...ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!!!

• Και ψηφίζουμε... Και πληρωνουμε...
• Ποσα χρήματα θα (μας) παρουν!
• Και 8.000 ρολά χαρτί υγείας!

          


  ....Και οι χοροί ξεκίνησαν!
           Μπορει να εχει..."αποκλειστεί", "μειωθεί", πιο σωστα κατα περιπου 2.400.000 ευρω, η χρηματοδοτηση των κομμάτων, δεν παύει ομως να ειμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε! Και αυτο, μετράει ιδιαιτερα, τούτο τον καιρο, που η χωρα μας περνάει δύσκολες οικονομικές ώρες! 
           Ναι, εχουμε οικονομικά προβλήματα!
           Ναι, εχουμε στα ύψη την ανεργία!
           Ναι, αυτο δεν το ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ τα κόμματα!
           Ετσι, πήραν αποφαση (ομόφωνα παρακαλω!!!) και θα μοιραστούν επτά εκατομμύρια ευρω!.. Ναι, διαβάσατε σωστα! Ολα τα κόμματα θα παρουν το...κατι τους!..  
           Θα χορηγηθεί  λοιπον, για τις ευρωεκλογές ως επίδομα στα κόμματα 7.000.000 ευρω! Βεβαια ειναι κατα 2.400.000 ευρω λιγότερα, απο την επιδότηση του 2009!!! Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν θα... πληρώσουμε!
           Αυτο, ειναι που λέει ο λαος μας...
          Και ψηφιζουμε... Και πληρωνουμε...
          Το 60% θα δοθει, θα εκταμιευθει άμεσα και θα δοθει στα κόμματα για τις ανάγκες των ευρωεκλογών! Τα 4,2 εκατομμύρια ευρω, θα τα παρουν, θα τα μοιραστουν τωρα, τα κόμματα! Ενω το υπόλοιπο ποσοστο, το 40%, θα το παρουν τον Ιούνιο!!! Το ποσο αυτο ειναι 3,5 εκατομμύρια ευρω!
          

Ολα τα χρήματα...,η χρηματοδότηση πιο σωστα, θα γινει με βάση τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών του 2009, αλλα και ενα μικρο ποσοστο (700.000 ευρω) θα κατανεμηθεί με βάση εκείνα τα ποσοστά των εθνικών εκλογών του 2012!
           Εκει, που θελω να σταθω τωρα, περισσοτερο ειναι στο γεγονος οτι στις προμήθειες για τις εκλογες που ερχονται, περιλαμβάνονται και καποια υλικά απαραίτητα μεν, αλλα ο...αριθμος τους εντυπωσιάζει!!!
           
 Διαβασα λοιπον οτι δόθηκε παραγγελία, για τις ανάγκες του υπουργείου Εσωτερικών, που διενεργεί τις εκλογες, να γινει προμήθεια, 8.000 ρολά χαρτί υγείας!!! Οχι! Μην το ξαναδιαβάσετε! Δεν κάνατε λαθος! Στις προμήθειες για τις ανάγκες του υπουργείου Εσωτερικών, περιλαμβάνονται, οπως τονισα και 8.000 ρολά χαρτί υγείας!
           Τωρα!
           Τωρα, μην με ρωτήσετε τι το θελουν, τι θα το κανουν, τοσο πολυ χαρτί υγείας, γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ, πως θα...λειτουργησει εκείνη την ημερα, ο ανθρώπινος οργανισμός ολων αυτων, που θα εργάζονται εκει! Το άγχος! Η αγωνια! Το φαγητο! Τα αποτελέσματα! Ολα παίζουν ρόλο!!! Για την ιστορία, για την προμήθεια (είπαμε 8.000 ρολά χαρτί υγείας! Το λεω για να μην ξεχνιόμαστε...) θα  πληρώσουμε 1.760 ευρω!!! Δεν ειναι πολλα...,αλλα ειναι υπεραρκετα για χαρτί υγείας! Θα μου πείτε ομως οτι, "με τις...ανάγκες μας, δεν παίζουμε!"!!! Και αυτο ειναι σωστο! Οπως ειναι γεγονος οτι παλι θα πληρώσουμε...
           Η, κανω λαθος;
          

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου