ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!

• Μας θελουν...δεσμιους!
• Αλλα έλεγαν πριν...
• Επιβάλουν νεο μνημόνιο!

           
 
Οχι!
           Αυτο, δε πρέπει να περάσει! Η αντίδραση μας, πρέπει να ειναι μεγαλη! Αφήστε που πρέπει να γινει...χθες, οχι αυριο!
           Ναι!
           Μας δουλεύουν!!! Και αυτο ειναι κατι, που, πλεον ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!!  Μας δουλεύουν και εμεις, δεν  πρέπει να...πέσουμε στην παγίδα που μας στήνουν! Πρέπει να δουν και  να "πάρουν ειδηση", να καταλάβουν επιτελους την αντίδραση μας!
           Και...
           Βεβαια ολα τα κανουν με ενα σκοπό και στόχο! 
           Θελουν οι Τροικα-νοί να μας εχουν δεσμιους! Αιχμαλώτους! Ετσι "εκ του πονηρού" ειναι και τα διάφορα "εμπόδια", που καθημερινα βάζουν στις διαπραγματεύσεις!
           "Ειναι ενα δυσκολο μπρα ντε φερ της κυβερνησης με την Τροικα"! Μου αποκάλυψε αργα το βράδυ, ενα υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβερνησης! Και δεν εχει άδικο! Ετσι ακριβώς ειναι... Γιατι, την ώρα που σε κατι υπήρχε συμφωνία, οι Τροικα-νοί, έβαζαν...,έφερναν ενα νεο πιο σκληρό μετρο, στο...τραπέζι των διαπραγματεύσεων! Εκει που ολα ηταν καλα και έλεγες Δόξα τον Θεό τελειώσαμε! Έπεφτε η νεα...σφαλιάρα και φτου απο την αρχη, με την ευχη Βοηθα Παναγιά Μου...
          


 Αλλα μας έλεγαν!
           Ναι! Φαίνεται οτι απο τα λεγόμενα τους...αποκοιμηθήκαμε! Ετσι ολοι αυτοι οι εκβιαστες μας, άρχισαν να δείχνουν πια καθαρα το πραγματικό πρόσωπο τους! Το ποιοι ειναι! Και τι θελουν ακριβώς!  Και το ενα και το αλλο το ξέρουμε. Το έχουμε...λουστει, τα τελευταία χρονια!
           Ρεε, έχουμε πλεόνασμα... Τους λες. Να! Εδω ειναι!
           Οχι! Σου λενε! Δεν θα το διαθέσατε, οπως εσεις...γουσταρετε! Θα το κρατήσετε, γιατι θα σας χρειαστει... Απαντάνε με θράσος!
           Η Κυβερνηση, εχει αποφασίσει ωστοσο, να δώσει απο το πρωτογενές πλεόνασμα το 70% σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες! Και οπως μου έλεγε ο φιλος μου, πανω σε αυτο το θεμα δεν πρόκειται να κανουν πίσω, οτι και αν λενε οι Τροικα-νοί! Μακάρι να κρατήσει αυτο το...βέτο η Κυβερνηση!
           Μου αρέσει ομως και η δήλωση του κ. Σοιμπλε, ο οποιος προεκλογικά στις Γερμανικές εκλογες, ειχε έρθει και εδω, αλλα μας έλεγε. Οτι η Ελλάδα ειναι έτοιμη να βγει στις αγορές... Και οτι..."πηγαίνετε καλα..." Και πως "οι θυσίες σας, δεν πήγαν χαμένες..."! Τωρα και αυτος τα...γυρίζει!.. Γιατι ρεε μπάρμπα; Γιατι; Τι σε έκανε να λες σημερα, οτι, "η Ελλάδα δεν ειναι έτοιμη ακομα..."; Ε;
           Αυτο σημαίνει.  Νεο  δάνειο!  Και βεβαίως  νεο μνημόνιο! Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Η αληθεια, δυστυχως!..
           Δεν μπορει κατι αλλο συμβαινει...
           Μας θελουν αιχμαλώτους!!! Δε εξηγείται διαφορετικα αυτη η στάση τοσο της Τροικα(ς) οσο και του υπουργου των Οικονομικών  της Γερμανίας, του κ. Σοιμπλε!
           Μας βρήκαν μα...., μποσικους και...
           Μας δουλεύουν!!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου