάτων! 
           Και για ολα αυτα, έπρεπε ολοι αυτοι που έλαβαν τα σχετικά κονδύλια, να...προχωρήσουν στην υλοποίηση, στο εργο... Αυτο ομως δεν εγινε ποτε!.. Και ουτε πρόκειται να πραγματοποιηθεί ΠΟΤΕ!!! Πρωτοι τη νεα αυτη κομπίνα...εφάρμοσαν οι Ιταλοί! Και μετα το...προγραμμα ήρθε σε εμας!..
           Ρεεε, ο Έλληνας ειναι γεννημένος...κομπιναδορος! 
           Ειναι βουτηγμένος, μέσα στην...απάτη!
           Ερχονται λοιπον...
           ...Και νεες κομπίνες!!!
           Άμεε!!!
           
    

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου