ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

• Ολο εκπλήξεις ειναι...
• "Θεσμός του Μεταξα..."!
• Ο...συνωστισμός στο ΙΚΑ...

     
  "Αγαπητέ κ. Κοντονή, μου ειναι αδύνατο να πιστέψω αυτο που διαβασα στις 
                       Αθηναϊκες εφημερίδες, οτι η περιβόητη Βουλευτης της ΔΗΜΑΡ, ειναι εναντίον 
                       των Εθνικών μας παρελάσεων και εορταστικών εκδηλώσεων!
                       Και θελω να σας θυμίσω, οτι για εμας εδω στην ξενιτιά αυτές οι εκδηλώσεις ειναι το
                       βάλσαμο. Έχουμε ανάγκη τέτοιων εκδηλώσεων, τοσο για εμας, οσο και 
                       για τα παιδια μας, που αποτελούν τις επόμενες γενιές των Ελληνων στα ξένα.
                       Αληθεια για ποιο λογο η κ. Ρεπουση θελει και προτείνει την κατάργηση των Εθνικών 
                       μας παρελάσεων;
                       Σας παρακαλω κάντε κατι...
                       Με Τιμή 
                                                                                Τζωρτζ Κάλας
                                                                                  Νεα Υόρκη 
          
           Αυτη η επιστολή, την οποια έλαβα πριν λιγες ημερες απο τον κ. Κάλας με εβαλε σε σκέψεις! Οχι πως δεν γνώριζα τις θέσεις και τις ιδέες της Μαρίας Ρεπουση, αλλα δεν ήξερα ποσο μεγαλο αντίκτυπο αυτο, θα εχει στους Ελληνες του Εξωτερικου και ιδιαιτερα στα παιδια τους, που εχουν γεννηθεί εκει, στην ξενιτιά!
          


  Ειναι γεγονος, πως η Μαρία Ρεπουση, συνεχώς, θελει να μας...εκπλήσσει! Και οπως λενε πολλοι, το κανει, γιατι "γουστάρει", να ειναι στην επικαιρότητα! Να ασχολούνται ολοι μαζυ της! Κατι, τετοιο δεν ειχα σκοπό να κανω, ουτε και για το τελευταίο της...κατόρθωμα! Ομως υστερα, απο την επιστολή που έφθασε πριν λιγες ημερες απο την Νεα Υόρκη, πρεπει να δώσω μια απάντηση...
           Ο τρόπος με τον οποιο, η "καθηγητρια" πλησιάζει...,πιο σωστα προσεγγίζει τα θεματα της ιστορίας μας, ειναι ακομψος, για να μην πω-γράψω τιποτα πιο χειρότερο. Οπως ανόητος! Βλακεία! Ανιστόρητος! Το οτι γινεται "κατω απο το πρισμα της οικουμενικοτητας των λαών...", σημαίνει πως η Μαρία Ρεπουση, προσπαθεί να τα ισοπεδώσει ολα σε αυτο τον τόπο, η ιστορία του οποιου ειναι γραμμένη με το αίμα των παππούδων και των πατεραδων μας!
           Ετσι λοιπον, οταν η κυρια αυτη, έμαθε πως θα γινει παρέλαση για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας, άρχισε την...μουρμούρα! Ειπε πολλα! Εγραψε ακομα περισσοτερα! Και σε ολα της, μας ενημέρωνε πως "οι παρελάσεις ειναι θεσμός του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξα..."!!! Αν ομως ηταν κάποιου αλλου δικού της ήρωα, (γνωρίζετε ολοι τι θελω να τονισω...) τοτε οι παρελάσεις θα ηταν σωστές και αποδέκτες απο την ιδια οι παρελάσεις!!!
           Ξεχνάει ομως η κ. Ρεπουση πως ο Μεταξας καθιέρωσε την υποχρεωτική ασφάλιση ολων των μισθοτων στο ΙΚΑ! Δεν ξερω, μηπως για την Βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, πρεπει ολοι οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, να...επιστρέψουν τις συντάξεις τους στον μεγαλύτερο ασφαλιστικό φορέα της χωρας, επειδη  τον έφτιαξε ο Ιωάννης Μεταξας; Και μακριά απο εμένα οποιαδήποτε άλλη...σκέψη σας! Εντάξει; Και ακομα δεν γνωριζω μηπως πρεπει να καταργηθεί το ΙΚΑ, γιατι σε αυτο...συνωστίζονται ολοι,  οι ασφαλισμένοι του, για μια και μονο...ασπιρίνη!
           Απίστευτο! 
           Ομως αληθινο, το νεο ολίσθημα της Μαρίας, της κυρίας καθηγήτριας και Βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, δυστυχως!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου