ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ...

Ερχεται πολυ σύντομα!
• "Κανε τωρα τις αλλαγές", λενε...
• "Σημειο", η πώληση της ΔΕΗ!

          
 Ερχεται!
           Ερχεται μεγάλος ανασχηματισμός!
           Οπως, ολοι πιστευουν, ο ανασχηματισμός, ειναι...μπροστα μας!..
           Ολοι, το..."μυρίζονται" αυτο πλεον! Και εχει γινει "καθημερινό θεμα συζήτησης", εκει μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου! Μαλιστα πολλα απο τα στελέχη του πρωθυπουργού, εχουν...πιασει τα μολύβια και...γράφουν...,σβήνουν ονόματα!..
           Ενα παντως ειναι γεγονος...
           Οτι, σίγουρα, ερχεται ο ανασχηματισμός της κυβερνησης!
           Και ακομα...
           Ο ανασχηματισμός, οπως μου ειπε ενας καλος φίλος, ισως το...δεξί χερι του πρωθυπουργού Αντωνη Σαμαρα, θα ειναι σαρωτικός! "Θα τους αλλάξει όλους..."!!! Μου ειπε και έκλεισε στο σημείο αυτο, την κουβέντα μας... Μάλλον θα ήθελε να αποφύγει την ερώτηση μου, εαν εχει ονόματα των νέων...υποψηφίων υπουργών!!!
           Ναι!
           Σαρωτικός, θα ειναι ο ανασχηματισμός!
           Θα...φύγουν ολοι! Είτε εχουν επιτύχει στον τομέα τους... Είτε οχι!..
           

Ο Αντώνης Σαμαρας, ειναι αποφασισμένος να βάλει νεο αίμα στην Κυβερνηση! Σκοπός του, ειναι να φερει το επιθυμητό αποτελεσμα! Και η Κυβερνηση του, να κανει ενα νεο ξεκίνημα! Μια νεα αρχη!..
           Ποτε θα γινει; Είπατε...
           Πρωτα, θα πρέπει να σας αποκαλυψω, πως ολα ειναι έτοιμα! 
           Ετσι, μολις ο πρωθυπουργος "τελειώσει", "κλείσει", το θεμα με την Τροικα! Και βεβαια με τα τελευταία προαπαιτούμενα! Καθως και με την πώληση της ΔΕΗ (έτοιμα ειναι τα..."πάντα ολα"!), τοτε θα ανακοινωθεί αμεσως ο ανασχηματισμός!
           "Θα ειναι γερός ανασχηματισμός!", μου ειπε ενα αλλο στέλεχος του πρωθυπουργού, χθες βράδυ, πίνοντας το εσπρεσσακι μας! Και συνέχισε. "Θα...ξηλωθούν και οι πέτρες!", τόνισε  και άλλαξε αμεσως κουβέντα!..
            Ο ανασχηματισμός, ειναι βέβαιον οτι θα δώσει νεα πνοή στην Κυβερνηση! Νεα δύναμη, για να αντιμετωπίσει τις νεες δυσκολίες, που ερχονται! Βεβαια την...βρώμικη δουλεια την εκαναν οι σημερινοί υπουργοι, οι οποιοι εβγαλαν το...φίδι απο την τρύπα!.. Ετσι για κατι καλύτερο (μακάρι...), που ολοι περιμένουμε, πρέπει η Κυβερνηση, να εχει αλλο αερα!.. Καθαρό μυαλο!.. Και κέφι για πολυ δουλεια!..
            Ευρύς ανασχηματισμός λοιπον...
            Ερχεται...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου