ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...

Στην αρχη ειπε οχι!
• Η ιδέα προέρχεται απο...αλλου!
• Εγινε για τις...γκάφες της ηγεσίας!

     
    
Αυτο ειναι...
           Παντως...
           Δεν ειναι ετσι, αν ετσι νομίζετε...
           Και βεβαια, δεν ειναι ετσι! Τον "παππου της πολιτικής", τον γνωριζω πολλα χρονια... Γνωριζω την ιστορία του και τον πατριωτισμό του... Ιδιαιτερα πολλα έμαθα στην κοινή μας θητεία στην Νομαρχία της Αθήνας,  ως Νομαρχιακοί Σύμβουλοι. Στα Συμβούλια καθόμαστατε δίπλα δίπλα... Μαλιστα ολες τις φορες που ηταν η δικη μου σειρά να μιλήσω...,να τοποθετηθώ για καποιο θεμα-ζήτημα, ναι παραχωρούσα την θεση μου, στον Μανώλη Γλεζο! Και αυτο του αρεσε πολυ! Εγω λοιπον μίλαγα μετα απο την δικη αποψη-θεση! Ετσι κέρδισα μεγαλη εμπειρία, οχι μονο στα θεματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλα και γενικα στην πολιτική!..
           


 Για αυτο γνωριζω τον χαρακτήρα του. Γνωριζω οτι ειναι πολυ πολυ ευαίσθητος. Αγαπά την χωρα μας. Ειναι πατριώτης. Και γενικα ειναι ενας ακέραιος χαρακτήρας! Ο λογος του; Συμβόλαιο...  Οτι σου πει...,υποσχεθεί αυτο θα γινει! Δεν μασάει τα λογια του!!!
           Τωρα!
           Στην προκειμένη περιπτωση, ο Βουλευτης Επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ και δάσκαλος μου στην πολιτική, ο Μανώλης Γλεζος, ειπε το ΝΑΙ στον Αλεξη Τσιπρα. Ναι και τέθηκε επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο για την Ευρωβουλή, του κόμματος της Κουμουνδουρου... Έμαθα οτι στην αρχη "ο παππους της πολιτικής", ηταν αρνητικός! Στην συνέχεια ο Αλέξης Τσιπρας, ο οποιος ήθελε να καλύψει τις πολλες γκάφες του γύρω απο την μουσουλμανικη μειονοτητα της Θράκης, τον έπεισε και ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα...
           Ειναι γεγονος πως ο Μανώλης Γλεζος, θα προσφερει στην Ελλάδα και απο αυτη την θεση, του Ευρωβουλευτή. Ιδιαιτερα μεγαλη θα ειναι η βοήθεια του και ο αγώνας του για την διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων!..
           Ακομα στην πρωτη Συνεδρίαση του Ευρωβουλης θα προεδρεύσει ο Μανώλης Γλεζος, ως ο γηραιότερος Ευρωβουλευτής του Ευρωπαικου Κοινωβουλιου. Εχει πολλα λοιπον, ο "δάσκαλος" να προσφερει και στο Ευρωκοινοβούλιο... Η πείρα του μετράει...
           Λέγεται, πως η ιδέα προέρχεται απο φίλους του κ. Γλέζου, που ειναι μεν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλα προέρχονται απο τον χώρο του ΠΑΣΟΚ!!! Αυτη ειναι η αληθεια, οσο και αν θελουν καποιοι να την... κρύψουν!..
           Παντως τιποτα δεν εγινε με το ζόρι... Η, τελικα εγινε και δεν το ξέρουμε;
           Δάσκαλε τι λες;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου